Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצוא רכב לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

באתר קיימות המון התייחסויות ליבוא רכב מחו"ל לארץ.

לא מצאתי מהו התהליך ליצוא רכב מהארץ לחו"ל.

מהו התהליך הנכון?

האם פשוט מכניסים למכולה ושולחים לחו"ל?

אני לא מוטרד מסוגיית החזרתו לארץ ביום מן הימים.

האם המכס (או גורם אחר) ידרוש משהו ביציאה מהארץ, ומהם המסמכים הנדרשים ע"מ להפיק רשיון מקומי בחו"ל (הנחת המוצא שלי - רשיון רכב מתורגם לאנגלית).

ד"א - כיצד מתרגמים רשיון רכב לאנגלית (מניח שרלוונטי לכל מי שטייל עם רכבו בחו"ל).

תודה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אני לא מקור מוסמך, אבל אני מאמין שאתה צריך להפקיד\למסור את הרשיונות ולדווח למשרד הרישוי ע"מ שיורידו את הרכב שלך מהמצאי הארצי.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

you need to go to the dmv- the rishoi office and to cancel your car- you will sign and get an orange color of the car license - looks like the regular but orange.

after that you need to ship it and to find out what are the customs % in the country you gonna ship to.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

איזה רכב זה?

אולי אפשר למצוא קונה בארץ ולהשאיר אותו בארץ, במקום ליצא מכאן את המעט שיש?

שלמה דן גדרון

פורסם
איזה רכב זה?

אולי אפשר למצוא קונה בארץ ולהשאיר אותו בארץ, במקום ליצא מכאן את המעט שיש?

הרכב אינו שלי, לא אני הוא המבקש לייצא.

הבעלים קשור מאוד לרכבו, השקיע בו המון (זמן, עבודה, ממון), ומאחר ולצערנו המשותף הוא נאלץ להגר מהארץ לתקופה לא ידועה, הוא לא רוצה להיפרד מהרכב.

ברור לו שכלכלית זה מהלך לא הגיוני, בחו"ל הוא יוכל לרכוש רכב טוב בהרבה מבחינת מצבו ובמחיר נמוך משמעותית.

אבל כל התחביב הזה אינו הגיוני כלכלית, לא?...

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

שיפקיד רשיונות, אבל שלא יבצע בטעות "הורדה" - אחרת הוא לא יוכל להחזיר אותו לכביש בארץ.

אם זהו רכב אספנות אין צורך אפילו בהפקדה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

האם הבנתי נכון שיש לשלם מכס על הכנסתו לארץ החדשה?

והאם בשובו (אם יעשה את הטעות) ייאלץ לשלם שוב מכס בארץ?

או אולי יוחזר לו על ידי המדינה אליה היגר, המכס אותו שילם בכניסתו אליה?

תודה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

תשובות בכחול:

האם הבנתי נכון שיש לשלם מכס על הכנסתו לארץ החדשה? תלוי בחוקים באותה מדינה.

והאם בשובו (אם יעשה את הטעות) ייאלץ לשלם שוב מכס בארץ? לא, אלא אם המוכס יחשוב שבוצע לרכב שיפוץ בחו"ל - במקרה כזה ישולם מכס על עלות השיפוץ. כל זה, בתנאי שלא בוצעה הורדה מהכביש, ולרכב ש עדיין ניירות ישראליים.

או אולי יוחזר לו על ידי המדינה אליה היגר, המכס אותו שילם בכניסתו אליה? שוב, תלוי בחוקים המקומיים. בישראל זה לא הולך ככה - לא תקבל שום זיכוי אם תוציא מכאן רכב ששולמו עליו המיסים.

תודה

אבי.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...