Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב שלי אין טסט קרוב לשנתיים. לאחר שנתיים הוא יצטרך לעבור בדיקת מעבדה. שמעתי שמועה כי כאשר רכב מגיע לצורך בבדיקת מעבדה מתבטלות אגרות הטסט שנצברו בזמן שהוא עמד, האם זה נכון?

פורסם
לרכב שלי אין טסט קרוב לשנתיים. לאחר שנתיים הוא יצטרך לעבור בדיקת מעבדה. שמעתי שמועה כי כאשר רכב מגיע לצורך בבדיקת מעבדה מתבטלות אגרות הטסט שנצברו בזמן שהוא עמד, האם זה נכון?

אגרות לא מתבטלות, אלא אם הרכב מגיע לשנתו ה-30 (החל ב-1/1), בכל מיקרה התשלום יהיה רק לשנתיים, שכן אז הרכב יורד אוטומאטית מרשימת המכוניות.

למה לך מעבדה מוס.? תעשה טסט אחרי שנתיים ותחסוך בלגאן.

פורסם

האוטו שלך שנת 79. יש לך רק עוד שנה-וחצי, ואז תוכל לרשום אותו כ"אספנות"! בינתיים תוכל לעבוד עליו בשקט, ולהביא אותו למצב, שהוא ראוי לו, ושאני בטוח, שאתה רוצה שיהיה בו! אז למה לך לרוץ לבדיקות מעבדה?

בכל מיקרה, בהצלחה איתו- אני מת לראות, האם, ואיך ייצא משהו מהאוטו הזה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אח שלי

ON FIRE

מחכה לראות כבר תרכב שורף

פורסם

בדיקת מעבדה , השד לא כלכך רע.

חבר שלי העביר קאמרו 79 לאחר שעמדה מספר שנים.

הוא הכין אותה מבחינת היגוי ומתלים לרמה חדשה והרכב עבר כמו כלום.

בלי יותר מידי כאבי ראש וסיבוכים.

השד לא כזה רע

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
בדיקת מעבדה , השד לא כלכך רע.

חבר שלי העביר קאמרו 79 לאחר שעמדה מספר שנים.

הוא הכין אותה מבחינת היגוי ומתלים לרמה חדשה והרכב עבר כמו כלום.

בלי יותר מידי כאבי ראש וסיבוכים.

השד לא כזה רע

זה בדיוק מה שאני מתכוון.. אני מעדיף לעבור מעבדה מאשר לשלם אגרות של 3 שנים.

פורסם

חוץ מיזה גם אם תחכה שנתיים

יכולו עליך ההגבלות הסופניות של רכב אספנות

לא תוכל להנות מהרכב ביום ביום

עדיף כבר לשלם שתי אגרות מאשר לתת לאוטו לעמוד סתם שנתיים

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...