Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

POR-15 זהו קו של מוצרים למיגון מתכת מפני חלודה, ושיפוץ מתכת חלודה. משהו כמו Hammerite, אבל אמור להיות יותר מוצלח. יש להם גם ערכה לשיפוץ מיכלי דלק, וכו'.

מישהו יודע אם מוכרים את המוצרים האלה בארץ?

זהו האתר שלהם: http://www.por15.com/

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

לא. הם לא. אני רכשתי צבע למנוע מהם דרך הרשת.

אני משער שתוכל למצוא מוצרים מקבילים לחלק ממוצריהם...

בהצלחה...

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

לטיפ 34 שלום

בארץ נמכרים מספר מוצרים שהם אנטי קורזים והם ברמה לא פחותה מהמוצרים שהראת באתר.

יש בארץ כל מה שקשור להמרייט של יעקובי ויש צבעיים מקבילים של טמבור נוסף לכך ישנו חומר שנקרא צבע מחט או בלשון העם ממיר חלודה ברגע שאתה מורח אותו על שטח חלוד נוצרת ריאקציה בין החלודה לחומר והמקום הופך לחסין חלודה ואם אתה רוצה לשפר את התגובה עדיף למרוח לפני כן את המקום עם מים בנוסף לכך ישנו חומר שנקרא זינגה או צינקה או כל צבע שמכיל צינק ברמות גבוהות מ 70% ומעלה שנותנים הגנה כנגד חלודה לשנים רבות

מעבר לזאת חלקים שמתפרקים ניתן לשלוח לציפוי אבץ או בהתזה או בטבילה (פסיבציה)

אם תצטרך עזרה\מידע אתה יכול לפנות אלי בהודעה פרטית

ביי

כתובת דואר אלקטרוני

[email protected]

בעל FORD MERCURY COMET 74

ו FORD MUSTANG 67

פורסם

תודה.

האמת היא שכבר עשיתי הכרות עם רוב המוצרים שאתה מציע. עם זאת הצבע נגד חלודה של POR15 אמור להיות הרבה יותר קשוח מזה של המרייט.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

OK, אם בחלודה עסקינו... הקאפרי שלי מה-זה חלוד!!! אבל ממש!!! כל הגג, קורות צדדיות, דלתות, בקיצור - אין משהו שלא :(:( מעניין, כמה הפרוייקט הזה יעלה, ויותר חשוב - כמה זמן יחזיק אחרי זה! כאמור, הוא בהמתנה ל"אספנות" (74), ואחרי זה מתוכנן לחזור, ומקווה שבגדול :)

אגב, חברה ממועדון הקפרי - עוד מעט מקווה ליצור איתכם קשר - פשוט אין לי כ"כ זמן עכשיו להתעסק בנושא. ראיתי את ההודעה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

הי חברים,

גם לי בעיית חלודה חריפה בגג ואין לי אפשרות להוריד את כל החלודה וגם לא לצפות אותה מכול צדדיה. ההגיון אומר שצריך כאן חומר על בסיס צינק (אני צריך חומר עם גוון כחול) כי הוא מעניק הגנה קתודית ע"י קשר חשמלי למתכת ויעיל גם במקרה שהחלודה לא מצופה לגמרי. רציתי לשאול אם יש המלצות ומסקנות שהרי השרשור המקורי הוא מ 2003... ?

בתודה,

אלעד

תודה.

האמת היא שכבר עשיתי הכרות עם רוב המוצרים שאתה מציע. עם זאת הצבע נגד חלודה של POR15 אמור להיות הרבה יותר קשוח מזה של המרייט.

פורסם

ואם כבר נפתח הדיון,

האם מישהו מכיר חומר שניתן להשתמש לעצירת או עיכוב החלודה על מערכת הפליטה והאגזוז - שיהיה עמיד בטמפ' הגבוהות שם?

• תוכן חדש...