Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לדעתכם חשיפה של אנשים למועדון ה-5 תביא עוד אנשים שיתעניינו בתחום?

בכל הזדמנות שיש אני רואה את הניסיון לחשוף כמה שיותר את המועדון.

לי אישית אין בעיה עם זה, נהפוכו, אבל אני מנסה להבין מה זה יתן לכם?

פורסם

חשיפה תקשורתית מסייעת לדברים הבאים:

• עוד אנשים שמתעניינים בתחום - הגברת המודעות לתחביב הזה היא חלק ממטרות המועדון.
  • חברים נוספים למועדון.
  • תשומת לב של ספונסרים, ונכונות שלהם לסייע במתן חסות כספית לארועים.
  • הכרה של הרשויות (בעיקר משרד התחבורה) ונכונות שלהם לסייע ולהקל היכן שאפשר.
  • תחושת סיפוק עבור החברים, וקבלת הערכה לגיטימית לתחביבם.

בטח יש עוד כמה סיבות טובות, אבל זה מה שיצא לי ב"שלוף" :wink:.

בברכה,

קובי

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

היי

יש בוודאי עוד כמה סיבות.

אך לדעתי, הסיבה האגואיסטית (האחרונה בדברי קובי) היא מאד משמעותית.

בעלי רכבי האספנות הינם חריגים בנוף הממוצע.

לא בכל תחום, או תחביב, נמצא סביב שולחן אחד שלשה דורות שיש להם מכנה משותף

שמגשר על פער הדורות.

יש משהו דפוק עד שרוט טוטאלית באספני מתכת אלו. (למען הסר ספק - אני אחד מהם).

מאחר וכך, בסתר ליבנו, כל פרסום, מהווה הכרה בנו ומחמאה לגבינו.

מתייחסים אלינו, משמע אנו קיימים!

כל הצגה ברבים של רכבינו, כל שאלה מטרידה ומעצבנת כמו: "מוכר?", "איזה שנה זה?",

או אפילו השאלה הכי מטומטמת שנשאלתי על פסגת הר תבור לאחר שהחנינו שם 22 אספנויות:

"תגיד, האוטו נוסע, או שהוא רק להסתכל ...?".

(איזה נוסע, הבאנו 22 מכוניות גרר שמתחבאות מאחורי העץ, יא דביל...).

למרות שאנו עושים את עצמנו מוטרדים, הטרדה ופרסום - הם מילת המפתח לגבינו.

לכן, אנא, ארגן לנו כמה שיותר חשיפות...

חג שמח

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

מנסים ???

עושים , לא מנסים ,

חושפים , משמע אנו קיימים , אם במדיה , אם בכבישים , אם בוועדות התחבורה למניהן

למען החברים וכפועל יוצא גם למי שלא חבר מועדון ואהבתו לרכב קלאסי / עתיק קיימת בקרבו .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
היי

השאלה הכי מטומטמת שנשאלתי על פסגת הר תבור לאחר שהחנינו שם 22 אספנויות:

"תגיד, האוטו נוסע, או שהוא רק להסתכל ...?".

(איזה נוסע, הבאנו 22 מכוניות גרר שמתחבאות מאחורי העץ, יא דביל...).

אבי נוף.

לא כדאי לקפוץ למסקנות, אולי הוא חשב שהרכבים עומדים שם מיום שהושבתו, ורק טופלו כראוי, כמונומנט ?

חוץ מזה, כיום כל גרר יכול לקחת שלוש מכוניות, כך שנדרשו רק 7 גררים (אחד בא בנסיעה).

פורסם

לאיזה הזדמנויות כוונתך ? תוכל לפרט ?

פורסם
רדיו,לבישת חולצות המועדון במעמד של טלוויזיה וכ"ד.

אכן, כך חשבתי. מי לא רוצה ששמו יוזכר ברדיו, או להופיע בטלוויזיה ? (קביעה אובייקטיבית לחלוטין, כל דמיון למציאות הוא מקרי בלבד) אני חושב שאם רוצים לפרסם את מועדון ה-5 יש דרכים יותר טובות ויותר אפקטיביות. שמעתי את הגלי צה"ל (תכנית טובה -וכל הכבוד לבני הספל - אנציקלופדיית ענתיקות) אבל החשיפה למ5 לא הייתה רבה, לעומת זאת אם היו מודיעים כל 10 דקות, שהתכנית מוגשת בחסות מועדון ה-5.... ועוד כמה שייכויות לעניין, היה הרבה יותר ממה שאתה מציין, ויש עוד הרבה "פרסומים" שהיה אפשר להעניק למועדון ה-5 יותר חשיפה, אם הם היו "מפורסמים" אחרת.

פורסם

משה קצב, רמון, נעמי בלומנטל, היו עושים המון בכדי למחוק את ההופעות שלהם במדיה מהחודשים האחרונים!

מועדון החמש וחבריו וחובבי האספנות למניהם עושים שרות נהדר להמון אנשים. הרבה מוסכנקים שהיו יושבים היום בבית ומגרדים בב...טן, עדיין עובדים ומתפרנסים בכבוד בזכות השגעון שלנו, בתי אב רבים וממגוונים מתפרנסים מהתחביב, החל בצמיגאים (פאנצ'אר מאכרים), דרך עובדי הדואר, פחחים, יבואנים, נותני שרות באינטרנט, וכל מי שקשור קשר ישיר או עקיף לנושא! פרט לכך האנשים שמגיעים לבוא להתרשם, ולהינות ממראה הנוסטלגיה.

