Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד מה"תבלינים" שמשפרים מאוד רכב אספנות, זה מדבקות מקוריות של התקופה בה יוצר ונסע הרכב. זה יכול להיות מדבקות טסט, פרסומת של מוסך, יום השבתה, מדבקת נהג זהיר, וכו. וכו.

בחו"ל ניתן לרכוש מדבקות מקוריות שנשמרו או מדבקות רפליקה תקופתיות. בארץ יש אנשים שעשו את זה באופן עצמאי, אבל אין מאגר של מדבקות ממנו ניתן להכין רפליקות.

מה שאני רוצה לעשות, זה לסרוק באיכות גבוהה מדבקות מקוריות ולהכין "בנק" מדבקות שישמש את כולם. את התמונה הסרוקה אפשר להעביר לבתי דפוס שיכינו מזה מדבקה חדשה. מי שרוצה משהו בעותקים בודדים, ניתן להכין עצמאית בעלות יחסית נמוכה. אם יהיה משהו פופולרי מאוד, אפשר לעשות אולי הזמנה מרוכזת.

לצורך העניין, אבקש מכל מי שיש לו מדבקה תקופתית שמורה אצלו, לסרוק אותה באיכות גבוהה (גודל קובץ של מגהבייט או יותר)ולהעביר לי את הקובץ ל [email protected] . מי שמתקשה בזה שיצור קשר, ונתאם סריקה אצלי או אצל מישהו אחר. אני אעלה בשירשור הזה רשימה של המדבקות הקיימות בבנק לפי קצב ההתווספות, ונתאם את ההדפסה.

נמרוד

פורסם

יש לי מספר מדבקות תקופתיות כגון "נהג זהיר" אבל הן נמצאות במקום שהן אמורות להיות - על החלון...

האם תמונה דיגיטלית קרובה ואיכותית תאפשר ייצור גלופה מתאימה?

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

אפרופו מדבקות,אלה מקבץ של מדבקות שיש לי על השימשה של הרכב.

dsc1463ec7.jpg

*תודה לשלומי על התמונה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לצערנו כל הראלים בוטלו עם השנים. הסיבה היא חוסר עניין של החברים. אני זוכר שכשאני הצטרפתי למועדון לפני 5 שנים עוד היו כמה נסיעות ליומיים שלושה אבל מהר מאוד ירדו מהפרק ומאז אני לא זוכר אירוע שנמשך יותר מיום אחד.

אני יכול לספר לך שלפחות משהו אחד טוב יצא מהראלי האחרון של המועדון לאילת, המנטה B שלי. הבעלים נזכר שלפני כמה שנים מועדון החמש ביקר באילת, הרים טלפון למועדון וסמדר שידכה לי אותו וכך ניצלה לה עוד מנטה מלהפוך לפחית קולה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...