Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll: שלום לכולם בקרוב השיפוץ שלי מסתיים אך הטסט של הרכב רק עוד 3 חודשים

האם ניתן לגשת למשרד הרישויי ולשנות את התאריך ? גם ככה לרכב לא היה טסט כמה שנים

תודה מראש

יוסי

IMG_1629.JPG

IMG_1596.JPG

IMG_1555.JPG

פורסם

אי אפשר לשנות תאריך של טסט.

גש למשרד הרישוי, קבל את הניירות של לפני 3 חודשים, עשה טסט, והטסט הבא עוד 3 חודשים.

לחילופין - המתן חודשיים, גש, הוצא ניירות ועשה טסט. ניתן לעשות טסט חודש לפני הזמן.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

לא. לא משנים את התאריך, זה נשאר לכל החיים. אבל למה לך בכלל? אתה הרי לא אמור לשלם פיגורים! אז, תמתין עוד קצת, ותעשה כבר את הטסט הבא, וזהו!

אגב, ממה שניתן לראות- נראה מדהים, כל הכבוד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זה אומר, שאם הטסט המקורי שלך הוא ב 26.07.2007, אתה יכול ב 26.06.2007 להוציא כבר את הטופס החדש, שיהיה בתוקף עד 26.01.2008, לגשת באתו יום לטסט, וכך למעשה יהיה לך טסט ל 7 חודשים. ניתן לנסוע והביטוח ( אם הוא בעצמו בתוקף כמובן) תקף .

פורסם

אם הייתי מסיים כזה שיפוץ ,אני מאמין שהייתי שם ביום שהרכב מוכן עוד 150 שקל כדי לעשות מיד טסט אפילו רק לשלושה חודשים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
זה אומר, שאם הטסט המקורי שלך הוא ב 26.07.2007, אתה יכול ב 26.06.2007 להוציא כבר את הטופס החדש, שיהיה בתוקף עד 26.01.2008, לגשת באתו יום לטסט, וכך למעשה יהיה לך טסט ל 7 חודשים. ניתן לנסוע והביטוח ( אם הוא בעצמו בתוקף כמובן) תקף .

ניתן להוציא את הטופס החדש יותר מחודש לפני הזמן, אבל זה תלוי בתאריך המדויק של הטסט. המחשב של משרד הרישוי בודק רק את החודש ולא את היום של הטסט - כלומר בדוגמא שנתת מכיוון שהטסט המקורי הוא ביולי, אז ביוני כבר אפשר להוציא ניירת חדשה ולעשות טסט עד ינואר. מכיוון שהמחשב של משרד הרישוי לא מתייחס לאיזה יום אלא רק לחודש אז אפשר להוציא ניירת כבר ב-01.06.2007 ולא צריך לחכות עד 26.06.2007 (כלומר אתה עושה טסט אחד לכמעט 8 חודשים)

אם הטסט שלך הוא בתחילת החודש אתה לא יכול להרוויח הרבה, אבל עדיין אתה יכול להוציא חודש לפני (ואז הטסט יהיה ל-7 חודשים).

אני יודע שזה נשמע מוזר, גם אני לא האמנתי לזה, אבל עשיתי את זה (הלכתי ב-1 לחודש למשרד הרישוי) וקיבלתי ניירות לטסט לכמעט 8 חודשים.

חיים

פורסם

לא מדוייק.

מחשבי משרד הרישוי פולטים רשיונות 6 שבועות לפני מועד הטסט, כך יוצא שהתאריך הוא בין שניכם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...