Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

שמי גלעד, אני מעוניין לשכור רכב אספנות/קלאסי/עתיק/ענתיק -

לכל מי שיש מידע או רכב מתאים, אנא צור עימי קשר מהר ככל האפשר

במספר 052-5318711.

תודה!

פורסם

שלא יהיו לך ציפיות גבוהות.

לצערי הרב, כשאני חיפשתי כאן לפני כחצי שנה, ההמלצות שקיבלתי וההכוונות שקיבלתי לא ממש הביאו את הרכב המיוחל.

אבל, זה הכל ענין של טעם והעדפה

היו הצעות, אבל אף אחת מהן לא היתה המכונית המועדפת

בכל אופן מקווה שתהיה לך הצלחה טובה יותר

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מומלץ שתפנה למשרד של מועדון ה-5 שם יוכלו לעזור לך ולכוון אותך לבעלי רכבים שמשכירים אותם.

הטלפון של משרד המועדון: 03-7318818.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

לצערי הרב, כשאני חיפשתי כאן לפני כחצי שנה, ההמלצות שקיבלתי וההכוונות שקיבלתי לא ממש הביאו את הרכב המיוחל.

היו הצעות, אבל אף אחת מהן לא היתה המכונית המועדפת

בכל אופן מקווה שתהיה לך הצלחה טובה יותר

לא מובן מדוע לא מצא חן בעיניך אף רכב.

ואם אתה מעונין לשכור ,כלומר לנהוג ברכב - לא נראה לי שבעל הרכב יסכים.

פורסם
לא מובן מדוע לא מצא חן בעיניך אף רכב.

ואם אתה מעונין לשכור ,כלומר לנהוג ברכב - לא נראה לי שבעל הרכב יסכים.

ברור שחיפשתי עם נהג.

לא עלה בדעתי אפילו שמישהו יתן רכב שכזה ללא נהג.

גם אם היו נותנים, לא הייתי מוכן לקחת על עצמי את הסיכון אפילו בשריטה קטנה.

רכבים שהייתי מעוניין לא היו בין ההצעות שקיבלתי בפרטי או במשרד.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אפשר לדעת איזה רכב היית מעוניין לשכור?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם השאלה אלי, זה כבר לא רלוונטי

אבל התמונה הרצ"ב היא הסגנון פחות או יותר

איזה צבע או איזה דגם, זה לא כל כך חשוב, אבל הכיוון הוא כמו בתמונה.

התמונה נלקחה מהאתר ופורסמה כאן עם מס' גלוי

moris.jpg

פורסם

אמיר לא כולם רוצים לתת את המכונית שלהם. רובנו השקענו ברכבים האלה את נשמתנו וממש לא בא לנו שהם יקושטו בכל מיני סרטים הורסי צבע וכד'.

הנימה בה אתה כותב את דבריך, כאילו אנחנו בעלי המכוניות לא בסדר שבכלל העזנו לסרב לבקשתך, הלו תירגע, הרבה משאבים כספיים ונפשיים מושקעים על ידנו ברכבים הללו ולא אנחנו לא חייבים לאף אחד כלום. אם כ"כ חשוב היה לך רכב אספנות הרי שהיית צריך להתפשר על הרכבים שבעליהם כן מוכנים להשכירם.

אלפא 164.

פורסם
או לרכוש אחת..... יותר זול מחתונה!-רן

שושנה אני אזכור את זה בנישואים הבאים שלי:roll:

אופס אבל אני כבר נשוי אז סתם אמשיך לקנות ולשפץ גרוטאות

ואתה חייב לי בירה בשבוע הבא

אלפא 164.

פורסם

אורי

אתה נתפס למסקנות חפוזות

מי דיבר על לקשט. מי אמר שאתם חייבים, ומאיפה שמעת נימת זילזול.

אני מכבד כל אספן באשר הוא ותהא מכוניתו אשר תהא. ברור לי שכולם משקיעים ושומרים ויש כאלה שהמכונית חשובה להם יותר מהאישה או לפחות כמו הפילגש :)

מה שאני אומר לבחור שמחפש כרגע, זה שלא יהיו לו ציפיות גבוהות אם כוונתו למשהו ייחודי.

עכשיו אחרי מעשה אני יכול לומר שאם היה פונה בעל רכב מתאים, הייתי מוכן להשקיע עד 10,000 שקל.

אם תבדוק נושא שפתחתי בנדון בזמנו, שקלתי גם להביא רכב כזה מחו"ל כמובן עם בעליו, רק לצורך יום החתונה. מה שהרג את הענין היתה הבירוקרטיה הישראלית שעבדה יותר מידי לאט.

פורסם

אני מבין למה אורי הזכיר נימת זלזול. מדבריך משתמע כאילו ההמלצות לא היו טובות או לא רציניות. אם הייתה כותב, למשל: קיבלתי המלצות אך לצערי הם לא התאימו לרכב הספציפי שאני חיפשתי, זה היה נשמע קצת אחרת, לא ? :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...