Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד, מישהו מכיר? 15-293-82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש כבר זמן מה את הרכב הישן שהיה לנו

מדובר באלפא סוד בז' מס' רישוי 15-293-82, ספק אם היא עדיין חייה אבל עדיין ...האם היא אצל מישהו?

ובכלל, מישהו מכיר מישהו שמוכר רכב כזה?

[email protected]

פורסם

אני מכיר די הרבה מהסודים הנוסעים בארץ ואני לא מכיר שום 82 בז' נוסעת.

יש לבנה במצב די גרוע של זקן מבני ברק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• אחראי פורום
פורסם

אז כנראה שיש עוד אחת מבני-ברק, 82 בצבע בז'.

יצא לי כמה פעמים לנסוע לצידו, היא באמת רקובה.

yperetz, אם אתה מתעקש, תוכל לפגוש אותו כל בוקר ב-7:30 עולה על גהה :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש אחת בצבע בז' שנת 82 ברח' בר כוכבא בפ"ת ליד פ"ת חלפים הרכב רקוב לחלוטין

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אני מת להביא אחת כזו בכל מצב.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כל בוקר בדרך לעבודה אני עובר ברגל ליד הסוד ברחוב ליליינבלום בתל אביב. עצוב לראות איך הרכב לאט לאט מתפורר.

לפני כשנתיים כשחיפשתי לקנות רכב השארתי פתק ולאחר חודשיים הבעלים חזר אליי . מבחינתי הקנייה כבר לא היתה אקטואלית אז לא ביררתי יותר מידי פרטים. אם מישהו רוצה מיקום יותר מדוייק, תמונות , או עוד מידע אז אפשר לפנות אליי בה"פ.

אסף

• אחראי פורום
פורסם
לרגע נבהלתי וחשבתי שזו שלך, אך הספרות באמצע לא תואמות...:roll: ובכל זאת, משהו אומר לי שזו בתמונה משמשת את חלקנו היום בתור קופסת שימורים לזיתים...

http://www.grarlevi.co.il/HTMLs/Home.aspx

ליאור.

תמונה עצובה.

האמת שהיא מאוד דומה לסוד מלילינבלום שהוזכרה פה. אותו צבע ואותם קילופים :roll:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

באמת אם כבר אנחנו מדברים, אצטרף לשרשור ואשאל ;

מישהו ראה או שמע או מכיר במקרה מישהו שקנה אלפא ספרינט שחורה שנת 1988 שעמדה ביבנה, ביציאה לרחובות, בסביבות השנים 1998-1999...?

סימן מזהה מיוחד שאפיין את הרכב היה שני צינורות עבים מצופים ניקל בשני צידיו, מתחת לדלתות, דמויי מפלטים.

הרכב עמד הרבה זמן למכירה, בסופו של דבר מישהו הרים את הכפפה...

הייתי רוצה לראות את הרכב שוב...הרכב הספציפי ההוא...

בתודה מראש

רוברט

פורסם

מכיר הרבה ספרינטים אך את זאתי לא... ואיך שהן עוברות ידיים אי אפשר לדעת מה ואיך היא היום, אחד רוצה מקורי, אחר ממלא בפיבר ובשטויות ככה שהרכב עובר המון המון שינויים תוך כדי החלפת ידיים מהירה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מכיר הרבה ספרינטים אך את זאתי לא... ואיך שהן עוברות ידיים אי אפשר לדעת מה ואיך היא היום, אחד רוצה מקורי, אחר ממלא בפיבר ובשטויות ככה שהרכב עובר המון המון שינויים תוך כדי החלפת ידיים מהירה.

עמית.

צודק,

לי בכלל הסתבר שהספרינט שלי היא בעצם אלפא סוד עם מנוע של 164, כשאצל הבעלים ה-15 היא עברה הסבה ל-33 דור I ואחרי תאונה בחזית קיבלה פנסים של ג'ולייטה ומחשב הזרקה.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הראל צחוק צחוק אבל שמעתי על ספרינט עם מנוע 3 ליטר וי 6 מאחורה שנמצאת איפשהו בארץ... כמובן עד שאני לא רואה את זה אני לא מאמין ובמחשבה שניה לך תדע?

בכל מקרה נראה לי חלום של כל בעל ספרינט (או שלי לפחות).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...