Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הכתבה המצורפת וגל הרטרו הפוקד את עולם הרכב, קשה להבין לאן נעלמו המעצבים של פעם, מבחנתי לקחת פיאט 1/9 X ולשנות לה את הצורה בשלל ניפוחים ודרכים, משול לתיקון יצירה של לאונארדו דווינצ'י עם צבע ספרי מהום סנטר...אבל אם נסתכל על הרכבים החדשים שמסתתרים תחת התרוצים מחווה ל... חזרה ל.... או אמריקה של פעם...קשה לברוח מהמחשבה שפשוט אין עוד מעצבים פורצי דרך או גאונים, או שאנחנו התרגלנו לבינוניות, אם תסתכלו רגע בתמונה של הסובארו החדשה, ותיכף אני קושר את זה לרכב קלאסי, תיראו שאין בה אף רעיון מתקדם אחד, אלה רצף של רכבים שכבר ראיתם בעבר, פרצוף מזדה טיפוסי, מרכב מוכר, פנסים שנלקחו מ...ובשורת המנועים בפרוש אינה פורצת דרך, אבל משום מה, היא עדיין יפה בעייני חיפשתי את התשובה למה אני דווקא ולמרות הכל, אוהב אותה? ואז זה נפל עלי, היא דומה לאלפא סוד! כמו הסיאט ליאון, כמו עוד כמה רכבים חדשים, פשוט תענוג לעיניים קווים זורמים, גוף עגלגל, דלת חמישית, אלפא מודרנית, צרפו לא את האמינות של סובארו ומה נקבל?...אגב מישהו יודע מי עיצב את הסוד היפיפיה?-רן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3408916,00.html

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אינקויזיצית "תקנות הבטיחות" העלתה את המעצבים של פעם על המוקד וסירסה את כל ענף העיצוב מה שאומר שממש לעיתים נדירות תראה רכב בעיצוב שאינו "ממוחזר".

פורסם

אני אתמול מסתכל על האימפרזה ומתלהב קצת, הם באמת לא חידשו כלום אבל קלעו בול. לא הבנתי מה אני מוצא ברכב ועכשיו אני מבין שאלה קווים מוכרים ונעימים לעין . נחמד.

haters will hate

• אחראי פורום
פורסם

מסכים עם רן, ובכלל - גם על הסוד אפשר להגיד את אותו הדבר.

היא לא הילדה הכי יפה בגן (כן,אפילו שיש לי אחת אני חושב כך :twisted:) ,

אבל בכ"ז יש בה אלמנטים שהופכים אותה ליותר מסתם אחת.

הצללית הנמוכה והרחבה , הזנב החתוך עם השמשה הקצרה מאחור ועוד.

האימפרזה הנ"ל בצילום במבט צד בהחלט מציגה את אותם אלמנטים בדיוק,

כולל הדברים הרעים - גלגלים שנראים קטנים מדי, ואף ארוך לעומת זנב קצר.

והלאון היא פשוט סוד מנופחת.

אגב, את הסוד עיצב giugiaro.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בסוברו הנ"ל אפשר למצוא את כל סוגי הרכבים

קצת ב.מ.ו קצת הונדה קצת סיטרואן C4 דייהולט אופטרה בקיצור העתקות, ואומרים שהסינים מעתיקים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

רק אני רואה שם דייהולט (אופס.. שברולט)?

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

הצללית לדעתי, היא שילוב של סדרה 1, פוקוס ואופטרה, הפרונט הוא מאזדה לגמרי עם קצת תוספת קוריאנית (שברולט מאליבו אולי?).

אכן נהיה משעמם, עיצובים שונים ניתן למצוא רק אצל יצרניות האקזוטיקה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...