Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרא בבקשה את הדביק שבראש הפורום - כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

בעיקרון:

יתרונות - הנחות בטסט ובבטוח חובה, הקלות בבדיקות מוסך לפני טסטים, אין חובת הפקדה כאשר הרכב מושבת.

חסרונות - איסור תנועה בימי חול בין השעות 7-9 בבוקר, איסור שימוש לצרכי עבודה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

קצת יותר בהרחבה, אם ברשותך רכב ישן כזה שאתה משתמש בו יום יום, עדיף להשאיר אותו בסטטוס הקיים ולא להפוך אותו לאספנות, כיוון שאחרי שהפכת אותו לכזה אין דרך חזרה. יהיו כאלה שיעדיפו לקנות אותו ממך ללא סטטוס אספנות שמגביל אותך בנסיעה בשעות הבוקר. אולם אם ברצונך להחזיר לנסיעה רכב ישן שעמד זמן רב על מנת שלא תאלץ לשלם את כל הטסטים, ולעמוד בבדיקה מקיפה של המכון, אפשר לשנות את הגדרת הרכב, ואז גם להינות מביטוח זול יותר. צריך לזכור שהחזקת רכב אספנות אינה באה בשביל לחסוך בהוצאות, והאיסור הנסיעה בשעות מסוימות, הוא איסור אמיתי שנאכף, וקיימת בעייה בביטוח בשעות אלה!

כך שאם נסיעה בין השעות 0700-0900 משמעותית עבורך אתה בבעייה.

אם תפרט יותר את מהות הדילמה שלך ותציין מה הסיבות ובמה מדובר נוכל לעזור יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קרא בבקשה את הדביק שבראש הפורום - כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1302

בעיקרון:

יתרונות - הנחות בטסט ובבטוח חובה, הקלות בבדיקות מוסך לפני טסטים, אין חובת הפקדה כאשר הרכב מושבת.

חסרונות - איסור תנועה בימי חול בין השעות 7-9 בבוקר, איסור שימוש לצרכי עבודה.

שאלה,

איך יידעו עם אני אשתמש ברכב לצורכי עבודה? :?

אולי המשמעות היא שאסור שהרכב יהיה בבעלות חברה כלשהיא אלא רק ביידים פרטיות.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נוסח התקנה הוא "רכב אספנות לא ישמש את צרכי עיסוקו של בעליו".

אם נסעת לפגישה בענייני עבודה, ועשית תאונה, תמיד תוכל לטעון שזו היתה "סתם" נסיעת כיף. אבל אם ברכב היתה למשל סחורה, תהיה לך בעיה עם הביטוח.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

סתם שאלתי, כי חשבתי על זה כמה טוב אם הייתי יכול לנסוע עם רכב אספנות, לדוגמא חיפושית על בסיס יומי בבוקר. זה היה חוסך הרבה כסף.

פורסם
סתם שאלתי כי חשבתי על זה כמה טוב אם הייתי יכול לנסוע עם רכב אספנות לדוגמא חיפושית על בסיס יומי בבוקר זה היה חוסך הרבה כסף

לא לשם כך נועד רכב אספנות ובגלל אנשים שחושבים כמוך לא נותנים לנו עוד הטבות .כגון טסט פעם בשנה, ביטוח על מספר כלי רכב ,

פורסם

אז זהו שלא, רכב אספנות, אינו זול יותר באחזקה כיוון שההוצאות אינם מתחילות ומסתיימות רק בביטוח, אם אתה מחזיק כבר חיפושית, אז יש לך יתרון של תנועה בכל שעות היום ההכרזה רק תגביל אותך, ואם אינך מחזיק בחיפושית עדיין צפה להוצאות מעבר לרישוי וטסטים, להחזיק רכב תקין ברמה של מעבר טסט פעמיים בשנה וגם לנסוע יום יום זו משימה יקרה יותר, וקשה יותר. ההצאות על רכב ישן מתקזזות ולעיתים עולות על אחזקת רכב מודרני קטן וזול-רן

פורסם

אם נוסעים בו ביום יום, הבלאי למשל, אני מסכימה, כלי רכב אספנות לא נועד "להקרע יום יום, ברור שכל הנהנתים והשנוררי, ינסו לנצל זאת, עדיין מי שיכול וצריך למנוע זאת זה הגוף לו אתה משתייך

אירית

פורסם

ערב טוב.

לדעתי, מעבר לדברים שנאמרו בנוגע לחסכון כספי ברכב אספנות,

יש יתרון אחד שלא נדון.

