Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וועד מועדון החמש מבקש סיוע מחברי המועדון (ומחובבי אספנות נוספים), באיתור מקום מפגש תחליפי למקום הנוכחי ברמת אביב.

מקום מפגש חייב לענות על התנאים הבאים:

• שמירה בשער.
  • מקום חנייה למינימום 100 רכבים.
  • חנייה משוריינת לחברי מועדון החמש בלבד, וכניסה חינם לחברי המועדון (עם כל רכב).
  • בית קפה במרחק צפייה ממגרש החניה.
  • מיקום גיאוגרפי - בין הרצליה בצפון, ראשל"צ בדרום, פ"ת במזרח, והים התיכון במערב...

חברים בעלי רעיונות והצעות העונים על התנאים, מוזמנים לפנות לנחום קדמיאל, יו"ר וועד המועדון,

בטלפון 054-5211658.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תרשו לי להוסיף- שלא יהיה קרוב מדי לים, מסיבה, שאם חבר מקפיד לבוא לכל מפגש עם רכב האספנות- אז הוא יהיה יותר מדי חשוף להשפעת הים, ואני לא צריך לספר על התוצאות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

רעיון לבדיקה.

אולי אפשר להשתמש במשטח בטון ששימש פעם לדרייב אין?

משטח ענק של בטון ,עם מקום להמון רכבים .

לגבי בית קפה ,אני מאמין שאפשר לסגור עם אחת מהחברות שעשות את הדוכנים בארועים ותערכות ,שיבואו כל יום שישי ,ויביאו שמשיות איתם .

יש שער ,אין שם אף אחד אחר ,ככה שאנחנו קובעים מי נכנס.

וכל מי שעובר על אילון רואה את זה אז זו אחלה פרסומת.

אם זה נשמע בכיוון ,אני מוכן לבדוק את עיניין הבית קפה הנייד (לפי אישור והנחיות מהועד).

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני חושב על גני יהושע המקום גם סגור עם שומר וגם יש הרבה הרבה חניות (במידה ורוצים יש אפשרות לסגור חלק מהחנייה ע"מ להחנות שם רכבי אספנות בלבד, או לסוע למגרש מאחורי גני יהושע [באיזור המימדיון])

לטעמי מקום מצויין (גם מרכזי, גם יש את הבית קפה בתחנת פז ליד, גם חניון גדול, גם לא רחוק ממקום המפגש הקודם :))

לשיפוטכם.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

הצעתי היא קצת צפונה מהגבול שכתב קובי...קפה בונו ביקום.[מרחק של 5 דקות נסיעה מהרצליה על כביש החוף]לטעמי עונה על כול מה שכתוב ...כמעט..:-P

פורסם

למען ההגינות עלי לציין שאני לא חבר מועדון

ולכן בפורום אומרים שאני לא רצוי :lol: במפגשים

אבל....

במתחם געש יש את החניה של הקוסמוס שנסגר

החניון עומד ריק החניות מסומנות ויש אפשרות לסגור אותו

מאחר ומחולק לאיים עם צמחיה יפה

יש בקרבת מקום מסעדה וגם מזנון קטן

לדעתי מקום אידיאלי שעומד ללא שימוש

ותחשבו על זה

אם תרצו יש לי כרטיסי הנחה למרחצאות של געש

אשמח לעזור אני יוכל לצלם את המקום אם יש צורך

עופר

פורסם

בקריה האקדמית בקריית-אונו יש מגרש חניה גדול, מדשאה עם שולחנות וספסלים, ומסעדה שנקראת אוקטגון.

המקום נגיש מאוד אך גם מבודד מהסביבה. אפשר לדבר עם בעל הבית (ניר גורן) לגבי הסדר למועדון. אני בטוח שהוא ישמח לקהל קבוע בימי שישי כשהכל שם נטוש בד"כ.

נמרוד

פורסם
בקריה האקדמית בקריית-אונו יש מגרש חניה גדול, מדשאה עם שולחנות וספסלים, ומסעדה שנקראת אוקטגון.

המקום נגיש מאוד אך גם מבודד מהסביבה. אפשר לדבר עם בעל הבית (ניר גורן) לגבי הסדר למועדון. אני בטוח שהוא ישמח לקהל קבוע בימי שישי כשהכל שם נטוש בד"כ.

נמרוד

נשמע מצויין. מה צריך לעשות כדי לקדם הצעה זו ?

פורסם

נמרוד

אם רק הייתי יודע איפה זה קריית-אונו :roll::oops::lol:

נראה לי שתהיה יותר בעיה לאנשים להגיע (לי אין), אבל מה שבטוח שיגיעו משוגעי הדבר בלבד (ולא ה"משפרים" שעומדים עם הרכבים שלהם מחוץ לחניון ב"קופי טו גו")

אני מצביע בעד :ok:

פורסם

אם אינני טועה הקריה האקדמית נמצאת בסמוך לבתי מגורים, צריך לבדוק שההמולה במקום לא תפריע לשכנים, בכל זאת למועדון החמש יש ליווי צמוד של מועדונים נוספים שבוחרים להצטרף אליהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בעניין המקום האידיאלי והמרשים ביותר (שגם עיריית תל-אביב תקבל בברכה) למפגש השבועי הינו "כיכר רבין".

כל חבר מועדון בעל רכב אספנות בלבד יוכל לעלות את רכבו לכיכר בצורה מסודרת וכך נעשה תצוגה מרשימה לתושבי תל-אביב.

לעניין השתיה, אני מציע שמועדון החמש יקח יוזמה ויעמיד דוכן קפה עם מספר שולחנות בכיכר כאשר כל ההכנסות ממכירת הקפה/שתיה/אוכל יהיו למועדון.

במידה והרעיון מתאים אשמח לנסות ולהעלותו לראש העיר.

פורסם

נשמע יותר מתאים לאירוע חד פעמי/תקופתי.

אינני בטוח שחברי המועדון רוצים בתשומת הלב, ובכמויות האנשים שתהיינה שם, וכמו כן, שחקני הפריסבי יפגעו אנושות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נשמע יותר מתאים לאירוע חד פעמי/תקופתי.

אינני בטוח שחברי המועדון רוצים בתשומת הלב, ובכמויות האנשים שתהיינה שם, וכמו כן, שחקני הפריסבי יפגעו אנושות.

לא רק זאת,

אם במפגש "קטן" בקופי טו-גו נשענים על רכבים ויש "רעש" ו"המולה" אז בכיכר רבין יהיה סיוט, והמטרה העיקרית של המפגשים לא תמומש (שהיא לא הצגת הרכבים בלבד. היא יצירת חברים חדשים ועזרה בתחומי האספנות ורכבי אספנות).

אני נוטה להסכים לגבי קרית-אונו מפני שהמקום יותר שקט, ופחות סיכוי ש"עוברי אורח" יעצרו שם, אלא המקום דיי ישמר לאנשים אשר ידעו ורצו להגיע למפגש.

• תוכן חדש...