Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא בשבילי, תרגעו מי שמכיר אותי- לי יש עוד זמן (לא ממש מוגדר) עד לזה...

אז ככה: ידידה שלי מתחתנת, נידמה לי בעוד כחודשיים (חבר שלה מוזמן להיכנס, ולעדכן את התאריך המדוייק- הוא גם חבר הפורום, אם כי לא פעיל במיוחד:-P ).

מכוון, שידוע לה היטב, עם מי יש לה עסק, היא ביקשה ממני לנסות לעזור לה, עם ה"קשרים", שיש לי בתחום.:-D

מה שהזוג מחפשים, זה משהו גדול ונוצץ, רצוי איזו אמריקאית משנות ה50-60 , וכמובן, שאם זה עם הגג הנפתח- אז זה בכלל ניפלא. כמובן, שהחתן היה מת לנהוג בעצמו, אבל: א) אשתו לעתיד לא ממש תתלהב, שיעזוב אותב לבד בכסא האחורי:wink:. ב) הסברתי, שסיכוי לקבל את האוטו של מישהו לשימוש "עצמי" לא ממש קיים.

אז, לא ממש משנה, איזה אוטו, רק, כאמור, משהו "מפלצתי", ישן וקלאסי כמה שיותר. הם רוצים, עד כמה שהבנתי, לפחות להצטלם באוטו, גם אם לא יהיה בחתונה עצמה, ואולי (אני לא בטוח) את זה אפשר לעשות גם במרכז. הם מהמרכז.

החתונה עצמה מתוכננת להיות איפשהו באיזור קרית מלאכי.

הם מוכנים אם צריך לשלם סכום הגיוני כלשהו בעבור השימוש, ובכלל- הסדרים, מן הסתם, בינם ולבין בעל הרכב.

אני, מן הסתם, הצעתי להם את המשאית שלי, אבל משום-מה הם לא הסכימו... לך תבין אנשים!:lol::twisted:

זהו, פחות או יותר, אפשר לשלוח לי גם הודעות הפרטיות, אני אקשר את מי שמעוניין עם בעלי השמחה, הם גם יקבלו כמובן לינק עכשיו.

תודה לכולם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני, מן הסתם, הצעתי להם את המשאית שלי, אבל משום-מה הם לא הסכימו... לך תבין אנשים!:lol::twisted:

מה לא הסכימו ??

לאישתי לא הייתה ברירה .

ביום החתונה נכנסנו לאולם האירועים רכובים על cbr 900.

ירון מאיר

פורסם

תשמע... הייתי עם מישהי, שזה היה החלום שלה- להכנס לחתונה עם האופנוע. רק מה- החלומות האחרים שלנו לא ממש היו זהים.:?

אני, אגב, דווקא כן מקווה לבוא לחתונה שלי עם המשאית, ויש לי עוד כמה אופציות, נכון לעכשיו, מקווה רק, שעד אז המשאית, וכל הדברים האחרים, בכלל ייתקיימו עדיין.:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברשותי סיטרואן מהארי מודל 70

במידה ויהיו מעוניינים אין בעיה אולם את התשלום עבור הצילומים הם יעבירו אליי בהמחאה

"לפקודת האגודה למילחמה בסרטן"

במידה ומתאים אשמח לעזור

יום טוב

מאיר

mlkm 010.jpg

פורסם

אני לא מבין את הקטע .

מה זה פרס ניחומים?

תשמע מצד אחד אתה מתחייב לה לכל החיים ,זה יהיה קשה ,זה יהיה ארוך ומיגע ,אבל מצד שני אתה מקבל סיבוב בלינקולן 77 מדהימה.....

מה לא תלך על זה?

אגב ,לפני הרבה מאוד שנים בנו בקיבוץ עגלה יפה כדי להביא את החתן כלה מהבית כנסת לדשא חתונות.

את העגלה רתמו לסוס נחמד ,ויאללה .

בחתונה הראשונה הסוס חירבן כשהזוג המאושר ירד מהעגלה .....

מאז העגלה (שעברה שידרוגים אין ספור) מחוברת לטרקטור.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תודה לכל המגיבים , העניין יועבר ביום הראשון לטיפול הזוג- כבר שלחתי לה לינק...:-D

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, העניין עדיין אקטואלי, אבל בכיוון אחד מסויים: הגברת החליטה, שהיא חייבת טרקסיון שחורה! יש טעם לילדה!:-D הבעיה, שאני לא מכיר אישית בעלים של השני הטרקסיונים שמהאיזור... בנוסף- ההתראה כבר קצרה מדי- החתונה ביום חמישי. לצערינו- לא היה לאף אחד מאיתנו זמן פנוי לסידורים האלה. ובסוף זה הולך להיות בקיבוץ נען (זה איפשהו באיזור רמלה/לוד, בכבישים שם)... אז, למי שיש רעיונות- בפרטי, בבקשה. תודה!:-D

פורסם

טוב, העניין עדיין אקטואלי,

היא חייבת טרקסיון שחורה! יש טעם לילדה!:-D הבעיה, שאני לא מכיר אישית בעלים של השני הטרקסיונים שמהאיזור... :-D

היי

אני רואה שלמרות הכל הם החליטו כן לעשות את הטעות...

בקשר לטרקסיון, אני חושב שיש יותר משתים שחורות במועדון.

הטוב ביותר יהיה לטלפן למזכירות המועדון ולברר. 03-7318818

איחולים לאושר (רוב הזמן)

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

היא לא יודעת- כלומר, היא הביאה לי את ה"רשימת מתנדבים", ושם לא מופיע אף טרקסיון... אני יודע, שיש כמה, אבל לפחות שתיים שחורות אני ראיתי כאן, במרכז.

פורסם

האמת, הייתי אולי יכול לצבוע את הרכב עד ליום חמישי.

אבל לשנות לו את המורה לטרקסיון לא אספיק השבוע ... :x

אבי

המקום הנכון:

פורסם

ביום החתונה נכנסנו לאולם האירועים רכובים על cbr 900.

ירון מאיר

כבוד. :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
האמת, הייתי אולי יכול לצבוע את הרכב עד ליום חמישי.

אבל לשנות לו את המורה לטרקסיון לא אספיק השבוע ... :x

אבי

נו, אז מה הבעיה- תקנה טרקסיון שחור! תמיד רצית בכל מיקרה- עכשיו יש תרוץ!:-D:-D:-D

פורסם
נו, אז מה הבעיה- תקנה טרקסיון שחור! תמיד רצית בכל מיקרה- עכשיו יש תרוץ!:-D:-D:-D

תמצא לי היום אחד כזה,

במחיר הוגן,

ובמצב יפה ותקין שיוכל להגיע לחתונה האמורה,

אני קונה!!!

ואביא אותם לשם על חשבון הבית.

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם

מתאים לך? יגיע עוד חודש לארץ....

http://classicar.co.il/mycar/cardetails.asp?my_id=49

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

איזה יופי, ללא כל קשר!:-D

החתונה מחר, והזוג עוד לא סיימו להתלבט! כנראה, שבסוף זה יהיה עם ה-626 של ההורים. טוב, נו... שאלה יהיו הצרות שלהם!:-D:wink:

• תוכן חדש...