אין אפשרות לכמת אותו בכסף, זהו יתרון רוחני.

כאשר אני נוסע באספנות שלי אני מרגיש שונה, מתנהג ונוהג שונה,

יש מין הרגשה שלא כמו ברכב יום יומי.

אני חושש כי אם אסע ברכב הקשיש יום יום - יאבד את קיסמו.

בברכה,

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אבי,תרשה לי לא להסכים איתך.

בתור אחד שנוסע על רכב אספנות בשימוש יומיומי כמעט קבוע(יש מקומות שאני לא נוסע איתו),אני אומר לך שאין כיף כמו כל בוקר להתעורר ולדעת שהרכב שאתה הכי אוהב,שאתה בנית,שאתה הכי נהנה לנהוג עליו,עומד ומחכה לך בחנייה.

פורסם
אבי,תרשה לי לא להסכים איתך.

בתור אחד שנוסע על רכב אספנות בשימוש יומיומי כמעט קבוע(יש מקומות שאני לא נוסע איתו),אני אומר לך שאין כיף כמו כל בוקר להתעורר ולדעת שהרכב שאתה הכי אוהב,שאתה בנית,שאתה הכי נהנה לנהוג עליו,עומד ומחכה לך בחנייה.

לירון ידידי היקר.

אני יכול שלא להרשות לך?

זכותך (וחובתך) לא להסכים איתי.

הכל עניין של הרגשה. מה שכתבתי הוא ההרגשה שלי בלבד.

אצל אחרים זה אחרת. ואצל אחרות זה בכלל אחרת ...

ד"ש חמה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
, כלי רכב אספנות לא נועד "להקרע יום יום, ברור שכל הנהנתים והשנוררי, ינסו לנצל זאת, עדיין מי שיכול וצריך למנוע זאת זה הגוף לו אתה משתייך

אירית

והנה צפה לה שוב גישת הפטרונות של מועדון ה 5.

מי שנורר? למה את מעיזה לקרוא לי שנורר? אני נוסע על חשבונך? את ממלאת לי דלק באוטו?

כי יש לי רכב אספנות שאני עושה איתו את מה שלשמו הוא נבנה ונוסע בו יום יום?

את ההגבלה הטיפשית הזאת היו צריכים (וכולנו יודעים שהיו יכולים) לבטל כבר לפני שנים.

אבל אתם רואים בבחורה נחמדה שנוסעת ביום יום בחיפושית שנוררית במקום לראות בה מישהיא שמשמרת עבור הדורות הבאים רכב ישן.

באמת שזה לא בסדר!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ערב טוב.

לדעתי, מעבר לדברים שנאמרו בנוגע לחסכון כספי ברכב אספנות,

יש יתרון אחד שלא נדון.

אין אפשרות לכמת אותו בכסף, זהו יתרון רוחני.

כאשר אני נוסע באספנות שלי אני מרגיש שונה, מתנהג ונוהג שונה,

יש מין הרגשה שלא כמו ברכב יום יומי.

אני חושש כי אם אסע ברכב הקשיש יום יום - יאבד את קיסמו.

בברכה,

אבי.

100% true

thats exactly whats classicars are all about

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
והנה צפה לה שוב גישת הפטרונות של מועדון ה 5.

מי שנורר? למה את מעיזה לקרוא לישנורר? אני נוסע על חשבונך? את ממלאת לי דלק באוטו?

כי יש לי רכב אספנות שאני עושה איתו את מה שלשמו הוא נבנה ונוסע בו יום יום?

את ההגבלה הטיפשית הזאת היו צריכים (וכולנו יודעים שהיו יכולים) לבטל כבר לפני שנים.

אבל אתם רואים בבחורה נחמדה שנוסעת ביום יום בחיפושית שנוררית במקום לראות בה מישהיא שמשמרת עבור הדורות הבאים רכב ישן.

באמת שזה לא בסדר!

ביגירה, ומה עם עשרות רכבי האספנות שנוספו למגזר מסויים, שבינהם לבין רכב אספנות (שאלוהים ישמור) כלום? הם נוסעים בשעות האיסור, ברכבים שבקושי עוברים טסט, או עוברים בעזרת ה"שם"... נתקעים, מפרעים ומקימים עלינו את חמת הרשויות?

להזכירך אני וסופי צמד חמד יום יום, שעה שעה, פרט לשעת העוצר....פטרונות? לאו דווקא, בעיית ניסוח אולי......רן

• תוכן חדש...