Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק ליעוץ מחברים בפורום לגבי חומר שניקרא ווש פרימר ,שאותו צבעתי לאחר ניקוי חול למכסה הבגאז שלי

לאחר שהצבע התייבש הבחנתי כי הצבע הוא מחוספס ,האים צריך לשייף אותו קצת או להשאיר אותו כך?

האים השפכטל פחחים יעיל יותר או יתפוס טוב יותר על הווש פריימר או עדיף ישירות על הפח הגלוי?

מבקש יעוץ מאנשים שכבר עשו זאת ויודעים מנסיון, דרך הגב אני משפץ וולוו 121 שנת 64 במצב סביר

תודה

פורסם

הווש - פריימר חומר עם מקשה, מיושן אבל מצויין, אם השכבה מספיק עבה בהחלט ניתן ללטש עם מי סבון ונייר מים דק, לא מתאים כבסיס לצבעי ניטרו, לכן צריך להתיז שכבת בייניים של פילר ניטרו שגם הוא ניתן לליטוש. - בהצלחה - זאב

zeev

פורסם

טוב מאד שצבעו עם ווש פרימר (יסוד צורב)!

1-שייף קלות עם נייר 240 .

2-חובה לצבוע שכבת יסוד פילר.

3-תיקון עם חומר פחחים.

4-שוב שכבת יסוד פילר ואז לשייף עם נייר 500 עם מיים.

5-צבע סופי.

לא לשכוח לנקות בין שכבות הצבע.

בהצלחה אבי.

בברכה אבי.

אסקורט MK1 בתהליך שיפוץ כאן

כל מידע על חלק למכירה\נטוש לאסקורט יתקבל בברכה.

פורסם
טוב מאד שצבעו עם ווש פרימר (יסוד צורב)!

1-שייף קלות עם נייר 240 .

2-חובה לצבוע שכבת יסוד פילר.

3-תיקון עם חומר פחחים.

4-שוב שכבת יסוד פילר ואז לשייף עם נייר 500 עם מיים.

5-צבע סופי.

לא לשכוח לנקות בין שכבות הצבע.

בהצלחה אבי.

אבי או כל מישהו אחר שלום!

אני גם מתכנן לעשות פחחות וצבע לרכב שלי לבד ( משהו זמני עד השיפוץ היסודי עוד שנתיים).

איפה ניתן לקנות את כל החומרים הדרושים להכנה : נייר שיוף 240 \ 500 , חומר פחחים, שכבת יסוד פילר וכ"ו ומה שמותיהם של מוצרים אלו?

קומפרסור לצביעה וחנייה אטומה ללכלוך יש לי.

תודה אבי.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

שיוף ווש-פריימר מבטל את האפקט שלו. ה ו"פ מגיב עם המתכת ונותן לה הגנה מחלודה ויכולת יותר טובה להצמד לשכבה שתבוא. מאחר וציפוי ו"פ דק מאד, כי החומר דליל, גם שיוף קל יסיר אותו ותשאר מתכת חשופה. אם נותרה שכבה גסה או נזילה של ו"פ, אפשר להסיר אותה לאחר יבוש/התקשות עם טינר (21 למשל), אחרי התקשות השרף של הו"פ הגיב עם המתכת והטינר לא ישנה את זה

פורסם
אבי או כל מישהו אחר שלום!

אני גם מתכנן לעשות פחחות וצבע לרכב שלי לבד ( משהו זמני עד השיפוץ היסודי עוד שנתיים).

איפה ניתן לקנות את כל החומרים הדרושים להכנה : נייר שיוף 240 \ 500 , חומר פחחים, שכבת יסוד פילר וכ"ו ומה שמותיהם של מוצרים אלו?

קומפרסור לצביעה וחנייה אטומה ללכלוך יש לי.

תודה אבי.

תנסה אצל שמואל קליימן ברמת-גן ט"ל 036734764 או0523598456 - זאב

zeev

פורסם

"טופ קולור "רח יצחק שדה בתל אביב בקש את אלי ,בעל ניסיון בחומרים והשימוש בהם

0356175533

כל יסוד חייב בשיפשוף כדי לשפר את מקדם האחיזה המכני בין השכבות והחומרים,אלא אם כן זהו חומר יעודי לעבודה בשיטת

"רטוב על רטוב" ואז אין להמתין מעל שעה ,ומיד ליישם צבע או פילר

יגאל

• תוכן חדש...