Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני בן 16 ואני כבר הרבה זמן חושב לקנות איזה אוטו שיהיה אפשר לעבוד עליו עם אבא שלי.

בהתחלה רציתי קיט קאר (אוטו שקונים בחלקים), אבל אחרי החלטתי שאני רוצה לשפץ אוטו ישן.

בהתחלה חשבתי על מוסטנג כמובן, אבל הבנתי שזה סיפור לא קטן, אז לאחר שהסתכלתי בפורום ראיתי שאולי יותר יתאים לי ג'יפ וויליס, וגם אבא שלי מעדיף אותו, אבל מצד שני לא ממש מצאתי כאלה שאפשר לשפץ.

מה דעתכם ?

פורסם

קיט קאר אינו חוקי בארץ - לא תוכל לייבא קיט כזה ולא תוכל להעלות מכונית כזו על הכביש ללא קומבינות מפוקפקות.

לגבי מוסטאנג - הבנת נכון. מחירי הקניה גבוהים, ותצטרך לייבא הרבה חלקים מחו"ל - פרוייקט כזה הוא סיפור יקר ומורכב.

ג'יפ נראה כאלטרנטיבה לא רעה בכלל - יש כלים למכירה, ואפשר להשיג את רוב החלקים בארץ, אלא אם תלך על איזה MB1942 אקזוטי.

אופציות נוספות, זולות ופשוטות, שמתאימות למתחילים - חיפושית, פורד אסקורט.

מודעות שיכולות לעניין אותך:

http://www.classiccar.co.il/ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=139

http://www.classiccar.co.il/ads/subAds.asp?cat_id=14&sub_id=129

http://www.yad2.co.il/Cars/4X4.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&&Order=year&Desc=

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אז זהו, שזה הכיוון שחשבתי עליו, אבל אין ממש ג'יפים כאלו לפני שיפוץ...

ועוד דבר, נגיד שהתחלתי עם וויליס, מאיפה אני משיג חלקים אם צרייך ?

פורסם

שלום לך....

תראה לשכן שלי יש וויליס שנת 68 אם אני לא טועה 4/4 מנוע 2200 !

הרכב במצב לא רע,אומנם לא נסעה כמה שנים טובות,והוא זקוק לשיפוץ.. אבל זאת התחלה ממש טובה!

וגם כמה שאני יודע המחיר הוא לא כל כך גבוה...

צור איתי קשר.

0504228688 צביקה כהן

או לכל מי שמעוניין!

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם

האמת, אני מתפלא על צביקה, אני במקומך ואמת יש לי כוונה כזאת, (מחפש סוסיתא טנדר) בכל מקרה הייתי הולך דווקא על אחת מהצבריות...

הסיבות?

הן משלנו, הן נדירות והן מיוחדות-פטריוטיזים טהור!

הן פשוטות יחסית לטיפול, המון חלקים וחלפים, אחרי ישור קו טוב הן אמינות בצורה מעוררת התפעלות.

חלודה כימעט ולא תימצא עליהן, מה שאומר שהטיפול בבודי יהיה פשוט יותר עבורך.

יש להן מועדון פעיל וגאה.

הן מרווחות יחסית, נוחות בנסיעה, והכי חשוב יש להן אופי...לרכב ראשון ולשיפוץ ראשון הכי טוב ישראלי....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה שרן כתב, כל מילה ברזל!

למרות זאת, כאחד חדש יחסית בפורום, גם אני היתי הולך על ג'יפ 4X4 בתור התחלה.

מעבר לכיף שבשיפוץ יש את ההנא(ע)ה הכפולה.

ובמיוחד שזכית לאבא שרוצה להיות אתך וגם הוא מעדיף ג'יפ.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

קודם כל תודה על כל התגובות,

בקשר לסוסיתא, אתם אולי נסעתם עליה וראיתם אותה בעבר, אבל אני לא ולכן אני לא ממש מתחבר לאוטו הזה...

אני מעדיף אוטו שראיתי לפחות כמה פעמים, אפילו אם זה בסרטים, וגם, שיהיה קל למצוא לו חלקים וטיפול...

אז בחרתי ג'יפ כי יש הרבה כאלה וקראתי שקל יחסית לטפל בו...

מה עם פורד אסקורט ? קל לטפל בה, יש חלקים או שעדיף ג'יפ ???

פורסם

לא ראית? אז קרא בויקיפדיה אולי אתה רוצה סברה ספורט??מכונית ספורט?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אם אתה מתחבר לג'יפ , וגם אבא שלך רוצה ג'יפ , הפיתרון הכי טוב הוא CJ ישן!

יש לך המון חלקים בארץ במחירים טובים , המון ידע וספרי טיפולים בעברית ( דרגים א, ב ו-ג ) , באנגלית יש לך היינס וצ'ילטון.

אגב , בסיקס תמיד יש מה לשפץ! גם אם הוא נראה במצב טוב.

וכמובן שיש לך את הבונוס של ה-4X4!!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

לא בהכרח - רוב הטנדרים של וויליס שיש בארץ הם דווקא 2X4.

היו אפילו ג'יפים עם הנעה אחורית בלבד - DJ-3A .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

פורד אסקורט מתאים מאד לרכב קלאסי ראשון. אמין מאד , חלקי חילוף זמינים וזולים, קל לשיפוץ. קלאסיקה ישראלית אמיתית .מתאים מאד לרכב ראשון. בהצלחה . אורן

• תוכן חדש...