Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי בפורד קפרי שבמקור באה עם 2800 V6 , עכישו עומד ברכה מנוע פינטו 2000 סמק עם גיר חמישה הילוכים.

כמה שאלות:

1. יש למישהו מושג איפה אני יכול להביא חלון ימני קידמי?

2. מה ההספק של המנוע הזה?

3. איך אפשר לשפר את המנוע הזה? הוא חלש

4. מה המידה הכי רחבה שאפשר לשים לרכב? ואם אפשר גאנט 14?

תודה חברה עוד מעט אני יעלה תמונות

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם
התחדשתי בפורד קפרי שבמקור באה עם 2800 V6 , עכישו עומד ברכה מנוע פינטו 2000 סמק עם גיר חמישה הילוכים.

כמה שאלות:

1. יש למישהו מושג איפה אני יכול להביא חלון ימני קידמי? דבר איתי בטלפון, יש לי טלפון של מישהוא עם אחת לחלקים.

2. מה ההספק של המנוע הזה? תלוי, דגם המנוע המדוייק ומה מורכב עליו כרגע.

3. איך אפשר לשפר את המנוע הזה? הוא חלש אין סוף, קרבורטור כפול, סעפות מיתקדמות הצתה אלק', קמשפט חם וכו' עד להרכבת ראש של קזוורט, אם אתה רציני ותרצה מידע מדוייק לתחילת פרוייקט אני יכול להפנות אותך לחבר תותח.

4. מה המידה הכי רחבה שאפשר לשים לרכב? ואם אפשר גאנט 14? באמת לא חשבתי על זה ואין לי מושג.

תודה חברה עוד מעט אני יעלה תמונות

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

לא חייבים V6- מנוע פינטו- מנוע מצויין, וכפי שציין אופיר, יש אין-ספור אפשרויות לשידרוגים ושיפורים עבורו, העיקר זה הרצון והכסף!

הצמיגים, שהיו לי (ורשומים ברישיון)- 185R13. לא יודע, האם ניתן לשים חוקית משהו יותר גדול, אבל יש בעיה, לפחות לי הייתה, להכניס משהו ממש רחב- ללא ספייסרים, זה פשוט לא נכנס, או שנוגע בצורה גסה מאד בבולם, לפחות מקדימה!

אוטו ניפלא, תתחדש ותהנה ממנו! אגב, סתם מסקרנות- במיקרה מדובר באדומה מפוקוס?

אתה מוסכניק בכלל, עד כמה שאני זוכר, נכון, אז לך בכלל לא צריכה להיות בעיה עם כל הדברים!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אבא שלי מוסכניק, וכן זאת האדומה מפוקוס. כרגע עומד על הרכב 195\60\14 זה בעיה לאשר את זה? ואפשרי בכלל?

פורסם

לא יודע... בטוח, שהכל אפשרי, השאלה- איך? תחפש בקטלוגים- אולי היה דגם עם כזה גודל, ואז בכלל אין כל בעיה!

יפה, האדום מהפוקוס היה פעם או פעמיים במפגשים בת"א- עד כמה שאני זוכר, הוא נראה מצויין מבפנים ומבחוץ.8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אם היא באה במקור עם V6 אז תתחיל בזה שתחזיר עטרה ליושנה. לא יודע אילו מנועי V6 טובים יש לפורד להציע אבל אם חסר לך כוח תדאג לשים מנוע בריא בפנים...

אתה צודק במאה אחוז לגבי המנוע השש צילנדר של פורד.

היייתה לי מזמן בגרמניה פורד טאונוס m 26 שתי דלתות אוטומטית עם מנוע זהה לקפרי המוזכרת כאן בפורום

זה מנוע 2300 או 2600 . המכונית:lol: היתה אכן חיה אמיתית.. רק שאהבה מאוד דלק.

פורסם
איזה קרבורטור בא עם מנוע 2000 של סיירה?

מה שיש לי זה 28/30 DTFH

להחליף דחוף :shock2:

מה שבא על המנוע הזה על מנת לקבל תגובות טובות צריך להיות 32/36, זה מה שיש אצלי על מנוע 1600.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אוקי ... כמו כן למישהו יש ספר רכב לפורד קפרי בשביל מידת צמיגים אני מחפש את זה הכי דחוף שיש..

• תוכן חדש...