Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מה מושך ליבא רכב מחו"ל ומה היתרונות,אבל בכל זאת נראה לי שיש עדיפות רגשית

לרכב שהתחיל דרכו בארץ שאם ארצה אוכל לנסות לברר ההסטוריה שלו,או לנסות לברר ואפילו

להפגש עם הבעלים הקודמים אם שרדו את השנים.או סתם לפנטז על "מעשיו"של הרכב בשנים

שכולנו מתגעגעים להם.

בקיצור הרכב שעליו אני נוהג שייך לנוסטלגיה שלי,ולא של איזה אמריקאי או אירופי.

ובכלל נעים להסתכל בסרטים ישראליים מיימי אנו באנו ולחפש אולי רואים את הרכב שלי.

מה דעתכם?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אין ספק שאתה צודק בגישה הבסיסית.

הבעייה מתחילה כאשר אתה מעוניין בדגם ספציפי של רכב ישן שהינו נדיר בארץ - או אז הינך נדרש לשלם מחיר יקר באופן יחסי על "גרוטאה" שיקר עד בלתי כדאי מבחינה כלכלית לשקמה, מעבר לכך שלשיקום ברמה גבוהה נדרשים בעלי מקצוע ברמה גבוהה - ואת אלו קשה למצוא מניסיוני אלא אם אתה מסוגל לכך בעצמך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

יבוא רכב אספנות פתח לבני היושבים בציון, דף חדש בנושא החלומות, הפנטזיות והאפשריות, כך שבנוסף לנוסטלגיה ולאיכות הישראלית, יש היום אופציה נוספת ויכולת להגדלת המצאי של המכוניות המענינות בארץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...