Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

נפלה לידי הזדמנות לקנות אופנוע דיי ישן משהו שנות ה 80' מתוצרת MOTO GUZZI,האופנוע במצב ממש ממש טוב יחסית לשנה שלו! יש לו את כל החלקים והוא נוסע דיי טוב. הבעלים שלו בן אדם דיי זקן אשר לא נוסע עליו ואין לו צורך בו והוא מעוניין למכור לי את האופנוע הנ"ל בסכום דיי סימלי. הבעיה היא שלאופנוע אין טסט מאז שנת 1997! ומאז הוא לא נסע.

השאלה שלי האם יש עכשיו אפשרות לגשת עם בעל האופנוע למשרד הרישוי ולבקש מהם להוציא את הרשיונות לאופנוע? אני מוכן לשלם את אגרות הרישוי על 10 השנים שלא היה על האופנוע הזה טסט הבעייה היא שאחד החברים שלי אמר לי שאם לכלי הזה לא היה טסט מעל 3 שנים הוא אוטומטי מושבת במחשבי משרד הרישוי ועכשיו תיהיה לי בעיה להחזיר אותו לכביש אם ביכלל יהיה ניתן,אז מה עלי לעשות על מנת שאוכל להמשיך הלאה בתהליך הרכישה ועל מנת שאני אוכל כבר להתחיל בתהליך השיפוץ של האופנוע? מה אתם אומרים יש לי סכוי להוציא את הרשיונות שלו? והאם ביכלל כדאי לי להיכנס לכל הסיפור הזה? וכמה לפי דעתכם שווה לשלם על אופנוע כזה?

הנה כמה תמונות להתרשמותכם:

08062007(001)_resize.jpg

08062007(002)_resize.jpg

08062007(003)_resize.jpg

08062007(004)_resize.jpg

08062007(005)_resize.jpg

08062007(006)_resize.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

עוד קצת תמונות...

08062007(007)_resize.jpg

08062007(008)_resize.jpg

08062007(009)_resize.jpg

08062007(010)_resize.jpg

08062007(011)_resize.jpg

08062007(012)_resize.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יהיה עליך לעשות אישור מעבדה מוסמכת. לפי דעתי עם האופנוע שנת 80 קח אותו תשפץ אותו . תמתין עד שנת 2010 שהוא יהיה אספנות . כך תוכל להרויח פעמים גם לא לשלם אגרות וגם ללא אישור מעבדה. את העברת הבעלות תוכל לעשות רק ב2010

האופנוע נמצא באיזור הצפון?

פורסם

אכן האופנוע נימצא באזור מגוריי. הבעיה היא איך אני יכול לקנות את האופנוע הזה ולהשקיע בו כל כך הרבה כסף ללא לעשות העברת בעלות על שמי? מאיפה לי לדעת מה יהיה עם הבעלים של האופנוע עוד כמה שנים.

האם יש את האפשרות הזו להוציא את הרשיונות שלו במשרד הרישוי? האם הוא לא מוגדר כמושבת לאחר 3 שנים?

פורסם

תשלח את בעל האופנוע להוציא רשיון חדש תראה כמה אתה צריך לשלם , כך בחשבון שבדיקת מעבדה מוסמכת לא כל כך נעימה וזולה. אם אתה סומך על בעל האופנוע שיעשה לך העברת בעלות בעוד שנתים שלוש

פורסם

לאחר שתסיים את נושא הניירת והיה והחלטת לרכוש והינך מעונין לשפץ, יש מומחה לאופנועי מוטו-גוצי בסוכנות מטרו המכונה שמואל ברגמן - בהצלחה.

מצא משה

פורסם

יש דבר שנקרא "טופס העברת בעלות ללא טסט" שמאפשר העברת בעלות ללא תשלום האגרה. מוציאים את הנירות עם הבעלים, ממלאים את הטופס ומשלמים במקום ואז הולכים לדואר להעביר בעלות. במשרד הרישוי לא אוהבים לעשות את זה (ככה הבנתי) ולא ידעתי שזה קיים עד שקניתי רכב ממישהו שמכיר מישהו מבפנים והוא הוציא לי את הטופס.

