Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול באתי לבקר את חברה שלי בעבודה שלה ובמקרה יצא לי ללכת למאחורי אחד הבניינים.

פתאום ראיתי באיזה חור נידח מתחת לעץ אופנוע מאוד גדול, מרשים וישן מלא אבק.

שמתי לב שזה הגיע ביבוא אישי בגלל המספר רישוי.

זה קוואסקי נינג'ה שאני בחיים לא ראיתי כזה בארץ, הייתי מעוניין לדעת מאיזה שנה הוא ועד כמה הוא נדיר בארץ.

מצ"ב תמונות ומצטער על האיכות, צולם בפלאפון.

שבת שלום!

029ws7.jpg

028le1.jpg

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

זה קאווסאקי GPX 600R

השם נינג'ה מודבק להמון דגמי כביש עם פרינג של קוואסאקי, כך לדוגמא הGPZ500 נמכר במרבית העולם כנינג'ה 500

הנה האופנוע שראית רק במצב יותר טוב:

2001%5C12%5C15%5Cbikepics-15410-full.jpg

haters will hate

פורסם

נכון לעכשיו אלו התמונות היחידות שיש לי, במהלך שבוע הבא אני ישתדל לצלם עוד.

באיזה שנים יוצר האופנוע הנ"ל?

והאם יש לו סימני מזהים ספציפים לדגם ושנה?

שבת שלום

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

הזה הספציפי- לא ממש ישן- שנת 90 + - תסתכל על המספר- "00" מסמל יבוא אישי (לפחות במיקרה הזה) החל משנת ה-90. ויש, או היו כמה כאלה בארץ, כולם כמובן ביבוא האישי- אני הכרתי לפחות אחד, וזה הספציפי אני לא מכיר. כנראה בגלל חוסר החלפים, בארץ הדגם הזה לא ממש שרד, אני מתכוון לבודדים, שיובאו, כפי שאפשר לראות את האומלל הזה, שעומד ככל הנראה כבר כמה שנים, והוא הרי לא כ"כ ישן יחסית...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
הזה הספציפי- לא ממש ישן- שנת 90 + - תסתכל על המספר- "00" מסמל יבוא אישי (לפחות במיקרה הזה) החל משנת ה-90. ויש, או היו כמה כאלה בארץ, כולם כמובן ביבוא האישי- אני הכרתי לפחות אחד, וזה הספציפי אני לא מכיר. כנראה בגלל חוסר החלפים, בארץ הדגם הזה לא ממש שרד, אני מתכוון לבודדים, שיובאו, כפי שאפשר לראות את האומלל הזה, שעומד ככל הנראה כבר כמה שנים, והוא הרי לא כ"כ ישן יחסית...

אז אני מבין שהוא גם לא כזה ישן וגם לא כזה מיוחד?

כי חשבתי למצוא את הבעלים ולנסות לקנות אותו ולאפסן אותו לכמה שנים ותוך כדי לשפץ, ותמיד פה בפורום ממליצים להתחיל מאופנועים כי זה הרבה יותר קל ואפילו עם האופנוע הזה זה יהיה קל כפליים כי הוא לא ישן כל כך ובטוח אפשר למצוא לו ים חלקים בחול. אני כבר המון שנים מתעניין באספנות ואני אף בא כמעט קבוע למפגשים באוניברסיטה. השאלה אם יש טעם להשקיע באופנוע כזה כי ככה שראיתי אותו הוא היה ניראה לי מאוד מיוחד.

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

האם בדקת את האופנוע במסוף המשטרתי, כדי לברר שהוא אינו גנוב?

http://www.police.gov.il/App/stolenCars/stolenCars.asp

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בדקתי עכשיו, הוא לא מפורסם כגנוב.

האמת גם לא היה לי ספק שהוא לא גנוב כי הוא חונה במקום ממש ממש מרכזי רק פשוט מאחורי גוש בניינים מתחת לאיזה עץ ואחורי מחסן.

