Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי מצאת כלי תחבורה זרוק על הדרך סבבה. עכשיו לך כן לך וחפש בית קרוב אם זה בניין תיכנס, פשוט תיכנס תעלה לקומה ראשונה ותדפוק על הדלת הראשונה שאתה רואה ותשאל אם ידוע של מי הכלי תחבורה. מצאת שם, תשאל אם הוא נמצא בבניין ואם הוא עבר. עכשיו יש כמה דרכים למצוא אנשים. את זה סיקרתי בבלוג שלי [תוכלו להיכנס אליו בחתימה שלי. לא שכוח לשאול כל פרט הידוע על בעל הכלי.

נוו?אז יש לכם מישהו? בשביל להתחיל קחו דף ונייר רשמו את כל מה שאת יודעים על האדם שם פרטי שם משפחה כתובות למיניהן [מייל,כתובת של הבית, מספרי טלפון, פלאפון וכו'...] עכשיו אתם יכולים להתחיל לחפש.

חיפוש בבזק דרך די טובה בחיפוש אנשים אם אתה יודע את שמם הפרטי ואת שם המשפחה ואיפה הם גרים.

חיפוש לפי מספר טלפון ופלאפון [מאגר מספרי הטלפון הישן של בזק, פלאפון, הוט].

googlism הינו מתבסס על גוגל אולי זה יעזור אולי לא.

חיפוש מיקוד יש לכם את הכתובת אבל אתם לא יודעים את המיקוד דרך האתר של רשום הדואר אפשר לחפש. [אני לא ממש משתמש בזה אבל תמיד נוח לדעת שקיים כזה אתר].

ח'ברה אתר נחמד שמאפשר חיפוש של אנשים אחד הדברים הבעייתים באתר הוא הצורך בלהירשם לאתר עוד דבר ההרשמה מאוד ארוכה ומסורבלת. עוד דרך מן המצויינות היא לחפש אימייל של הבנאדם.

חיפוש אימייל בעיה אחת שאי אפשר לעשות חיפוש רוורס.

חיפוש מספר טלפון בחו"ל [מספר ארצות מוגבל אין ארץ ישראל]. לא שימושי וגם לא מזיק. יש אפשרויות: רוורס, עסקים ופרטי.

החיפוש ביאהו דומה מאוד לאתר הקודם שנתתי. [אין את ארץ ישראל].

מנוע החיפוש Lycos מצריך החלפת לשונית לאנשים. אפשר לחפש: ברוורס, פרטי, עסקים.

חיפוש בדפי זהב של ארה"ב אין הרבה מה להגיד כי הוא די דומה לאתרים האחרונים שהבאתי לכאן

אתר ח'ברה מארה"ב אתר נחמד דומה מאוד ברוב לאתר ח'ברה של הייד פארק. [נתתי את הדף של ישראל כדי לחסוך לכם זמן].

4441 מרכזיית סלואלרית מאגר של מספרי סלולר.

פררר מאגר מספרי פלאפון וטלפון.

דומה ל4441 מודיעין סלולרי נראה כי המאגר כי ישן מן אלו שנתתי פה.

אנשים אם אתם מחפשים את ארקדי זה המקום בה' הידיעה לחפש אותו. אומנם השירות עולה 5 שקלים אבל מזה אם תקבלו תרומה או כמה דולרים ממנו.

מוזמנים להגיב.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כל זה טוב ויפה ,אבל הבעיה האמיתית היא למצוא את שם הבעלים .

במקרה של רכב שנטוש בקיבוץ ואף אחד לא יודע של מי הוא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

פנית למוסך? רוב הקיבוצים נבנו כך שלא יהיו תלויים בכלכלת חוץ [עשיתי היום בגרות בהיסטוריה] אז סביר להניח שיש מוסך או משהו דומה למוסך.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נמרוד ,אנשים משאירים מכוניות במקומות שלא קשורים אליהם .

תאמין לי שאני מכיר טוב מאוד את המערכת הקיבוצית .

יש תופעה בקיבוצים של היצטברות רכבים זרוקים שממש לא קשורים לקיבוץ.

למשל טריומף ספיטפייר שמצאתי באיזה קיבוץ ,ואני מנסה לאתר את בעליה ,מהקיבוץ הוא לא .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
איתרתי בעלים, אין כתובת ויש מס' חסוי רעיונות למישהו?-רן

פשוט מאד להקים צח''מ:-).

שלח לי בפרטי את הפרטים שלו ואנסה לעזור.

אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
איתרתי בעלים, אין כתובת ויש מס' חסוי רעיונות למישהו?-רן

רן , לידיעתך אין אחד שאין לו כתובת ,מה הוא גר במערה

בשביל זה לוקחים חוקר פרטי שיעזור..

פורסם
רן , לידיעתך אין אחד שאין לו כתובת ,מה הוא גר במערה

בשביל זה לוקחים חוקר פרטי שיעזור..

מסתבר שכן, הנ"ל נטש רכב במקום מגוריו הקודם, עבר מאז כמה דירות וכרגע מס' הטלפון שלו חסוי, חוקר פרטי?....לא עד כדי כך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...