כמועדון כזה, החשיפה והגדלת המעגל רק תיצור עיניין ותחייה את העסק. ככל שירבו האנשים שיבינו כי מדובר בתחביב המוני יגדל בהכרך מעגל נותני השרות והעסקים הנלווים לתחביב וכולנו נרוויח-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
משה קצב, רמון, נעומי בלומינטל, היו עושים המון בכדי למחוק את ההופעות שלהם במדיה מהחודשים האחרונים! זו לא דוגמה טובה*, בטוחני שהתחלת דרכם הייתה, מה שיותר במדיה התקשורתית, היום, אחרי ששבעו השמינו ובעטו, החשיפה בתקשורת לא מחמיאה, *ואני מקווה שמועדון ה-5 לא יתדרדר למצב כזה.

מועדון החמש וחבריו וחובבי האספנות למניהם עושים שרות נהדר להמון אנשים, הרבה מוסכנקים שהיו יושבים היום בבית ומגרדים בב...טן, עדיין עובדים ומתפרנסים בכבוד בזכות השגעון שלנו, בתי אב רבים וממגוונים מתפרנסים מהתחביב, החל בצמגאיים (פאנצ'אר מאכרים) דרך עובדי הדואר פחחים יבונאים נותני שרות באינטרנט, וכל מי שקשור קשר ישיר או עקיף לנושא!

-רן

איני יודע עד כמה אני מעודכן, אבל הצעות המחיר שקיבלתי , לפני זמן, אצל בעלי מקצוע שרשומים ברשימת נותני הנחות לחברי המועדון, היו, גם לאחר ההנחה, גבוהים ממחירים שהישגתי אצל אנשים אחרים, אולי זה עניין של איכות, אבל לא נראה לי.

דווקא אתמול, נכנסתי לאגזוזמאכר (איני מציין שמות, שכן, יתכן והחישוב שלי אינו נכון) שהתפאר שכל מועדון ה-5 מתקן אצלו, לאיזה הלחמה, הנ"ל דרש 150 ש"ח וסיפר לי כמה שהמכונות שלו יקרות וכמה מסים הוא משלם ובכלל הוא מפסיד כסף מרוב שהוא נחמד. הלכתי לאחד אחר, שנחשב, והוא באמת, יקרן, עשה את זה (וטוב) ב-120 ש"ח, ברור שההפרש, מוניטארית, לא גדול, אבל הפואנטה היא שמתפארי נותני השרות למועדון ה-5 (ואיני עושה הכללות, כי איני מכיר את כולם), בקיצור (ובלשון המעטה) אינם מציאה.

יום טוב

אילן

פורסם

לא דברתי על נותני שרות למועדון החמש, דיברתי על כך שהתחביב שלנו מפרנס המון המון בתי אב ללא קשר. כך שהאינטרס של כולם רק להרחיב את המעגל, אם התחרות בין נותני השרות תגדל הצרכן (אנחנו) נרוויח-רן

פורסם
לא דברתי על נותני שרות למועדון החמש, דיברתי על כך שהתחביב שלנו מפרנס המון המון בתי אב ללא קשר. כך שהאינטרס של כולם רק להרחיב את המעגל, אם התחרות בין נותני השרות תגדל הצרכן (אנחנו) נרוויח-רן

רן ידידי

אתה לא יודע כמה אתה טועה, בשום אופן, לדעתי, כמובן, התחביב שלנו אינו דומיננטי בפירנוס אותם גורמים שציינת, "האוטו יותר חשוב מהאשה", פתגם שקיים בוורסייה זו או אחרת מאז תחילת העידן המוטורי, אולי לא מדוייק אך, בהחלט, מסביר למה לבעלי מקצוע בשטח הרכב, תמיד תהיה פרנסה, איתנו או בלעדנו. נהפוך הוא, הפחח שלי הודיע לי שאינו מטפל יותר במכוניות ישנות.

החשש שלי, רן, הוא שיושן המכוניות מאפשר לבעל המקצוע לילל קצת יותר, באשר לקושי התיקון, דבר שמתבטא, כמובן, בעלות התיקון, וכל זמן שיהיו אנשים שמוכנים להשקיע, נאמר, 50000 ש"ח ברכב שערכו אינו עולה על 2000 ש"ח, ה"אספנים", יהיו "מצרך מבוקש"

כך שאין פה, ולא יהיה, עניין של "תחרות", פרופר, אלא, יותר, עניין של תחרות על אפשרות ניצול.

בברכה

אילן

פורסם

אין ספק שאתה צודק במה שאתה אומר, תמיד יהיו בעלי מקצוע שינצלו את המצב בכדי להרוויח עוד כמה אגורות אבל אני מכיר לפחות שלוש מוסכי אופנועים בי-ם שהיו על סף סגירה, כולם קרוב או אחרי גיל הפנסיה שלא ממש מבינים בקטנועים המודרניים, בתקופה האחרונה חזרו לפעילות חלקית בעיקר בזכות התחביב שלנו. דואר שליחים, אינטרנט, יבואני ציוד לרכב, מוכרי כלי עבודה ווקסים, צמיגים, כולם הגדילו נפח פעולה ישיר או עקיף בזכותנו-רן

פורסם

חשפנים שכמותינו , ממש צ'יפנדיילס ... :lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תוכן חדש...