Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי ואין בפורום תשובה על זה.

תגידו אני משלם מכס על חלקי בטיחות כמו בלמים ? אני רוצה להביא קיט בלמים חדש זה יעלה לי מכס או לא?

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

כל חלק שאתה מביא וערכו מעל 50$ חייב במכס גם אם מדובר בחלק בטיחותי

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

טוב לדעת, כי אותי חייבו גם במכס על הבלמים שהבאתי לשבל

אני אבדוק מחר

אלפא 164.

פורסם
חיפשתי ואין בפורום תשובה על זה.

תגידו אני משלם מכס על חלקי בטיחות כמו בלמים ? אני רוצה להביא קיט בלמים חדש זה יעלה לי מכס או לא?

יעלה לך מכס, אח שלי. אל תדאג. תגיד תודה שהאויר שאתה נושם במדינה הזאת הוא בחינם..

פורסם

אז ככה אחרי בדיקה עם המכס ומשרד התחבורה בעיקרון כל חלק שמחירו מעל 50$ חייב מכס אבל במידה ומדובר בחלק בטיחותי שלא ניתן להשיג בארץ ניתן באישור משרד התחבורה לקבל פטור ולשלם רק מע"מ אבל הריצות הכרוכות בקבלת האישור הן רבות ואם החלק לא יקר עדיף לשלם מכס ולגמור ענין.

אלפא 164.

פורסם

מה הכוונה קיט בלמים? לי שלחו רפידות חדשות מאנגליה ולא שילמתי עליהם מכס. לדעתי הם אפילו לא עצרו במכס.

זו חבילה קטנה יחסית ואתה יכול להגיד למוכר שירשום עליה שהשווי שלה פחות מ - 50$.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אולי אני טועה אבל למיטב ידיעתי 50$ זה כולל גם את מחיר המשלוח, כך שזה יוצא עוד הרבה פחות מ 50$ בשביל להעצר במכס.

ממש מרגיז !!!

מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם

תתכונן לגרוע מכל (50% על החלק+המשלוח).

במקרה היותר טוב, יתכן כי לא תשלם כלל או רק מע"מ.

בכל מקרה, אני מציע לבדוק עם החברה מה קורה במקרה שאתה מחזיר להם את החלק מבחינת ההחזר הכספי, כי יכול להיות שפתאום יחליטו שהוא לא יכול להכנס לארץ (אביזר בטיחות...) אבל לדעתי הסיכוי לכך קלוש.

כמו כן, אולי תרים טלפון למשרד התחבורה ותבדוק גם מה הפרוצדורה לגבי מה שאמרו מעלי (לשלם רק מע"מ עם התר מיוחד), אולי השד לא כל כך נורא.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יש למישהו את הטלפון של משרד התחבורה? כי אני לא מצליח למצוא אותו באינטרנט

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

• תוכן חדש...