Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מבקש את עזרתכם בנושא.

תיאור המקרה- המוכר פרסם פריט למכירה וגם את העובדה שהוא מוכן לשלוח לכל מקום בעולם (כולל צירוף טבלת חישוב) ד"א לאחר חישוב בטבלה יצא לי שלישראל עלות המשלוח 31 דולאר.

לאחר קרב הצעות זכיתי במוצר.

הבעיה - לאחר הזכייה המוכר שולח לי את ההודעה הבאה " הפריט גדול מידיי למשלוח לארץ שלך" חיכיתי לפריט הזה הרבה זמן מה הם האפשרויות שעומדות בפניי?

קישור לפריט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AL%3AAAQ%3AUK%3A1&viewitem=&item=200106011220

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

ההצעה שמצוינת במודעה, היא דרך דואר אוויר. עד כמה שידוע לי, באמת יש גודל מקסימלי לחבילה שעולה למטוס.

פתרון - תשלח יבשתית,ground Economy, יקח חודש-חודש וחצי. אבל גם יעלה פחות.

משכנתא זה קל

פורסם
ההצעה שמצוינת במודעה, היא דרך דואר אוויר. עד כמה שידוע לי, באמת יש גודל מקסימלי לחבילה שעולה למטוס.

פתרון - תשלח יבשתית,ground Economy, יקח חודש-חודש וחצי. אבל גם יעלה פחות.

מסכים עם Fitch

לא צריכה להיות בעיה בשבילו לשלוח יבשתית

פורסם

לגבי עלות המשלוח, המוכר מציין במפורש שיש ליצור עמו קשר לפני הגשת הצעה, במידה והקונה לא נמצא בארה"ב. המוכר מציין ששימוש בכפתור חישוב עלות המשלוח מיועד לתושבי ארה"ב בלבד.

למרות סיג זה, המוכר לא הזהיר מראש שיכולה להיות מניעה ממשלוח לחו"ל, לכן לדעתי יש לך צדק מסויים וכדאי לפנות להנהלת איביי בעניין, למרות שלא הייתי תולה בהם תקוות רבות. התשובות שלהם לבעיות נוטות להיות לקוניות ומתחמקות.

פורסם

עדכון:

ברצוני לציין את העובדה שלאחר פרסום הנושא לעיל, פנו אליי אנשים טובים חברי הפורום שהם גם חברי מועדון החמש והציעו את עזרתם בנושא ועל כך אני מודה להם(וזו סיבה טובה להירשם למועדון החמש משימה שאבצע בקרוב).

אבל לצערי נפלתי במוכר **** שלא היה מוכן לשלוח את המוצר באמצעות משלוח יבשתי.:shock:. ואפילו לא לכתובת בארצות הברית:evil:.להזכירכם מדובר בפריט שזכיתי בו כדת וכדין. החוצפן עוד שולח לי הודעה שהמוצר נמכר לאדם אחר.

מסקנה : חובה לקבל במייל חוזר התחייבות המוכר לבצע משלוח לארץ לפני הגשת הצעת מחיר.

שחר.

פורסם

זה טעות שלך אתה צריך לפנות אליו לפני זה!

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

תכתוב תלונה לאי-ביי

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

you can open a dispute and to mark there - item not recived ( if you paid for that of course) , then ebay will take care of it

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
רגע, אבל כסף שילמתה לו ?

למזלי לא.

פורסם
שלום, מבקש את עזרתכם בנושא.

תיאור המקרה- המוכר פרסם פריט למכירה וגם את העובדה שהוא מוכן לשלוח לכל מקום בעולם (כולל צירוף טבלת חישוב) ד"א לאחר חישוב בטבלה יצא לי שלישראל עלות המשלוח 31 דולאר.

לאחר קרב הצעות זכיתי במוצר.

הבעיה - לאחר הזכייה המוכר שולח לי את ההודעה הבאה " הפריט גדול מידיי למשלוח לארץ שלך" חיכיתי לפריט הזה הרבה זמן מה הם האפשרויות שעומדות בפניי?

קישור לפריט http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&sspagename=ADME%3AL%3AAAQ%3AUK%3A1&viewitem=&item=200106011220

י כדאי שתיפנה לאחד מיבואני החלפים בארץ רונית חלפים למשל שמייבא מארצות הברית. ייתכן והוא יעזור.

• תוכן חדש...