Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היה אפשר לספור על יד אחת כמה מוסטאנג 65 יש בארץ,והיו עוד כמה 66.

אבל נהייתה מגפת יבוא מטורפת של השנתון... מישהו יכול להסביר את זה.

הרי זה לא בדיוק הדגם הכי מוצלח שיצא למוסטאנג 64 עד 73...?:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו בכל תחום אחר גם כאן לא פוסחת תופעת העדר וקורבנות האופנה, למרות שכאן התופעה חיובית עדיף לראות כמה מוסטנגים עודפים על פני דברים אחרים, מעניין מי יהיה הראשון שיפתח את אופנת יבוא ה"יוגו" האיימתנית-רן

060818005.7_mn.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
פעם היה אפשר לספור על יד אחת כמה מוסטאנג 65 יש בארץ,והיו עוד כמה 66.

אבל נהייתה מגפת יבוא מטורפת של השנתון... מישהו יכול להסביר את זה.

הרי זה לא בדיוק הדגם הכי מוצלח שיצא למוסטאנג 64 עד 73...?:roll:

אבל זה הדגם הכי אהוב...וגם הראשון, ההסטורי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

לעניות דעתי המוסטאנג לא לבד..

תבדוק ותראה שבשנתיים האחרונות עלו גם לא מעט (במונחים יחסיים, בטח יחסית לכמה שכבר היו בארץ) מספר קורבטים (מישהוא אמר סטינגריי) ומספר פורשה 911..

גם ב Top 10 של ebay השלוש האלו בדרך כלל מראות נוכחות, אספנות, ספורטיביות, לפעמים פתוחות.. שניתן להרשות לעצמך בעלות של משפחתית!

בעצם צריך סיבות טובות למה לא :wink:

פורסם

הקטע,שאני מתפלא למה לא מביאים GTO, שבל, 442,GSX

קמארו 67- 77

פיירברד 69-77

לאמנס,רווירה ועוד רכבים מדהימים שיש?

פורסם
כי אנשים בארץ פשוטים וחושבים צר כמו נמלה.

וגם לא מבינים את מה שאני הבנתי כבר מזמן, שאין מה להשוות בכלל בין פורד ל-GM :wink:

69_20camaro_20with_20torq_20thrust_20ii__s.jpg

עם כל הכבוד, התנשאות לא תביא אותך ואת השברולטים לשום מקום. כל אחד ואחת עם ההעדפות שלהם. למוסטנג מהדגמים הראשונים יש נוכחות, אמירה הסטורית ומראה מושך. והעובדות מדברות.

שים לב ששבי 55 - 57 זה גם דגם אהוב ולכן הוא דומה במאפיינים שהזכרתי למוסטנג מהדגמים הראשונים.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

מצד שני, המוסטאנג ממש זול לעומת הקאמרו בצורה משמעותית.

לגבי GM נגד פורד, כבר ידוע ש GM יותר טוב לא צריך להתווכח.

פורסם

ואיי ואיי ואיי - קוביסו אם היתה לי מכונת זמן לשלוח לך את ההודעה הזאת לפני 5 שנים :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה שקידם את המוסטנגיים בשנים האחרונות היה לפי דעתי הסרט "עקיצה ב60 שניות" בו הציגו את "אלינור" ומאז המודעות לרכב גדלה

פורסם
ואיי ואיי ואיי - קוביסו אם היתה לי מכונת זמן לשלוח לך את ההודעה הזאת לפני 5 שנים :)

ליביו

כמה אתה צודק

ולא צריך ללכת 5 שנים

אני חושב שיספיקו גם 3

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...