Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברישיון הרכב של הרכישה החדשה שלי (יודע דבר בעלי מידע פנימי מתבקשים לשתוק עד להודעה חדשה) לא מופיעה מידת צמיג אחורי ברישיון רכב.

מה אני אמור לעשות במקרה הזה?

לרוץ לקנות swing arm חדש, ולדחוף שם fat boy 300? :lol:

או ללכת למשרד הרישויי, שיאשרו את הצמיג הנ"ל? :roll:

מה אני אמור לעשות במקרה הנ"ל?

תודה,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני הייתי הולך על אפשרות א',

אבל נשמע שאתה מעדיף מקורי, אז תבדוק בספרות הטכנית מהי המידה של הצמיג (אם יש לך ספר מקורי זה מצויין), ולך עם הספר למשרד הרישוי ע"מ שיאשרו לך את הצמיג.

בברכה,

נאור

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

מעדיף מקוריות? תלויי במה.

שמקרה של האופנוע החדש (חשוב לציין שמדובר באופנוע) יש לו דרייב שאפט, מה שמקשה את הביצוע של אפשרות א'.

ולא מדובר ב- ב.מ.וו.

פורסם

להערכתי זה איזה קאסטום יפני....:lol: ויראגו...אולי?בכול מקרה 300 לכלי שמתחת ל500 סמ"ק...:roll: יסרבל לך את האופנוע ויהיה רק פוזה, וזה אם בכלל תתגבר על שינוי הדרייב שאפט.למרות שחבר שלי הפך פעם cb900 [הונדה]מדרייב שאפט ....לשרשרת בכול מקרה בהצלחה. אההההההההה אולי זה cx 500 מבית הונדה...

פורסם

כולכם טועים, אבל לא אגיד, למרות שמי, שעקב- וודאי אמור לנחש, במה מדובר...:-D:lol:

ולגבי הצמיג- תשים מה שנראה לך, ומה שנכנס טוב, ואל תשבור את הראש!

זה בין כו לא אופנוע לביצועיים/השכבות!

ואני מבין, שבשעה טובה זה הגיע, או שזה עדיין תכנון עתידי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תלת?! רק זה חסר לי... אופנוע עם גלגלי עזר... :?

גנה, לא, הוא עוד לא הגיע... אבל אני מקווה לטוב בסופ"ש הזה.

CITROMANBX, הלוואי שזה היה הארלי :twisted: , אבל עד כמה שידוע לי אמריקה נמצאת במערב, ובפעם האחרונה שבדקתי זה לא היה הארלי... (אולי הוא השתנה בזמן שלא ראיתי אותו? :lol::roll: )

פורסם

לבחור אין רשיון מעל 500 ככה שזה רק וירגו או 250 או 500של ימהה כמובן...לטעמי בגלל שהאופנוע דרייב שאפט זה יצריך התעבות כירוגית לא משתלמת או אולי אפילו בילתי אפשרית ....אההה ואגב ביצועים...צמיג אחורי במידה כזאת יפיע לרעה על תימרון האופנוע ותמרון זה גם סוג של ביצועים...

פורסם

לבחור אין רישיון לאופנוע בכלל, אבל זה לא מונע ממנו לקנות...

ותמונות ברגע שהאופנוע יגיע לביתו החדש.

• תוכן חדש...