Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה שלום

אני מתכוון לקנות וריאנט ולשפצה...

הוריאנט שאני רוצה לקנות היא לפני שיפוץ...

מודל 72 קופה

אז אם למישהו יש תמונות של הדגם הנ"ל או שיכול להשיג אני ישמח אם הוא יועיל בטובו לעלות תמונות...

תודה

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ח'ברה שלום

מודל 72 קופה

אז אם למישהו יש תמונות של הדגם הנ"ל או שיכול להשיג אני ישמח אם הוא יועיל בטובו לעלות תמונות...

תודה

"ואריאנט" הינו דגם הנקרא "סטיישן ווגון" או "ברייק" או "פמילייל" בשפות שונות ובעברית פשוט "סטיישן" (בהעדר מילה יעודית למיטב ידיעתי).

אין דבר כזה "ואריאנט קופה". הדגם אליו אתה מתכוון הינו ה Volkswagen 411 שיוצר בגרסאות שונות.

אני בטוח שחיפוש פשוט יניב אלפי תמונות של הדגם הזה.

נמרוד

פורסם
ח'ברה שלום

מודל 72 קופה

תודה

"ואריאנט" הינו דגם הנקרא "סטיישן ווגון" או "ברייק" או "פמילייל" בשפות שונות ובעברית פשוט "סטיישן" (בהעדר מילה יעודית למיטב ידיעתי).

אין דבר כזה "ואריאנט קופה". הדגם אליו אתה מתכוון הינו ה Volkswagen 411 שיוצר בגרסאות שונות.

אני בטוח שחיפוש פשוט יניב אלפי תמונות של הדגם הזה.

נמרוד

אתה צודק, אבל יש יותר סיכוי שמדובר ב-Type 3, ולא דגם 411. ל-Type 3 היו 4 גרסאות, שכולם היו מבוססות על אותה השלדה, עם בודי שונה:

דגם הסלון, נקרא Notchback, או לפעמים בגרמנית משום מה "לימוזינה", שם רשמי Type 31.

דגם הסטיישן, נקרא Squareback או Variant. שם רשמי Type 36.

דגם קופה, נקרא Fastback. גם נקרא Type 31.

קופה 2+2, הקנרא קרמן גיאה. זהו ה-Type 34 שלי.

תמונות יש בשפע באתר http://www.thesamba.com/vw/gallery/index.mv

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
שגם הן היו נפוצות כאן.

411, אני לא מאמין.

היו כל מיני דגמים מברזיל. אני מצאתי Type 3 ווריאנט ברזילאי בירושלים לא מזמן.

הברזיליה נראה דומה אבל בעצם מבוסס על חיפושית.

האוטו שבתמונה ששלחת הוא כנראה גם Type 3 ברזילאי מסוג כלשהו. רק לדגמים הברזילאים היו ארבע דלתות.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

דניאל, יש בירושלים אחת שנראית כמו הכחולה בתמונה האמצעית שצירפת רק שיש לה צורה יותר ספורטיבית.

היא שייכת לעובד בטלווזיה בערוץ הראשון. היא בצבע לבן שמורה מאד ונדמה לי שהיא יד ראשונה אצלו האם אתה מכיר אותה?

פורסם
של וריאנט 69, האצ'בק 72 וברזיליה 75, אני יכול להעיד ממקור ראשון שהמכלולים המכניים של הוריאנט לסוגיו והדגם הברזילאי זהים. רק המרכב שונה.

קודם כל, בוא נוודא שאנחנו מדברים על אותו אוטו. זהו ברזיליה:

21552.jpg

66300.jpg

בפנים:

brasilia2.jpg

מנוע חיפושית. (ראה את הזווית של הסליל):

Bra31.jpg

אני עצמי לא ראיתי כזה אוטו אי פעם, כך שאני בסך הכל הסתמכתי על מה שקראתי עליו. הווריאנט הברזילאי אכן היה זהה (או דומה מאוד) לגרמני. ייצרו אותו כמה שנים אחרי שהפסיקו את הייצור בגרמניה בשנת 1973.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
דניאל, יש בירושלים אחת שנראית כמו הכחולה בתמונה האמצעית שצירפת רק שיש לה צורה יותר ספורטיבית.

היא שייכת לעובד בטלווזיה בערוץ הראשון. היא בצבע לבן שמורה מאד ונדמה לי שהיא יד ראשונה אצלו האם אתה מכיר אותה?

אני מכיר Notchback אחד בירושליים, קרוב לתיאטרון י-ם. הוא אכן לבן. ראיתי אותו ממש מקרוב. הוא נראה מקורי מאוד ודי שמור, אבל לא יזיק לו קצב טיפול מסור.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
הרכב הזה לא הגיע מעולם לארץ והוא אכן על בסיס החיפושית.

הם נראות דומות אבל הברזיליה ארוכה יותר. הנה, ככה נראה הוריאנט הברזילאי, ריו.

הרכב בתמונה שלך הוא ווריאנט ברזילאי. יש אחד כזה בדיוק בירושלים.

אתה מתכוון שהרכב הזה שווק בארץ תחת השם ברזיליה?

אם כן זהו משהו ייחודי לארץ. הרכב המוכר בעולם כברזיליה זהו הרכב שבתמונות שאני העליתי.

הנה עוד תמונה:

brasilia7.jpg

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...