Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלום שלי הוא לבנות הוט רוד עם צביעה כמו שיש בתמונות למטה.

השאלה שלי היא איזה רכבים מתאימים לכך בתקציב של 30 K?

הדרישות שלי מהרכב הם לא כוח (את זה אני יודע שאני לא אמצא:lol:) אני יותר בקטע של ה-look וכמובן חוקי!

תודה לעונים

אייל

1.jpg

2.jpg

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

אלוהים אדירים, איך שהזמן רץ, שוב פעם החופש הגדול?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מבקש אם אין לכם מטרה לעזור אל תגיבו בשירשור,

בשבלי זה חשוב... תודה

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

תפרוש,הוט רוד בארץ לא תוכל לבנות.

א.כי זה עולה המון כסף,ואולי תצטרך ליבא גם רכב מחול.

ב.בניית הוט רוד מצריכה שינויי מבנה,אם זה להחלפה של ג'אנטים וצמיגים לא פרופרציונאלים להחריד,או הנמכת הגג

(chop top) , החלפת מנוע וכו' , זה לא חוקי!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני חושב שרנו 4 עם להבות מקדימה יכולה להתאים

ממממ , נשמע מעניין , רק צריך להחליף את ה 850 סמ"ק ו34 סוסים קשישים למשהו קצת יותר עצבני :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

אני רואה שהחלום נגוז...

טוב מה שנשאר זה רק לחסוך עוד כסף ולקנות מוסטנג,פונטיאק,שברולט....

חשבתי על חיפושית עם צביעה כזו...אולי זה יקרה.

בכול מקרה תודה על התגובות..

פורסם
שלום

החלום שלי הוא לבנות הוט רוד עם צביעה כמו שיש בתמונות למטה.

השאלה שלי היא איזה רכבים מתאימים לכך בתקציב של 30 K?

הדרישות שלי מהרכב הם לא כוח (את זה אני יודע שאני לא אמצא:lol:) אני יותר בקטע של ה-look וכמובן חוקי!

תודה לעונים

אייל

30K זה התקציב לאוטו? או להפיכה להוט רוד? כך או כך, 30K לא יספיקו לכלום. רק הצביעה תעלה 20K. להביא רכב למצב נסיעה תקין/אמין, עוד כמה K, בקיצור, תן פרטים מה מגבלות התקציב ומה הכיוון, נראה משם מה הלאה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

את בצביעה אני אעשה אז, זה יוצא רק החומרים שזה כ1500 שקל!

וכרגע מה שיש לי פנוי זה רק 30 השאלה היא איזה דגמים יש באיזור ..

אם אני צריך 40 אז אני אמתין קצת עד שיהיה..

מה שחשוב לי ליצור מצב שבו הרכב תקין וצביעה ברמה גבוהה.

פורסם

ומה בדיוק הידע שלך בצביעת רכב?

בכל מקרה עם אנו עוסקים ברכב ישן שניתן להרוס (אה להפוך) אותו להוט רוד אז כבר חיפושית, ניתן להשיג בזול ובעצם להתנסות בפרוייקט.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

עזוב את הכולת שלי בצביעת רכב..בסוף יחסמו אותי בגלל פרסום עצמי ... בכול מקרה אין לי בעיה לבצע את הצביעות שבתמונות למעלה למרות שזה לא המקצוע שלי אני בכלל סטודנט להנדסת מכונות אבל זה התחביב שלי.

חשבתי על חיפושית..

אבל ראיתי ביד שתיים כרמן גיאה פתוחה הוא רוצה 50 ואומר שיש צורך בעוד 10 בשביל שהיא תנוע..

נראה לי הרכב הכי מתאים!

חושבים שאפשר למצוא בפחות... אני אפילו אוהב יותר את הסגורה.

פורסם
עזוב את הכולת שלי בצביעת רכב..בסוף יחסמו אותי בגלל פרסום עצמי ... בכול מקרה אין לי בעיה לבצע את הצביעות שבתמונות למעלה למרות שזה לא המקצוע שלי אני בכלל סטודנט להנדסת מכונות אבל זה התחביב שלי.

חשבתי על חיפושית..

אבל ראיתי ביד שתיים כרמן גיאה פתוחה הוא רוצה 50 ואומר שיש צורך בעוד 10 בשביל שהיא תנוע..

נראה לי הרכב הכי מתאים!

חושבים שאפשר למצוא בפחות... אני אפילו אוהב יותר את הסגורה.

אתה מחפש לבנות מכונית Custom, לא הוט רוד, אל תתבלבל בין המושגים.

המכוניות ששמת בתמונות הן Street Rods, מונח המיוחס לקאסטומיזציה של מכוניות מודרניות יחסית (שנות השישים/שבעים). יש גם Street Rods מהשנים המוקדמות, אך אין בארץ כאלו המוצעות למכירה.

צבעים וחומרים איכותיים לא עולים 1500 ש"ח. תכפיל את זה בכמה וזה לפני מיכשור וכלים.

כאן סיימתי אומרי, אשמח לעזור כשתהיה סגור על עצמך...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור כנראה שאתה צודק ... הוט רוד זה מהפך גדול מדי בשבלי כרגע.

הגדרת את זה הרבה יותר טוב ממני בנוגע לחומרים אני חולק עלייך בגדול!

בכןל מקרה תודה על ההכוונה!

• תוכן חדש...