Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי עוד סיפור עם הרכב שלי, כרגיל...

בכל מקרה נלך מסביב ונגיע לעיקר :)

הרכב הוא 1.7 בעבר 1.5, כאשר השתילו בו 1.7 כנראה המנוע הגיע מיבוא בלי קרב' עליו ולכן הותקנו קרב של המנוע 1.5 (36 מ''מ) ולא איך שאמור להגיע מנוע 1.7 (עם 40 מ''מ).

קרב' 40 מ''מ מצאתי ולקנות אותם זה בעצם לחזור למקור של המקור.

ניתן להשתדרג לקרב' 44 מ''מ ועם עוד כמה שטויות להעלות טיפה את הספק הספרינט, 4 מ''מ שמתאימים לי ניתן למצוא בחיפושית 2.0 או בפורש ישנה.

מכאן אני מעוניין לקבל הכוונה אם ידוע למישהו איפה אני יכול להשיג את הקרב' האלו בארץ, או חלקי חילוף לרכבים שצויינו (בתקווה שיהיו גם קרב' מהרכבים).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אין דבר כזה חיפושית 2.0.

ואת מספר הפורשים בארץ אפשר לספור על יד אחת.

האופציה הטובה ביותר - Ebay יש כמו זבל, במחירים נוחים במגוון מצבים.

אם תצטרך עזרה עם ההזמנה, אתה מוזמן לפנות אליי.

משכנתא זה קל

פורסם

קרבורטורים בקוטר 40 מ"מ יתנו לך ביצועים מעט טובים יותר,במחיר של אובדן מומנט בסל"ד נמוך וצריכת דלק גבוהה יותר.

קרבורטורים גדולים יותר,44 מ"מ למשל,לא יביאו לך הרבה תועלת,מאחר ומנוע ללא שיפורים נוספים כגון מערכת פליטה חופשית וגלי זיזים "חמים" לא צריך כמות כה גדולה של תערובת.

קרבורטורים של חיפושית או פורשה(912 או 914)לרוב מסוג סולקס,הינם קרבורטורים בודדים ולא כפולים,כך שבכל מקרה הם לא יתאימו לך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, לא יודע מה עובר עליכם אבל נכתב שקרב' 40 זה המקורי! שביבוא המנוע מפני שהמנוע הגיע בלי קרב' הותקנו עליו קרב' של מנוע 1.5 שהם 36 מ''מ.

התקנת 40 מ''מ היא בעצם חזרה למקור של המנוע (של 1.7 שמותקן כרגע ברכב).

התקנה של 44 מ''מ או משהו בסגנון זאת תחילת דרך לשיפורים.

יש לי בעיה למצוא באיביי 44 מ''מ כפולים במחיר שפוי.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לא עובר עלי כלום..

פשוט לא שמתי לב שכתבת שנפח המנוע הוא 1.7.

דווקא עם המאיידים הקטנים יותר תרגיש שהמכונית נוסעת טוב,מאחר והמומנט עלה,ובשל העובדה שבאלפא מותקנים זוג מאיידים כפולים,אין סכנה של שריפת שסתומים.

מאיידים 44 מ"מ כמעט ולא נימכרו במכוניות סידרתיות,למעט אקזוטיקה איטלקית כמו דגמי פאררי ולמבורגיני הישנים.

תביא רק בחשבון שהם מסובכים יותר לתיאום וכיוון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אוקיי מסובכים לכיוון זאת כבר בעיה כי עם המקוריים מישהו בקושי רוצה להתעסק או יודע להתעסק.

מה שכן אני מכיר מישהו עם MI16 שנוסע עם מאיידים 45 מ''מ והוא מאוד מרוצה מהשיפור, כמובן שהוא עשה את שאר הדברים בשביל התועלת של 45 מ''מ. שלא נדבר על הרעש והמראה.

חן אשמח אם תסביר לי למה ה 36 על המנוע שלי עדיפים על 40, נעזוב את צריכת הדלק בצד, הרי 40 זה המקורי והרי עם 40 ההספק הוא 116 (+-) ועם 36 ההספק אמור להפגע (כמובן נעזוב את עניין הבלאי בצד).

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...