Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוניות כאלו נמכרות בארה"ב בסביבות 20-25 אלף $ לפחות, כך שלכאורה, מחיר בארץ של 50K$ לא נשמע מופרך.

מצד שני, התמונה של המכונית שבמודעה ביד-2, מופיעה גם בפירסום הזה מארה"ב:

http://classicads.greatoldcars.com/classifieds.php?a=2&b=4359

אז - או שבמודעה ביד-2 שמו תמונה להמחשה בלבד, או שהמודעה הזו היא עבודה בעיניים.

מצד שלישי, ידוע לי על רכב מהשנים האלו שיובא לארץ, אם כי לי זכור שזה היה דווקא Overland ולא Maxwell. הרכב שוחרר מהמכס, אבל לא עבר רישוי ונשמר כמין "פסל גינה". למיטב ידיעתי, ידידנו אבי נוף זכה לראות אותו במו-עיניו, ואולי יוכל לשפוך אור על העניין.

נקודה אחרונהן - בכלל לא ברור איך מעבירים רישוי רכב ללא בלמים קדמיים...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

"נקודה אחרונה - בכלל לא ברור איך מעבירים רישוי רכב ללא בלמים קדמיים."

פשוט לא מעבירים !

יש בארץ לפחות פורד T אחת במצב נסיעה (לפחות עד לפני כמה שנים ) וללא רישוי,

מהסיבה שאין לרכב זה בלמים קידמיים.

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
.

ידוע לי על רכב מהשנים האלו שיובא לארץ, אם כי לי זכור שזה היה דווקא Overland ולא Maxwell. הרכב שוחרר מהמכס, אבל לא עבר רישוי ונשמר כמין "פסל גינה".

למיטב ידיעתי, ידידנו אבי נוף זכה לראות אותו במו-עיניו, ואולי יוכל לשפוך אור על העניין.

האור כבר נשפך פעמיים בעבר (בתגובה 17):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69838&highlight=overland&page=2

קראתי את מה כתבתי אז, ואני מתחיל להאמין שזה נכון.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
נקודה אחרונהן - בכלל לא ברור איך מעבירים רישוי רכב ללא בלמים קדמיים...

למה? -כלומר, ממתי רכב אספנות חייב לעמוד בדרישה כלשהיא חדשה? כלומר, לדעתי לפחות, תקנו אותי אם אני טועה- רכב אספנות חייב לפחות לעמוד בסטנדרטים, שהיו נהוגים, כאשר תוכנן ויוצר! בדיוק, כמו שאף אחד לא ידרוש, נניח מפורד אסקורט MK1 ללא בוסטר ועם תופים מקדימה, שיהיו לו דיסקים עם בוסטר, כי זה יהרוס את המקוריות, וכפי שאף אחד לא ידרוש חגורות בטיחות מאחורה (ובחלק מהמיקרים גם מקדימה) בהרבה רכבים הקלאסיים- והרי, אין דבר כזה היום- רכב ללא חגורות בטיחות, ואני כבר לא מדבר על הכריות אוויר! אז, האם זה לא הגעיוני, שרכב, שנוצר "ככה" מתי שנוצר- יירשם כ"תקין" לצורך הרישוי "כפישהוא"? למשל, אגב, אני מכיר לפחות רכב אחד (משנות ה-20-30), שיש לו רק פנס אחד קטן מאד מאחורה, ואני כבר לא מדבר על החוסר ווינקרים. ועדיין- יש לו רישוי!

השאלה אחרת- אם הרכב הוברח לארץ- אז זה באמת בעיה, כנראה.

אגב, קובי, יכול להיות, שהם מתכוונים להביא את האוטו הזה ספציפי לארץ- באתר מבקשים עבורו 38 אלף, שזה פחות- אם כי, כאשר מוסיפים את כל המסים והוצאות- אין סיכוי, שזה ייגמר ב-50!

האופציות ה"הגיוניות" כנראה באמת: או שזו בדיחה של מישהו, או שיש למישהו גרוטאה במצב, שאפילו תמונה שלה אי-אפשר לשים, והוא רוצה עבורה 50K...:roll:

מישהו, אגב, יכול לתת קישור למודעה ב-יד2?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...