Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאטה ספרינג - siata spring, מי ראה מי שמע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השרשורים האחרונים בקשר לגאמין המתוקה העלו בי זכרונות בקשר לסיאטה ספרינג צהובה שלאחרונה ראיתי אותה חונה בחניה פרטית לפני יותר מ- 15 שנים.

מבירור עם הבעלים עולה כי הרכב נמכר על ידו לפני שנים ואין לו מושג לאן התגלגל הלאה.

למי שלא מכיר, סיאטה היתה חברה איטלקית שהתחילה את דרכה כיצרנית שיפורים בעיקר לפיאטים ולאחר מכן החלה לייצר מכוניות מבוססות על מכלולי פיאט.

הספרינג יוצרה בסוף שנות הששים ועד ראשית שנות השבעים והתבססה על מכלולי הפיאט 850.

מידע נוסף ניתן למצוא בין היתר ב: http://www.carsfromitaly.net/others/index.html תחת הערך siata.

ושאלותיי: האם ידוע למישהו האם הסיאטה הצהובה ההיא מימי ילדותי שרדה? האם יש סיאטות בארץ? ובכלל יהיה נחמד לשמוע כל תגובה ממי שזוכר?

עופר

38mlkj.jpg

03dfem.jpg

פורסם

אני מאמין שהיא שרדה - אני ראיתי אותה אצל אספן בראשון לציון לפני כ-7 שנים (הגעתי עם חבר שהיה מעוניין בסיטרואן טראקסיון שהוצעה למכירה ע"י אותו אספן) .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ראיתי לפני כשנה סיאטה צהובה לפני שיפוץ , לא במצב נסיעה , בהרצליה.

הבעלים סיפר שהוא ממתין לחלקים שהוזמנו מאנגליה.

מאז לא הייתי שם......:?:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

היא נמצאת אצל אספן בהרצליה (לא נזכיר שמות.....) בהליך מתקדם

לפני כשבוע הוא עשה נסיעת בכורה ליד הבית בובה של אוטו

פורסם

יפות שתי האיטלקיות בתמונה השמאלית , אבל גם שתי הסיאטה ספרינג .

האמת עושה חשק. לא הבחורות, המכוניות.

אם היא מבוססת על המכלולים של ה 850, נראה שלא צריכה להיות

בעיה של חלקי חילוף בארץ. האם נכון?

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

חבל מאוד. הייתי רואה את ההרצליינית לא מעט במקומה הקודם וכאב לי הלב בכל פעם. אני יכול להבין את הקושי: המכונית נדירה למדי (כ-3500 יוצרו בסה"כ, מי יודע כמה שרדו) ומבוססת על הפיאט 850 שבעצמה נכרדה כבר מזמן (להבדיל למשל מהגאמין והביאנקינה שמבוססות על הפיאט 500 לה תעשייה ענפה של חלפים) ומצד שני אין לה ערך אספני גבוה במיוחד.

:turn-l:
  • שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...