פורסם
לאחר שתסיים את נושא הניירת והיה והחלטת לרכוש והינך מעונין לשפץ, יש מומחה לאופנועי מוטו-גוצי בסוכנות מטרו המכונה שמואל ברגמן - בהצלחה.

משה לילה טוב, שמואל לא מקבל תיקונים או שיחזורים, לא של מוטו גוצי ולא שום סוג אחר, אין טעם להטריד אותו בעניין זה. שבוע טוב - זאב

zeev

פורסם

חשוב לדעת הגוצי סבל בארץ מיחס משפיל וחוסר הבנה, וכתוצאה מכך נחשב ובצדק כאופנוע בעייתי גם בימיו הראשונים בארץ, אמינות ומוטוגוצי אינם דברים שהולכים יד ביד, והחוסר ביבואן מסודר גרם גם לבעיית יבוא חלפים וטיפול מסודר.

בחו"ל יש לגוצי עדת מערצים פנאטית וגם בארץ יש גרעין קשה של אוהבים, וישנם דגמים שנחשבים לנדירים יחסית, גוצי במצב טוב אצל אדם שמבין ומוכן לשלם את מחיר הבעלות על כלי כזה, ירוויח כלי מיוחד ובעל אופי, אבל צריך לקחת בחשבון שהוא אינו עומד בשום אמות מידה מודרניות ואפילו ביחס לאופנועים משנים מוקדמות יותר הוא נכשל במבחן...צפויה בעיית חלקים קשה בארץ, ויש לזכור שניהוג כלי כזה שווה מבחינת הרכיבה לרכיבה על כלי משנות השישים. קשה, כבד ומסורבל, נזילות, בעיות חשמל, קרבורטורים בורחים מכיוון וגלגל אחורי שבורח בכל סיבוב. יצא לי לרכב על כמה כאלה כולל הגוצי המשטרתי 1000CC - חוץ מהנוכחות והצ'קלאקות אין פאן אמיתי...הכלי מסוכן בידים לא נכונות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

סטארטר של פיאט אונו...

זה המוטוגוצי שהיה שלי לפני כמעט 8 שנים!!:lol: עכשיו שוב למכירה אחרי שעבר עוד איזה 3-4 ידיים

בין יתר עשרות הגרוטאות/אופנועים שעברו אצלי היה גם גוצי 350 שפורק לחלקים וNTX כחול לבן שנמכר ועד כמה שידוע לי עדיין נוסע!

פורסם
בחו"ל יש לגוצי עדת מערצים פנאטית וגם בארץ יש גרעין קשה של אוהבים

רן גם בארץ יש האוהבים סאדו-מאזו,או יש באמת כאלה המערצים את מרלין מנסון...

זה לא באמת אומר שהם שווים משהו(לפחות לטעמי ואולי לטעמך,אני לא יודע עד כמה אתה אוהב את מרלין מנסון)

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
יש דבר שנקרא "טופס העברת בעלות ללא טסט" שמאפשר העברת בעלות ללא תשלום האגרה. מוציאים את הנירות עם הבעלים, ממלאים את הטופס ומשלמים במקום ואז הולכים לדואר להעביר בעלות. במשרד הרישוי לא אוהבים לעשות את זה (ככה הבנתי) ולא ידעתי שזה קיים עד שקניתי רכב ממישהו שמכיר מישהו מבפנים והוא הוציא לי את הטופס.

אני אשמח לראות את הטופס הנ"ל מכיוון שגם אני כרגע נמצא באותה בעיה. אם תוכל לסרוק את הספח שלך ולמחוק את כל הפרטים המזהים גם יוכל לעזור לי ולעוד הרבה חברים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...