Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם הייתי רוצה עזרה מחברי הפורום.

לגיסי מיני בתהליך שיפוץ שאיתה היו מאוכסנים שני מנועים אחד מנוע 1000 עם תיבה אוטומטית ואחד מנוע 1300 שמקורו ממטרו.

שני המנועים נגנבו בזמן האחרון (המיני מאוכסנת במושב לא ליד הבית שלו) למזלנו לא נגעו במיני עצמה או בחלקים שמאוכסנים בתוכה, אם מישהו שומע על מכירה של אחד מהמנועים האלה במחיר זול מידי או משהו בסגנון אני מאוד אשמח לדעת.

תודה

דור

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בהצלחה במציאת המנועים הגנובים,

אישית אני לא מאמין שהם יוצעו למכירה וכי הם נגנבו לצורך שוק הברזל "המשגשג" ,

כול אספני (גנבי) הברזל פשוט לא בוחלים בשום אמצעי וזה הגיע למצב שהגעתי השבוע למשרד

הפעלתי מזגן... והוא פשוט לא הוציא קור... בדיקה קצרה העלתה שהחברה הנחמדים פשוט

חתכו את הצנרת המתכתית של המזגן מבחוץ... .

מקווה שזה לא יהיה דינם של המנועים .

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם

לדעתי מדובר בסוחרי ברזל.

היה לי מקרה דומה לפני חצי שנה שניסו לגנוב לי את המיני עם מנוף ובמזל הייתי באזור "ושכנעתי" את הגנבים בדרכים כאלה ואחרות...:wink: שלא כדאי להם להמשיך...

ממליץ לך להעביר את כל הציוד למקום מקורה שאין גישה למנוף ו/או ציוד הרמה אחר.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

אז זהו שהמקום הוא מעיין סככה וממש אין גישה מהכביש, ובכלל כדי להוציא את המנועים משם היה צריך מאוד להתאמץ...

מישהו רצה בכוח את המנועים האלה.

מה שמעצבן שזה מנועים שהיו בעיקר לחלקי חילוף לא היו מיועדים לעלות על האוטו, המנוע שעבר שיפוץ ושיפור מאוכסן במקום אחר.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

לפי מה שאתה טוען,אמור לדעת על קיום המנועים רק מי שיודע היטב היכן הם נימצאים.

ותתפלאו,גם בין שותפינו לתחביב לא כולם בהכרח צדיקים גמורים,ותתפלאו כמה גניבות של חלקי חילוף היו וסביר להניח יהיו.

לאחרונה שמעתי שלמישהו נעלמה דלת של שברולט בל-אייר משנות ה 50' מתוך תנור צביעה(!),מה שאומר שמי שגנב אותה ידע בדיוק מה הוא גונב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זה מה שגם גיסי ואני כל הזמן חושבים עליו לא הרבה אנשים ידעו על מיקום האוטו ולכן אנחנו מנסים לחשוב איך זה נודע למישהו, נלך לתחקר את השכנים בימים הקרובים.

מי שגנב את זה ידע טוב מאוד מה הוא גונב, הרי צריך להיות אהבל רציני לא להבין מה שני מנועים עושים ליד מיני שנראית בתהליך שיפוץ...

1969 Pontiac Firebird

פורסם

לחבר שלום

הייתי ממליץ על פנייה ישירה אל יחידת "אתגר" השייכת למשטרה בליווי תמונות מספרי מנוע ומיקום המספרים על גבי בלוק המנוע

יגאל

פורסם

לגבי "איך זה נודע למישהו"

סתם ככה לסדר לכם את האוזן:

שליחים ! אני למשל עובד עכשיו כשליח בסופר בנווה אליהו בראשל"צ, דברים שאני רואה מחדרי מדרגות או בתוכם ואו בחצרות השכנים, זה דברים שלעולם לא חשבתי שאראה ואיזה זבל אנשים שומרים שלא תדעו, אהה כן אני גם אוסף ברזלים בין היתר.

מקווה שהבנתם איך נעלמו לידידנו המנועים, כי יש אספנים כמוני שנוגעים בזבל בלבד ואם משהו נראה להם זבל אבל בחצר אז שואלים, ויש אספנים שיזכרו את הנקודה ויחזרו בלילה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אלו שזוכרים את הנקודה וחוזרים בלילה הם לא אספנים, אלא גנבים שפלים. אין צורה אחרת להגיד את זה. אם גונבים לך רכב ליסינג, אז בסדר, זה מבאס, אבל לגנוב מאנשים שרכבים זה החתביב שלהם? זה כבר לפגוע בנשמה של הבן אדם.

זה סוג האנשים שלא צריכים להסתובב ברחובות (בנוסף לאנסים, רוצחים, ערסים, פסיכוטיים, פדופילים, עורכי דין, וכיוצא באלה)

פורסם
אם גונבים לך רכב ליסינג, אז בסדר

שום דבר לא בסדר.

גם אם מונחת מזוודה עם מיליון דולר על המדרכה והיא לא שלך - אסור לגעת.

אסור לתת לגיטימציה לשום סוג של גניבה - גם לא מסטיק מהמכולת.

אתם חושבים שלגנבים יש רגשות וייסורי מצפון על מה שהם עושים?

על זה שהם נכנסים לאנשים, לא פעם מסכנים כמו זקנים, משפחות שכולות וכו' ולוקחים להם דברים ששווים אולי מעט בכסף אך המון בערך רגשי.

בנוסף, התחושה האיומה אחרי שפרצו לך לבית.

אתם חושבים שזה מעניין אותם? זה לא.

ולכן אין לצפות מהם להבדיל בין רכב שהוא אהוב ע"י בעליו (אולי אני אוהב את רכב הליסינג שלי באותה מידה שמישהו אחר אוהב את האספנות שלו?) ל"סתם" רכב.

גניבה זה נורא.

פורסם

למישהי, שאני עובד איתה, לפני כמה שנים נפטר האבא. אז, ברגע, שהם יצאו ללוויה - נכנסו, וגנבו להם מהבית סכום כסף מסויים (לא קטן במיוחד). לעשות את זה יכלו רק אלה שידעו בדיוק, מה, איפה, ומתי לקחת, וידעו, שהמשפחה לא תהיה, וודאי ידעו גם למה! אז, מה לעשות- יש חארות לפעמים גם בין האנשים, שנחשבים להכי - קרובים... תתנחמו בזה, שגנבו מנועיי "ספר", ולא מנוע משופץ! שמי, שגנב את זה- ירכיב באוטו שלו, וזה ייתפרק לו באמצע הדרך (בכביש המהיר)!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...