Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3400789,00.html

חששתי מהרגע שהיום הזה יגיע, אולי זה לא יקרה אצלנו בזמן הקרוב, אבל זה בהחלט לא מבשר טובות.

אני לא מבין איפה ההיגיון, המספר של רכבי האספנות ביחס לכל שאר המכוניות הוא קטן מידי בשביל להטיל עליהן גזירות כאלה.

אני לא רוצה להגיע ליום שאני אראה מכוניות אספנות רק במוזיאון, איך אפשר לשמור על המצב הקיים?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני לא מאמין שזה יקרה.

נכון שלמכוניות אמריקאיות קלאסיות (גם היום לא השתנה הרבה) יש מנועים מסיביים שבאמת גורמים לזיהום אויר רציני.

על כל מקרה,

זה לא יקרה. יש עשרות - מאות אלפי רכבי אספנות באירופה, והאנשים הם כוח גדול מדי ע"מ שיוכלו להתמודד איתו.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

בהחלט אחלה תגובה :-D.

שמעתי פעם שפרה ממוצעת מזהמת את האויר פי 8 ממכונית ממוצעת בשנה בגלל גזי ה - CO2 שהיא פולטת.

אז למה להטפל למספר מכוניות כל כך מצומצם.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
הכי אהבתי את תגובה 13...:lol: -רן

לא הבנתי על מה הבחור בתגובה 13 מדבר.

אבל אני הכי אהבתי את המרצדס פונטון,

שמופיעה במלוא הדרה בחזית התמונה הראשונה...

ערב טוב

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

נמחק מכוניות אספנות זה זיהום אוויר?!

שיבואו אלינו האיחוד האירופי לסדנת הטנקים אצלנו בצאלים ויראו שחור בעיניים :shock:

ככה זה שמנוע V12 ו- 29,000אלף סמ''ק Twin turbo charger דיזל מונע=Big Noise & Smoke!=NOX

אז שלא יבלבלו בביצים שמנועי ה600-1600 סמ''ק האלה מזהמים את הסביבה...

Bullshit.

שבת שלום!

יניב.

:wink:

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

זה רק עניין של זמן עד שמנועים מזהמים יהיו אסורים לשימוש

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

עד כמה שאני יודע ברומא כבר קיים חוק שאוסר נסיעה

עם רכבים ללא ממיר קטליטי .

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

הדבר הכי מסוכן הוא שמישהו מחכמי חלם הציוניים, יחליט לאמץ את הנושא בישראל! סיבות לא יחסרו לו, הרבה רכבים המוגדרים כרכב אספנות, משמשים את בעליהם רכב יומי במטרה להוזיל עליות, ולחסוך בדמי הביטוח. רוב הרכבים הנ"ל מוחזקים במצב גרוע ועלולים לעורר את זעם הרשיות עלינו! לא יקום יום ומישהו יתעורר ויוריד עלינו את החרב! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למועדון החמש יחסית טובים מאד עם הגורמים המקצועיים המתאימים במשרד התחבורה, ואנו זוכים שם להבנה וסימפטיה לתחביב שלנו.

כרגע, אנחנו לא צופים מצב שבו תקנה כזו תיכנס לתוקף בישראל, אבל כמובן שנמשיך לעקוב.

בברכה,

קובי

דובר מועדון החמש

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אוטו ישן , עם מאוורר על הפולי (מי ששם SPAL הוא לא משוגע אמיתי), לא נועד לפקקי העיר. למי יפריע אם ייאסר בעיר ?.

פורסם
למועדון החמש יחסית טובים מאד עם הגורמים המקצועיים המתאימים במשרד התחבורה, ואנו זוכים שם להבנה וסימפטיה לתחביב שלנו.

כרגע, אנחנו לא צופים מצב שבו תקנה כזו תיכנס לתוקף בישראל, אבל כמובן שנמשיך לעקוב.

בברכה,

קובי

דובר מועדון החמש

פוליטקאים משנים דיעות כמו שבשבת (באמת תלוי להיכן נושבת הרוח ) אז לא ניתן לסמוך ע"כ שמחר לא הם ישנו מדיניות ,

ובנוסף המגמה הירוקה תלך ותתחזק גם באיזורינו, פשוט כי אין ברירה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
אוטו ישן , עם מאוורר על הפולי (מי ששם SPAL הוא לא משוגע אמיתי), לא נועד לפקקי העיר. למי יפריע אם ייאסר בעיר ?.

איך הגעת לזה?!? יש לי, והיה לי יותר מאוטו אחד ישן עם המאוורר על הפולי, ומעולם לא הייתה לי בעיית התחממות, וכל בעיה אחרת, הקשורה בזה!

וחוץ מזה, אנחנו נפגשים- איפה בדיוק? לא במרכז העיר? בטח, שזה יפריע, אם יאסרו לגמרי להיכנס לתחומי העיר! מה שכן- שיתחילו להקפיד על החוק "7-9", זה יפתור הרבה בעיות- כי אספנים "האמיתיים" נוסעים עם המכוניות כ"כ מעט, שזיהום באמת חסר משמעות, ביחס לכל רכב אחר, גם הכי חדש!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...