Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה גבול החוצפה של שכניי???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב9:30 בבוקר דפיקות בדלת , אני קם ורואה פקח של העירייה, הוא אומר לי שהמוקד קיבל מספר תלונות על הרכבים שלי, ניחא על זה שברחוב אבל תלונה על הרכב שנמצא מתחת לביניין? אוקיי - עברנו את זה בשלום.

השכנים שראו את הפקח הולך איתי לרכב כשאני מסביר לו קצת על המועדון והמפגשים הבינו שזאת לא הדרך.

אני הלכתי מהבית לשעה וחצי וכשאני חוזר אני רואה חלון שבור באסקורט שברחוב ובפנים על הדש בורד דף של המשטרה חתום בידי חבלן.

בשיא החוצפה, מישהו החליט לדווח על הרכב שלי כרכב\חפץ חשוד.

אין לי בעיה עם זה, מה שמעצבן אותי שאין לבן-אדם פנים לבוא ולשוחח איתי, או שאנשים מעירים לי כשאני מכנה את הדייהטסו\שברולט מתחת לבניין כאשר חונים שם גם רכבים של אנשים שגרים בבניינים אחרים, אני פשוט מוציא קיטור עכשיו, עדיף להשתמש עם הידיים על המקלדת מאשר על ראש של מישהו.

בכל מקרה, נמאס לי מכיסויים, מאז שהאחרון נקרע הרכב עומד חשוף, מה עושים עם השכנים? מה עושים עם האוטו?

תמונה016.jpg

haters will hate

פורסם

נשמע מאוד מוזר שהחבלן החליט לנפץ את שמשת הרכב, מנסיון עבר חבלנים מבררים בסמוך למי שייך הרכב, ופורצים את דלתות הרכב ומשתדלים לא להסב נזק .

בקשר לרכב, אולי תנסה למצא חניה הקרובה לביתך.

והמלצה תנסה לשטוף את הרכב מידי פעם חיצונית, כך הוא לא ימשוך תשומת לב, מהתמונה שהעלת הרכב נראה נטוש, שטיפה עם דלי מים, תעשה פלאים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בנצי היקר, אני חושב שמשטרה לא שוברת חלונות, אפשר לברר בשניה אם האוטו רשום על שם מישהו שגר בסביבה, ואז גם לא פורצים, צריך לבדוק אם מישהו מן השכנים לא שוטר, או לחילופין יש לו בן דוד כזה, שווה תלונה, אין ספק זה לא נעשה בתום לב ולדעתי יש עילה לתביעה, כך או כך הבעיה מוכרת.

שלך כתמיד - זאב

נ.ב. לחוצפה אין גבול, פעם חשבתי שהשמים הם הגבול. טעיתי.

zeev

פורסם

אם הרכב שבתמונה הוא הרכב שלך אז עליך לדעת את החוק:

1. רכב ללא טסט לא רשאי לחנות ברחוב (ציבורי)

2. רכב מקולקל (עם טסט) חייב להגרר ממקום ציבורי תוך 24 שעות.

עליך להבין שרכב שבור עם הגלגלים על הג'נטים מהווה מטרד, ואין האזרחים צריכים לסבול זאת, אתה אוהב את הרכב ולא מבין את הנזק הציבורי. יתרה מזו, אני בטוח שאין חוקי האספנות מצדדים בסוג זה של פעילות.

לגבי החלון השבור, זאב צודק, משהו מסריח כאן.

אילן

פורסם

תיקון רכב בדרך/ במקום חניה ציבורי

קנס של 250 ש"ח ו 0 נקודות

תיקנת את הרכב הנ"ל, בדרך/במקום

חניה ציבורי, וגרמת בכך מיטרד לעוברי דרך,

בניגוד לתקנה 154 (א) לתקנות התעבורה.

השארת רכב מקולקל לזמן העולה על 24 שעות

קנס של של 250 ש"ח ו 0 נקודות.

השארת את הרכב הנ"ל, עקב קלקול,

בדרך/במקום חניה ציבורי, לזמן העולה על 24 שעות,

בניגוד לתקנה 154 (א) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפה הבאת, עכשיו לשיעור הבא יש לצטט חוק עזר מפגע עירוני, תקנות העייריה רכב נטוש, חוק איכות הסביבה, והתקנות לשעת חרום...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא יידעו אותי שכתיבה בפורום אספנות מצריכה להתכונן לבחינות מידי פעם. :roll:

ל'

פורסם

קודם כל אני חושב שהשכן שלך נהג לא בהגינות.

מצד שני ומבלי להעליב אף אחד לא רוצה מגרש גרוטאות מתחת לבית.

רכב של מועדון החמש, שמור ומטופח בשמחה.

אבל התמונה ששמת היא של רכב מוזנח ואפילו סכנה לציבור.

