Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה...במשך שנים שמעתי והכרתי בעצמי את ה"בעיה" שבישראל אין מועדוני מכוניות ספציפיים לדגמי או יצרני רכב שונים.

מעכשיו, לא רק בעולם, גם בישראל!

מועדון החמש הינו מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל. ככזה, המועדון מעניק שירותים רבים ומגוונים לחברי המועדון ופעילותו ותרומתו לתחום הרכב הקלאסי ברוכה ונחוצה.

עקב הדרישה הרבה להקים מועדונים יעודיים לדגמי כלי-רכב ויצרני רכב שונים (במקביל למועדון החמש ולא במקום או כמועדונים מתחרים), קלאסיק קאר נרתמים לעניין ומציעים עזרה בהקמת מועדוני מכוניות אשר מטרתם הינה איגוד בעלי מכוניות מדגמים וסוגים שונים ולתת לאותם מועדונים לנהל את פעילותם כמועדונים עצמאיים, בחסות אתר הרכב הקלאסי.

לצורך העניין, הוקמה באתר הרכב הקלאסי קטגוריה חדשה שעדיין לא הושקה רשמית המאפשרת לכל קבוצה שתרצה להקים מועדון לקבל אתר מלא שיאפשר את ניהול אותו מועדון.

בכל אתר יהיו דפים ובהם מידע אודות המועדון, גלריית תמונות, טפסי הרשמה און-ליין למועדון, מידע אודות מפגשים, טיולים ואירועים, פורום, כתבות ומאמרים, קישורים ועוד ועוד...

כל קבוצה תבחר נציג אשר יקבל הרשאה לניהול האתר. כל מנהל אתר יקבל שם וסיסמא באמצעותם יוכל לעדכן און-ליין בצורה עצמאית לחלוטין את כל המידע באתר המועדון כולל עדכוני המפגשים, ניהול הגלריה, ניהול הכתבות וכדומה.

כמו כן, קלאסיק קאר יסייעו בעיצוב לוגו ובאנר לכל מועדון וכן בבחירת צבעי רקע ייחודיים לכל מועדון.

המועדונים, האתר, הסיוע וכל הקשור לכך הינם ללא תשלום כתרומה לקידום תחום הרכב הקלאסי בישראל.

מצורף לינק לדוגמא של מועדון אשר על בסיס אותו עקרון יוקמו המועדונים הנוספים.

http://www.classiccar.co.il/clubs/default.asp?club_id=3

נשמח לשמוע תגובות, הצעות, רעיונות וכדומה שכן הקישור הנ"ל מוביל למועדון דוגמא בלבד ובטוחני שישנן הצעות נוספות שיוכלו לשרת את מועדוני הרכב.

יחידים וקבוצות המעוניינים ליצור קשר על מנת להקים מועדונים כנ"ל מוזמנים לפנות בה"פ ולהשאיר פרטי התקשרות.

ליאור.

Classic_Cars_160X60.gif

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור, אתה פשוט ברכה !!!

אתה חייב לקבל צל"ש או משהו כזה על כל הדברים שאתה עושה בשביל לקדם את מעמד רכבי האספנות בארץ ...

קבל ח"ח (ואפילו נ"מ אם תרצה) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כל הכבוד ליאור!

פשוט כל הכבוד :angel:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ליאור אין כמוך!!

בדיוק לאחרונה דובר על הקמת מועדון וולוו קלאסי בארץ

אני מקווה שאם הוא יקום נוכל להעזר בשרותך

המשך בעשייה המבורכת

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

פורסם
[אוףטופיק] יש בכלל ספיטפייר כמו בתמונה בארץ?

כאלו יש ויש. זו ספיטפייר מארק 3 אם אני לא טועה, ולדעתי יש לפחות איזה 15 במצב זה או אחר בארץ.

לפני מספר שנים כמעט רכשתי אחת כזאת. הבעלים רצה משהו כמו 25K והאוטו היה זקוק לשיפוץ, אז השתפנתי. בהחלט רכב מרשים.

יש אחת מארק 1, ממש נדירה שאני יודע עליה. היא נראית קצת אחרת (טמבון מתחת לגריל) והיא במצב די מזעזע אחרי שפרוייקט השיפוץ שלה נתקע בדיוק אחרי שהיא הופשטה מצבע לחלוטין והפח החשוף פשוט התפורר.

ולעניין האתר - ליאור, אתה פשוט :king: !!!

הייתי מנסה לארגן את כל בעלי הבטות שאני מכיר לעניין כזה, אבל עד כמה שאני יודע אני היחיד מביניהם שנכנס לאיטרנט...