אני הייתי בשוק שראיתי אותו.

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

לאחר בירור גיליתי שהאופנוע הספציפי הזה משנת 92 ובכל זאת אני מבקש להשאיר את השירשור בפורום הזה מהסיבה הפשוטה שהוא מיועד לאספנות מבחינתי, ואני רוצה לשמור אותו עד שיהיה בקטגוריה.

רציתי לדעת מה לדעתכם האנשים שמתעסקים באספנות ביומיום חושבים על העתיד על האופנוע הזה בעוד כ 15 שנה?

לפי מה שהבנתי היו בודדים כאלה בארץ בשנות ה90 ועד היום לא שרד אחד מהם.

מישהו יודע עם מבחינת חלפים אפשר לקחת חלקים מ GPZ בשנים המקבילים או לחילופין GPX 250 (האח הקטן)? או מכל אופנוע אחר מבית קוואסקי?

כמה לדעתכם צריך להיות שוויו של אופנוע כזה במצב נסיעה תקין לחלוטין? (וברור לי שזה כמה שהמוכר רוצה וכמה הקונה מוכן לתת אבל בכל זאת סוג של נקודת התחלה מסויימת לתת לי).

יש פה מישהו עם ניסיון בשיפוץ אופנוע? מה פחות גבול העלויות מבחינה מכנית בלבד?

תודה רבה לעונים!

PIAGGO MP3 250LE

פורסם

עלות העלאה מחדש של הכלי הספציפי הזה לכביש תהיה יקרה מאוד מין הסתם. האחזקה היום יומית + התיקון שלו כניראה לא שווים את החזרתו לכביש היום! לגבי העתיד אף אחד לא יודע...אין מתנות חינם ויש סיבה (למרות שהיא לא ידועה לך כרגע) מדוע האופנוע הגיע לאן שהגיע. אני בטוח שאם תחפור טוב תמצא אותה! טיפול גדול לאופנוע כזה, (תקין) יכול להגיע בחברה לכדי 3000-4000 ש"ח בשוטף, וזאת בהנחה כי מדובר בטיפול בלבד ולא בתיקון של חלק יקר כזה או אחר. השיפוץ הראשוני להעמיד מחדש את הכלי על הרגלים למצב אופטימאלי יהיה כפול או משולש היום, ללא נושא הברוקרטיה....בעוד 15 שנה במידה ותמצא חלקים ומישהו שמתמצא בטיפול כזה זה לא יהיה זול יותר.

ההמלצה להתחיל בדו"ג מתבססת על האופנועים הפשוטים לפני עידן הפלסטיקה, החשמל המסובך, הזרקת הדלק, ומחשב ניהול המנוע. קשה לי להאמין כי מי מבין בעלי האופנועים פה בפורום ידע בכלל איך לגשת למנוע כזה או לבצע לו טיפול גדול מהחלפת שמן. אולי הצעירים יותר או היפים יותר (ג'ורג'י)....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תיקח את העובדה שלא ממש מדובר באחד מהדגמים ה"מוצלחים" של קוואקקי, תוסיף לזה את העובדה ש"מטרו" לא אוהבים לתת שירות גם לאופנועים הנפוצים יותר שלהם, ותגלה עסקה מאוד לא כלכלית, מאוד לא משתלמת, שתשאיר אותך עם הרבה השקעה כספית ונפשית, שבסופו של דבר, תגיע איתה לאופנוע שגם בימיו הטובים לא היה "להיט".

שווה לך?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שווה? לא יודע, אף אחד אחר גם לא יודע כי העתיד לא בטוח.

אבל מצד שני מדובר בדגם נדיר בארץ ולפי מה שהבנתי הוא גם לא רע בכלל ואפילו די מהיר.

אז אתה אומר לרדת מזה?

PIAGGO MP3 250LE

• תוכן חדש...