Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חושב לרכוש לשפץ ולהחזיק רכב אספנות קבריולט.

האופציות הרשומות מעלה הם המועדפות כרגע

אשמח לשמוע את דעת המומחים והמנוסים בכל הקשור

(כרגע יש הארלד 69 ביד 2 - 25K ו304 71 ב 8K

http://www.classicar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=107&ad_id=10336)

, לשיפוץ (זמינות חלקים, קושי, מורכבות מכנית) ועוד

תודות

פורסם

שניהן נחמדות, אישיית הייתי מעדיף את הפז'ו, יותר נוחה בנהיגה, יותר מיוחדת לטעמי, ויותר זולה! את ההפרש במחיר תוכל להשקיע בשיפוץ ראוי, שתיהן אינן ספורטיביות במובן הדינאמי של המילה, אלה יותר קרוזרים רומנטיים לשעת השקיעה, טיולים בשניים וקופי ריסרים לעת מצוא, כך שבפועל מהפז'ו תהינה יותר! פג'ו מושקעת ברמה טובה תתן תמורה טובה יותר בחיי היום יום, ההרולד ספרטנית יותר קשוחה יותר ופחות מפנקת, אם היית מוצא ספיטפייר זה היה סיפור אחר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

ע"פ הסקירה של רן אני ממליץ לך לראות את שתיהן, לערוך השוואה ממחיר הקניה ועד למחיר ישור קו ע"מ להביא את שתיהן לרמה הדרושה.

אני ראיתי אחת מהמכוניות וחסרים לה המון חלקים ומה שיש לא מקורי.

תבדוק את שתי המכוניות ובהצלחה...

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כבעלים של פיז'ו 304 קבריולט שנת 73 אני יכול להגיד לך שהאוטו נוסע יפה מאוד (בתקופה שהוא נסע, היום הוא מפורק) ונוח לישיבה ונהיגה. הוא מעט צפוף, כך שלשני אנשים גדולים שיושבים מקדימה לא יהיה נוח, אבל זוג במידות ממוצעות יכול להתרווח בכיף. מאחור בוודאי שאין מקום, למעשה, הספק שלי לחלקים מגרמניה אמר לי שהוא מעולם לא ראה דגם קבריולט עם מושבים מאחור, אני מניח שרק בארץ התקינו אותם.

יש לרכב בעיה של זמינות חלקים קוסמטים, אני הבאתי את רוב החלקים מחו"ל (מראות, טמבונים, מנגנון לגג, גומיות ועוד הרבה) ואני עדיין מחפש וקונה דברים שאני צריך. לגבי חלקי מנוע, עד כמה שידוע לי לא חסרים בארץ. לא פעם נכנסתי לחנויות לחלקי מנוע בתל אביב וירושלים ושם נאמר לי שכל חלק מכני שאצטרך יש להם.

זהו, אם יש לך עוד שאלות אני אענה.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

הפז'ו 304 היא מכונית מאד מהנה. היא מאד אמינה ולמעשה המנוע שלה הוא מנוע שהמשיך אח"כ ל-305 שנמכרו לדעתי בארץ עד 88 כך שאין בעיית זמינות חלקים. כמו שאמר ידידי TheGhost (שחר, אם אני לא טועה...) יש בעיה של חלקים קוסמטיים שחלקם די נדירים. במיוחד כדאי לשים לב למכלולי הגג הנפתח שמורכבים מחלקי מתכת וגומי משולבים. אם הגומי הרוס יהיה לך מאד קשה להשיג כזה וזה אומר הרבה נזילות בחורף. גם את הלוגו של ה-304 למכסה המנוע לקח לי כמה חודשים טובים של חיפושים באיביי להשיג. אבל יש פתרונות להכל, יש את KAI מגרמניה שישיג לך כל חלק שרק תרצה ו-TheGhost ישמח להעביר לך בירושה את הפרטים שלו במידת הצורך (אני לא חושב ששמרתי את המייל שלו).

בקיצור, אין ספק שההעדפה שלי היא לכיוון הפז'ו כי זה רכב הרבה יותר מיוחד מההרלד והרבה יותר אמין ונעים ונוח לנסיעה.

אגב, בשבוע הבא אני נפרד כנראה מה-304 שלי אחרי כמה שנים טובות ומעביר אותו לבעלים חדשים שאני מקווה שיאהבו ויטפחו אותו כמו שאני עשיתי.

אני מתחיל בקרוב לחפש את הפרויקט הבא...

Now son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kids with fake IDs

Homer Simpson

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

:-)שלום לכולם מעונין לרכוש פג'ו 304 קבריולט יש ברשותי אחת במצב קטסטרופה עם מנוע S

כמו כן מחפש דלת מטען אחורי ומושבים מקוריים בכל מצב

תודה

• תוכן חדש...