Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוזינה של סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נראה כאילו מישהו צירף כמה חלקים של סקודה ביחד אבל בכל זאת הרעיון חמוד ומשעשע, דרך אגב גם לחברת דלתא הרומנית היתה פעם לימוזינה

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

ב1990 נסעתי בצכיה במה שהיה נחשב לרכב השרד המפואר- טטרה 630. מנוע אחורי V8 בקושי משאיר מקום ליושבים מאחור. אתה יושב בלימוזינה 6מ' אורך מכווץ כמו בדה שבו.

פורסם

אכן,רעיון דיי משעשע.

השאלה,האם זה מקורי?,מאחר ולפי התמונות זה נראה שמישהו חיבר חלקים ממכונית אחרת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אכן,רעיון דיי משעשע.

השאלה,האם זה מקורי?,מאחר ולפי התמונות זה נראה שמישהו חיבר חלקים ממכונית אחרת.

הרכב לא מקורי

פורסם

אבל מה שיפה זה, שבחו"ל ניתן להעלות רכבים כאלו על הכביש (כנראה שראיתם את הלימוזינות של טופ-גיר).

אבל בארץ?

אין מה לדבר בכלל, החלפת מתזים לוישרים ומורידים לך את האוטו מהכביש.

פורסם
אבל מה שיפה זה, שבחו"ל ניתן להעלות רכבים כאלו על הכביש (כנראה שראיתם את הלימוזינות של טופ-גיר).

אבל בארץ?

אני מסכים לגבי הארץ,

אבל אני לא מאמין שאפילו באירופה/ארה"ב אפשר להעלות כזה רכב על הכביש.

שאסי שהולחם וחובר אחד לשני לא יעבור את הבקרת בטיחות (יכול להשבר בפנייה חדה או כאשר מופעל עליו לחץ רב).

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אבל בארץ?

כן בהודו ניתן לנסוע עם כל דבר שזז ללא הגבלה גם בארצות אפריקאיות למשל, ככל שאתה מתקרב לארצות ששמות את ביטחון אזרחיה במקום הנכון, אתה רואה פחות ופחות מוטציות מוטריות כאלה. וטוב שכך, לא הייתי רוצה שהילד ההיפראקטיבי של השכן שלי ירתך לו שילדה משאריות ברזל בניין ויחבר לו מנוע V8 ויסתובב בקרבתי, רכושי, אהובי, וילדי, לא בהכרך על פי הסדר הזה. לגבי דברים יותר מוסדרים זו כבר תרבות מוטורית שצריכה לחלחל!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אל תשחקו אותה ראש קטן.

א. הילד ההיפראקטיבי של השכן יכול להרוס לך את הרכוש וכו' וכו' (לא בהכרח בסדר הזה) גם במאזדה של אבא.

ב. זה לא שכל רכב שמישהו המציא מקבל רישוי. הרכבים עוברים בדיקות ואז מקבלים רישוי.

ואני לא בטוח שפיאט אונו שהולחמה 5 פעמים יותר בטיחותית ממנה.

חוצמזה שהחמרה בארץ, היא בעיקר נובעת מבורות וטיפשות ופחות מדאגה לביטחונכם.

הלימוזינות של טופ-גיר קיבלו רישוי בבריטניה.

ואם נשווה את ארצנו אליהם אז אני דיי בטוח מי ייצא מדינת עולם שלישי.

פורסם
אל תשחקו אותה ראש קטן.

א. הילד ההיפראקטיבי של השכן יכול להרוס לך את הרכוש וכו' וכו' (לא בהכרח בסדר הזה) גם במאזדה של אבא.

ב. זה לא שכל רכב שמישהו המציא מקבל רישוי. הרכבים עוברים בדיקות ואז מקבלים רישוי.

ואני לא בטוח שפיאט אונו שהולחמה 5 פעמים יותר בטיחותית ממנה.

חוצמזה שהחמרה בארץ, היא בעיקר נובעת מבורות וטיפשות ופחות מדאגה לביטחונכם.

הלימוזינות של טופ-גיר קיבלו רישוי בבריטניה.

ואם נשווה את ארצנו אליהם אז אני דיי בטוח מי ייצא מדינת עולם שלישי.

א.-נכון אבל אז יהיה ביטוח וכריות אויר, וחוץ מזה לא ניתן לנטרל אותו מעשות מהשהו חוקי!

ב.-ואני מקווה שברישוי השנתי לפחות חלק גדול מוצאים עצמם מורדים מהכביש.

ג.-תרבות מוטורית כבר דיברנו.

ד.- אני לא יודע, אם אתה מכיר את המרובעות והקפדנות של בוחני הבטיחות הבריטים, דוגמא קלה לפירוק גג אסבסט בברטניה

אתה צריך להזמין קבלן ממשלתי, אם רשיון מיוחד לעיסוק ברעלים...אז תחשוב על רישוי לרכב שעבר שינוי מבנה!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...