בעצם יש עוד בחור נחמד שקנה עכשיו בטא קופה וגולש פעם ב... אבל להקים מועדון בשביל שנינו נראה לי קצת, המממ, פתטי. :oops:

פורסם

ליאור באמת קבל ח"ח!!!!

ועכשיו ישר ולעניין.

מה לעשות?למי פונים?

אני מוכן להירתם לנושא במלוא הכח!!!!!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
גם אני רוצה מועדון מה אני עושה

תקרא...

יחידים וקבוצות המעוניינים ליצור קשר על מנת להקים מועדונים כנ"ל מוזמנים לפנות בה"פ ולהשאיר פרטי התקשרות.

:?

"אם לא תעצור בתמרור עצור, משהו אחר כבר יעצור אותך

Motor4Sale- לוח רכב ישראלי

פורסם
[אוףטופיק] יש בכלל ספיטפייר כמו בתמונה בארץ?

כאלו יש ויש. זו ספיטפייר מארק 3 אם אני לא טועה, ולדעתי יש לפחות איזה 15 במצב זה או אחר בארץ.

לפני מספר שנים כמעט רכשתי אחת כזאת. הבעלים רצה משהו כמו 25K והאוטו היה זקוק לשיפוץ, אז השתפנתי. בהחלט רכב מרשים.

יש אחת מארק 1, ממש נדירה שאני יודע עליה. היא נראית קצת אחרת (טמבון מתחת לגריל) והיא במצב די מזעזע אחרי שפרוייקט השיפוץ שלה נתקע בדיוק אחרי שהיא הופשטה מצבע לחלוטין והפח החשוף פשוט התפורר.

ולעניין האתר - ליאור, אתה פשוט :king: !!!

הייתי מנסה לארגן את כל בעלי הבטות שאני מכיר לעניין כזה, אבל עד כמה שאני יודע אני היחיד מביניהם שנכנס לאיטרנט...

בעצם יש עוד בחור נחמד שקנה עכשיו בטא קופה וגולש פעם ב... אבל להקים מועדון בשביל שנינו נראה לי קצת, המממ, פתטי. :oops:

אני מצטרף ל"טענות" של אישפוז, אנחנו (אני, דרור וירין) מהווים את רוב בעלי המנטות A בארץ (יותר נכון אנחנו יודעים רק על עוד 3 או 4 מנטות A בארץ ומתוכם רק 2 על הכביש), זה גם דיי מצחיק שלכל החברים במועדון יש מנטות אבל לאף אחת מהן אין טסט (וגם לא יהיה בקרוב) ...

בכל מקרה, נגיד (וזה נגיד גדול) שיש 10 מנטות A ששרדו עד היום, מתוכם בקושי 3 נוסעות, ורוב הבעלים לא יודעים בכלל מה זה אינטרנט. לא נראה לי ששווה לפתוח מועדון בשביל כזה דבר, אבל לפתוח מועדון לרכבי אופל/ווקסהול אספנות זה כן לעניין כי כאלה יש דיי הרבה (רקורד, קדט, ויקטור, מנטות, GT וכו') ...

אבל מצד שני אני מאוד מעוניין לפתוח מועדון לקורטינה (אני אשלח אימייל ברגע שיהיו לי 10 דקות פנויות) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היי כולם,

הרעיון הוא לאו דווקא מועדונים שמרכזם הוא אתר האינטרנט. האינטרנט הינו אמצעי נוח וזמין לעדכונים ולריכוז מידע, לאו דווקא אותם רק אותם אלו המטיילים באתרי אינטרנט צריכים להיות חברי מועדונים.

כמו כן, כאמור, לאו דווקא מועדונים חייבים להיות לדגם ספציפי, אם לדוגמא לאופל/ווקסהול יש רק מספר מכוניות מכל דגם, יוקם מועדון אופל ישראל אשר ירכז את מכוניות האופל והווקסהול בארץ.

להלן המועדונים אשר יוקמו, נכון לעכשיו :

- מועדון פורד קאפרי

- מועדון קרמן גיאה

- מועדון MG

- מועדון מיני

- מועדון שברולט

- מועדון וויליס

תוך מספר ימים יינתנו כל הפרטים לגבי כל מועדון. ההרשמה תתאפשר באמצעות האתר או באמצעות טופס פקס שישלח למעוניינים להרשם.

המעוניינים "להתפקד" למועדונים הנ"ל יאללצו להמתין מספר ימים עד לעליית אותם המועדונים לאוויר וכן מחכים לשמוע מעוד קבוצות על רצונם להתאחד.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

הזדמנות פז לכל בעלי מכוניות השרירים..........

בואו ונתארגן ונרכז פעילות בעזרת האתר נוכל לרכז פעילות ופירסום .

אני בטוח שליאור בעצמו ירצה להיות חלק פעיל...

חברה יאלללה להיתארגן

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...