Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכשלתי בטסט... :-(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום חמישי האחרון החלטתי לקחת את הרכב(אחרי שבוע במוסך)לטסט.

הגעתי למכון הדרום ונכנסתי לאחת העמדות.:shock:

לאחר בדיקה מדוקדקת(לי לפחות אמרו שלא כל כך מדקדקים ברכב אספנות),אז לפחות מבחינה מכאנית הרכב בסדר.

על מה הכשילו::evil:

1.אורות דרך(עוצמה חלשה)-מה עושים לגבי אורות שעוצמתם נמוכה...?

2.אורות לוחית רישוי(אין תאורה)-לא בעייה(פשוט שכחתי לחבר את התאורה כי היה חסר לי טמבון אחורי ושכחתי מהתאורה)

3.ריפוד בלוי(מושבים קדמיים קרועים)+חיזוק המושב -רציתי לעשות ריפוד אורגנלי על המושב (בנתיים נסתפק בסתם משהו

לעבור את הטסט)

4.סוככי שמש.(אין)- טוב אין לי גג ברכב צריך לעשות ונביא כבר סוככים כלשהם..:wink:

5.מע' פליטה(רועשת)- עשיתי מע' פליטה שלמה חדשה הכוללת צינור פליטה מהסעפת+דוד נקניק כמו שהיה ודוד אחורי כפול נירוסטה. לי לפחות אמרו שאם יש אגזוז זרימה חופשית אין בעייה לעבור טסט כל עוד לא הורד דוד אחר שקיים במערכת(בעל המכון טסטים אמר לי שעליי להביא אישור שהדוד האחורי אם תו תקן והותקן במקום תיקני...ממש שטוט גמורה!!!)

6.עשן ייתר- האם העשן בגלל מנוע חלש ..?:?(בכל מקרה אני אשים תכשיר למניעת עשןSTP)

טוב כמובן שקודם הלכתי לקבל אישור זמני לנוע(סוף סוף אפשר לנסוע אם הבימר:lol:)

יש תגובות,הצעות..יתקבלו בברכה..!!!

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
יום חמישי האחרון החלטתי לקחת את הרכב(אחרי שבוע במוסך)לטסט.

הגעתי למכון הדרום ונכנסתי לאחת העמדות.:shock:

לאחר בדיקה מדוקדקת(לי לפחות אמרו שלא כל כך מדקדקים ברכב אספנות),אז לפחות מבחינה מכאנית הרכב בסדר.

על מה הכשילו::evil:

1.אורות דרך(עוצמה חלשה)-מה עושים לגבי אורות שעוצמתם נמוכה...? מחפשים מפלי מתח במעגלי האורות. תבדוק את מצב החוטים והמגעים. הזרם אצלך עובר דרך ידית האורות או שיש ממסר? אם אין, הרכבה של ממסר תעזור מאוד, כל חשמלאי בסיסי יודע לעשות זאת.

2.אורות לוחית רישוי(אין תאורה)-לא בעייה(פשוט שכחתי לחבר את התאורה כי היה חסר לי טמבון אחורי ושכחתי מהתאורה)

3.ריפוד בלוי(מושבים קדמיים קרועים)+חיזוק המושב -רציתי לעשות ריפוד אורגנלי על המושב (בנתיים נסתפק בסתם משהו

לעבור את הטסט)

4.סוככי שמש.(אין)- טוב אין לי גג ברכב צריך לעשות ונביא כבר סוככים כלשהם..:wink:

5.מע' פליטה(רועשת)- עשיתי מע' פליטה שלמה חדשה הכוללת צינור פליטה מהסעפת+דוד נקניק כמו שהיה ודוד אחורי כפול נירוסטה. לי לפחות אמרו שאם יש אגזוז זרימה חופשית אין בעייה לעבור טסט כל עוד לא הורד דוד אחר שקיים במערכת(בעל המכון טסטים אמר לי שעליי להביא אישור שהדוד האחורי אם תו תקן והותקן במקום תיקני...ממש שטוט גמורה!!!) על פי התקנות, אסור לרעש לעלות על זה של רכב תקין מדגם זהה. היות והגישה לרכב זהה היא מוגבלת משהו (כמה כאלו נותרו על הכביש?) אז יש על מה להתווכח עם מכון הרישוי. אני מציע לך לחפש בפורום את התקנה המקורית.

6.עשן ייתר- האם העשן בגלל מנוע חלש ..?:?(בכל מקרה אני אשים תכשיר למניעת עשןSTP) מה צבע העשן? שחור, לבן או כחלחל? מתי הוא יוצא?

דו רה מי פה סול

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איזה שנה האוטו? החומר של stp לא שווה כלום הוא מדולל ועוזר כמו כוסות רוח למת . קנה חומר יותר מרוכז ותשים אותו עם חצי טנק דלק. לגבי כיסוי מושב עם היתה שם סתם כיסוי לא היו מכשלים אותך על זה.

בכל אופן בהצלחה בטסט הבא

פורסם

הוא התכוון לתוסף לשמן אם אני לא טועה,לא לדלק...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

העשן הוא עשן לבן... (מה הוא אומר..יותר מידיי דלק?):roll:

האורות עוברים דרך ממסר(אולי עדיף ממסר חדש ומתח ישירות מהמצבר..?)

שמתי לב היום באילון שנסעתי שאני לוחץ על הגז אין עשן ,אבל אם אני עוזב מתחיל לצאת עשן(תוך כדי נסיעה אפילו אם הרכב משייט בניוטרל)אם אני עומד במקום יש קצת .

מה אומרים?:|

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
העשן הוא עשן לבן... (מה הוא אומר..יותר מידיי דלק?):roll:

האורות עוברים דרך ממסר(אולי עדיף ממסר חדש ומתח ישירות מהמצבר..?)

שמתי לב היום באילון שנסעתי שאני לוחץ על הגז אין עשן ,אבל אם אני עוזב מתחיל לצאת עשן(תוך כדי נסיעה אפילו אם הרכב משייט בניוטרל)אם אני עומד במקום יש קצת .

מה אומרים?:|

מחבר בעל BMW -

בעית אורות: החלף ממסר. אני החלפתי גם רפלקטורים, שמתי של חיפושית (קניתי בזמנו בחב' "לדיקו").

בעית עשן לבן: הסימנים שאתה מציין מורים, כפי הנראה, על מובילי שמן שחוקים של השסתומים. הפתרון -הורדת "ראש" והחלפתם בחדשים.

בהצלחה בטסט, אל דאגה, כרגיל, כל פעם יש משהו אחר שמושך את תשומת ליבם לצורכי בדיקה של רכב אספנות.

מצא משה

• תוכן חדש...