Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

25.12.02

יש לי יום הולדת

17

:oops: וגם טסט (במיקרה)

רציתי לדעת

מה לגבי החוק החדש של

מלווה חצי שנה ?

הוא תקף ?

אשמח עם תענו לשאלתי

בברכה גיא

פורסם

בעיקרון החוק עבר רק קריאה ראשונה . . .

בשביל שהחוק יעבור הוא צריך לעבור לפחות 2 קריאות, הקריאה השניה והשלישית זה באותו יום . . . .

חברים שלי אומרים לי שיש "חצי שנה ניסיון", כלומר מחכים חצי שנה ואז החוק נכנס לתוקף, אני לא שמעתי על זה אבל אני לא פוסל את זה . . . .

לפי ההערכות שלי אין מה לדאוג עד ל-1.1.2003, ההערכות הראשוניות שלי היו שמה-1.1.2003 יכנס לתוקף החצי שנה מלווה אבל כרגע אי אפשר לדעת והכל השארות . . .

לפי דעתי לא יחכו חצי שנה ואם החור יעבור בקריאה שניה ושלישית אז הוא יכנס לתוקף מה-1.1.2003, אבל זו דעתי, ואני לא נביא ויכול להיות שאני טועה . . .

בכל מקרה אין לך מה לדאוג, מה-1.1.2003 צריך להיות קשובים מאוד לעיתונים והטלויזיה ולראות מה מתפתח בנושא . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אחי עבר לפני כמה ימים טסט (לפני השביתה) והוא קיבל רק חודשיים מלווה

אל תידאג מדברים על מלווה לחצי שנה כבר כמה שנים טובות אין לך מה לחשוש.

גם אני לפני 4 שנים פחדתי מיזה.

אל תשכח שלפני 3 שנים אכן היה חוק מלווה לחצי שנה אבל בנוסח קצת שונה

כאשר אני הוצאתי רשיון .. ביום הראשון של גיל 17..

היה חוק מלווה לחודשיים , אולם מי שטרם מלאו לו 17 וחצי היה חייב במלווה עד הגיעו לגיל

הזה ..כלומר שאני נסעתי עם מלווה במשך חצי שנה ...

בכול מקרה בהצלחה 8)

• תוכן חדש...