אם אתה רוצה לשפץ כזה רכב בכיף, אבל לא על חשבון השכנים (קרי מדרכה/חניה משותפת)

תנסה לחשוב גם על הצד השני.

בכל מקרה אני חוזר ואומר שהפיתרון צריך לבוא בדרכי שלום ובהתחשבות בכל הצדדים.

קח את זה כחומר למחשבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נו, מה זה מפתיע אותך? -לי שברו חלון בקאפרי, כאשר עמד כל החיים ליד הבניין שאני גר בו, היה שלם לגמרי, יחסית נקי, זז מדי פעם, וכל העולם ידע, שאני אוהב את האוטו הזה והוא לא נטוש! לוואנדורה שלי בזמנו הזמינו משטרה, למרות שגם כן, לא היה מישהו בשכונה, שלא ידע למי שייכת, ושאני גר בסמוך! למזלי, השוטרים פשוט התקשרו ושאלו בנימוס, האם זה בסדר, שהאוטו שלי חונה במקום ככה וככה, וכאשר הסברתי, שזה יותר מבסדר, כי אני גר שם- הלכו בשקט.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בנצי, עם כל הכבוד, ואני מעריך מאוד אספנות, במצב שהרכב בתמונה נראה, גם אני לא הייתי רוצה אותו מול הכניסה, שטוף אותו קצת שיראה כמו רכב שמישהו מתקרב אליו מידי פעם, שים לו גלגלים משומשים אבל שיהיו מלאים באויר, לפחות משהו שלא יגרום לו להראות כמו שהוא נראה. כמובן שלשבור חלון זה כבר לא לעניין, בשום מקרה, ביחוד כשניתן לדבר.

פורסם

בנצי, אני אגיד לך ישירות - לרוב האנשים, הרכב שאתה שמת בתמונה נראה כמו גרוטאה שמכערת את הסביבה.

חבל שבמקום לדבר איתך ישירות הם בחרו בדרך עקיפה ולא טובה להתמודד עם הבעיה, אבל הטבע האנושי הוא פחדן ושפל ואין לך מה להתרעם על כך.

במצב דומה אני פשוט כיסיתי בכיסוי ואז זה מושך את העין הרבה פחות, ככה זה נראה כמו רכב נטוש.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כולם צודקים, הייתי רוצה לראות את חוק שבירת החלונות, עבדתי במשטרה רק שאת ה"חוק" הזה אני לא זוכר, יכול להרגיש זאת רק מי שקרה לו, לפני כחדשיים הבאתי רכב במוצ"ש, ביום ראשון בבוקר פקח כבר תלה פתק אדום, כמובן שזה שכן "נחמד". לכסות ? אם אין הלשנה עוזר לזמן מה. - זאב

zeev

פורסם

תשפץ את הרכב ותסדר רישוי \ טסט ואף אחד לא יוכל לדבר איתך. לדעתי אם אתה לא מתכוון לעשות איתו משהו בקרוב המקום שבוא הוא חונה לא לעניין מכוון שזה איזור ציבורי ולא פרטי שלך. ויש גם איזה בעיה שהוא עומד בלי ביטוח, אבל את זה תברר עם עו"ד.

טל

פורסם

הרכבים שלי עומדים ברחוב ואני מזיז אותם מידיי פעם. כ"כ יש על הרכב שלי שלט עם מס' הטל'

שלי ורשום שהרכב בשיפוץ ומחכה לחלקים שחסרים. ותתפלא אבל קיבלתי מס' פעמים טלפון גם מהעירייה

וגם ממשטרה שביררו לגביי הרכב ואפילו שכן שהרכב הפריע לו התקשר וביקש להזיז את הרכב 20 מטר כדי שיוכל

להחנות מול ביתו וכמובן שנענה בחיוב.

פורסם

את האמת? דעתי? הייתי מכסה אותה ודחוף, בתור אחד שעומדות לו 2 אלפות מתחת לבית (ליד הבית ברחוב סגור פנימי), שתיהן עם אויר בגלגלים לפחות ושתיהן עם כיסוי! שאני מוריד את הכיסוי לעבוד על הרכב או שהכיסוי של הרכב לחלקים נופל (ככה זה אריאל, רוח וכו') אני בעצמי לא נעים לי שאנשים יראו כזאת זוועה ברחוב, באמת לא הולם!

כיסוי חובה ואין תירוצים! הרכב נראה זוועה ואת האמת זכותם של האנשים לא לראות את הזוועה הזאת ברחוב.

גם להעביר את הרכב מקומות מדי פעם לא יזיק בשביל לא לצבור לכלוך מסביב ולהראות קצת תזוזה ואכפתיות כלפי הרכב.

הקטע של הביטוח אגב זה אם חס וחלילה מישהו יפגע מהרכב (כן גם זה יכול לקרות).

עמית.

20070309132601.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...