Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא חישוקים לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לייבא ג'אנטים לרכב בתנאי שאין עליהם צמיגים. עלות משלוח כ-50-100 דולר לג'אנט (תלוי איך אתה שולח).

אני הייתי עושה בשכל ושולח כל ג'אנט בהפרש של חודש לכתובת אחרת כדי למנוע מהמכס להתעלק עליי (וגם מלכלך אותם קצת) אבל זו כבר בחירה שלך עד כמה אתה רוצה אותם.

סה"כ הכי זול, פשוט ומהיר לסוע לשם, לשים אותם במזוודה ולבוא לפה. קח בחשבון שמשלוח יעלה לפחות 400$, אני בטוח שתוכל להשיג ג'אנטים כאלה גם באירופה. 400$ זה כרטיס טיסה כמעט לכל יעד באירופה לא בתקופת השיא של התיירות, אז תוכל לשלב טיול קטן עם פינוק לנעליים של הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תופס טרמפ: גם אני מחפש כרגע שני ג'אנטים אחוריים לשברולט באיביי. למה אי אפשר ליבא ג'אנט עם צמיג? מה לגבי יבוא צמיגים בנפרד? המידה נדירה ואני מאמין שבארץ רק גאיידמאק יוכל לקנות אותם.

פורסם
תופס טרמפ: גם אני מחפש כרגע שני ג'אנטים אחוריים לשברולט באיביי. למה אי אפשר ליבא ג'אנט עם צמיג? מה לגבי יבוא צמיגים בנפרד? המידה נדירה ואני מאמין שבארץ רק גאיידמאק יוכל לקנות אותם.

איזו מידת צמיגים אתה מחפש?

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ניתן לייבא ג'אנטים לרכב בתנאי שאין עליהם צמיגים. עלות משלוח כ-50-100 דולר לג'אנט (תלוי איך אתה שולח).

להשיג ג'אנטים כאלה גם באירופה. 400$ זה כרטיס טיסה כמעט לכל יעד באירופה לא בתקופת השיא של התיירות, אז תוכל לשלב טיול קטן עם פינוק לנעליים של הרכב.

אלעד,

מה עם הנעליים ה"ישנות" שקנית? יצא מזה משהו?

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
עלות משלוח כ-50-100 דולר לג'אנט (תלוי איך אתה שולח).

הערכת העלות נראית לי קצת גבוהה, על מה היא מבוססת?

לפני כשבועיים ביקשתי מ http://www.tirerack.com/index.jsp הערכת עלות משלוח 4 צמיגים לישראל (הגודל והנפח יותר מג'נטים, המשקל פחות) וחזרו אלי עם תשובה של 160$ עלות משלוח לארבעה צמיגים

בכל מקרה לירון צריך לזכור להוסיף כ-50% מיסים על עלות הג'נטים ועל עלות המשלוח.

קובי מ Fuel Sluts פרסם לאחרונה תמונות של ג'נטים שהביא, נסה לשאול אותו בפרטי כמה בדיוק עלה לו..

פורסם

המוכר שלח לי תשובה לאחר ששאל מה המיקוד שלי עם מחיר של 510 דולר למשלוח.

מר בר-במידה ואני קונה את הג'אנטים ב600 דולר,כמה אתה מעריך יעלה לי להעמיד אותם בארץ?

פורסם
המוכר שלח לי תשובה לאחר ששאל מה המיקוד שלי עם מחיר של 510 דולר למשלוח.

מר בר-במידה ואני קונה את הג'אנטים ב600 דולר,כמה אתה מעריך יעלה לי להעמיד אותם בארץ?

(600+510) * 1.5 = 1665$

אבל שוב, תבדוק הצעות מחיר עם UPS, DHL, FedEx וכולי' ועם הדואר המקומי (מאיזו מדינה אתה מייבא?) יכול ליהיות הבדל מהותי בין הובלה ימית לאווירית, למרות שלפעמים דווקא עלות האווירית יכולה להפתיע לטובה..

ב- 510$ אפשר להביא רכב שלם מאירופה באונייה.. אז רק בשביל גלגלים זה נשמע מאד מאד גבוה

פורסם

מכיוון שכבר אי אפשר לשלוח יבשתית מארה"ב, המחיר שקיבלת הוא למשלוח אווירי מהיר יחסית.

חפש חברה פרטית בארה"ב שתציע משלוח יבשתי איטי ותוכל לחסוך יותר מ50% במשלוח.

משכנתא זה קל

פורסם
מכיוון שכבר אי אפשר לשלוח יבשתית מארה"ב, המחיר שקיבלת הוא למשלוח אווירי מהיר יחסית.

חפש חברה פרטית בארה"ב שתציע משלוח יבשתי איטי ותוכל לחסוך יותר מ50% במשלוח.

למיטב זכרוני, מזה מספר מליוני שנים מנותקת יבשת אמריקה מאירופה והמזרח התיכון :wink:

אני מניח שהתכוונת למשלוח ימי לעומת אווירי, אבל שוב - לפעמים האווירי יכול להפתיע לטובה..

פורסם

לירון, סתם מתוך סקרנות איזה גנטים אתה רוצה לייבא ?

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לא לקורטינה.

פשוט פה יותר מבינים בייבוא.:roll:

אם אתה צריך גנטים חדשים ומודרניים העצה שלי היא להזמין דרך סוכני הגנטים למינהם, לדעתי זה יעלה פחות או לפחות פחות כאב ראש.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...