Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן ידידי, לאחר גלות ארוכה אני שב ומשדר לכם. והרי החדשות ועיקרן תחילה:

בחיפה הוכיחו מדענים כי קיים גלגול נשמות, לפחות ביחס למכוניות: ביום שישי לפני שבוע החליט מישהו בקאפריס קלאסיק ישנה שאור אדום ברמזור זה נחמד, אבל לא בשבילו. התוצאה - האלפא 156 האהובה שלי נפחה את נשמתה, לא לפני שהקריבה את עצמה למען חיי וחיי אישתי. לנו שלום, למכונית קצת פחות... (רמז - הקאפריס שוקלת בערך 2 טון ועשויה מפלדה מגלוונת של שאריות טנק שרמן).

אבל, באותו יום שבו נגררה האהובה אחר כבוד למגרש הגרוטאות, העליתי על הכביש את הקרמן גיאה שלי! הבייבי האדומה עם הגג השחור קיבלה מתנה ליום הולדתה ה-40 - טסט! ומה עושים לאחר יומיים אם לא נוסעים למפגש בת"א? אז ככה - למרות החום והצפיפות היה נהדר, הרכב "יושב" על 80-90 קמ"ש כמו כלום, ומטרטר להנאתו תוך שפתאום כל הבחורות על הכביש מחייכות אלי וכנראה לא בגלל הפרצוף היפה שלי, ותאמינו לי - הוא יפה (ככה אמא שלי אומרת...).

חוץ מזה, מי שהיה במפגש ביום ו' האחרון וצילם תמונות של הקרמן שלי - PLEASE תשלחו לי באי.מייל או בה"פ, או שסתם תעלו באתר על מנת שכולם יוכלו להנות.

ביי, בינתיים.

נ.ב. - מישהו יודע על איזו אלפא 156 משנת 2000 ואילך למכירה (עדיף 2000 סמ"ק ידנית - ה-2500 סמ"ק בולסת דלק כאילו שאין מחר...). תודה מראש.

T יקירי - ליבי משתוקק לפגישה, ים של דמעות בשתי עיני... מתי תשובה אלי, או לפחות תתקשר?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

קודם כל ברוך השם שאין נזקי גוף אני משתתף בצערך על אבדן המכונית אך בכל זאת מעניין אותי לדעת מה עלה בגורלה של הקאפריס ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

msigal יקירי, ברוך שובך מן הכפור.

קודם כל החלמה מהירה לזוגתך ולך. חוצמזה, מזל שהאלפא הלכה ולא הקרמן. איזה באסה זה לגלגל קרמן חדשה למגרש גרוטאות... תראה בזה חלק מחצי הכוס המלאה ....

יקירי, תתיישן (מצא חן בעיני !!). סע בזהירות ואל תחסום יותר את דרכן של אמריקניות שמנות שעוברות ברחוב באדום. היום זו מכונית, מחר זו עלולה להיות בחורה ...

בעוד כשבועיים כעת חיה האריה האדום שלי מתגלגל לפחח. עוד יבוא יום וניסע יחד למפגש בתל אביב. נעשה תחרות על הכביש המהיר מי נוסע יותר לאט ....

נשיקות

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

תודה לכל המתעניינים.

אז ככה - לקאפריס קלאסיק שלום - אני משער שהטמבון שלו קצת התעקם, אחרי ככלות הכל הוא התנגש באלפא ולא בהונדה...

נמרוד - איזה רכב יש לך? (כדי שאוכל לדעת מי חנה מולי). ואגב, של מי הקרייזלר הפתוחה המדהימה שעמדה לידי? הרכב פשוט מושלם!

T - אין לי סיכוי מול הפיז'ו שלך - אל תשכח שלקרמן ולפורשה 356 בסיס זהה (ולצערי, בזה זה נגמר), כך שאת תחרות הנסיעה האיטית אתה תיקח ובגדול. מה שכן, הסיכוי שאני גם אצליח להבין באיזה צד לעזאזל נמצא המנוע בקרמן נראה טוב מתמיד.

ביי

נ.ב. - רצ"ב התמונה מתוך האתר של ליאור (אתר מושקע ביותר - קבל ח"ח). שימו לב לקרייזלר הפתוחה - מדהימה, כמעט שגרמה לי להתבייש בקרמן יקירתי :(

DSC00138.jpg

DSC00138.jpg

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

היי...!!!! שלחת בטעות תמונה של חיפושית מוארכת אדומה עם גג שחור. איפה הקרמן??!!

...תראה לאיזו שיפלות הגעתי....

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם

ואיי האוטו הזה נראה פשוט פצצה..

אני מת על האוטו הזה.

אתה מאיזור חיפה נכון.... למה שלא תבוא פעם אחת למפגש שלנו בביג עם ה קארמן .. היתי מת לראות אותה במציאות.

1.6 206

פורסם
ואיי האוטו הזה נראה פשוט פצצה..

אני מת על האוטו הזה.

אתה מאיזור חיפה נכון.... למה שלא תבוא פעם אחת למפגש שלנו בביג עם ה קארמן .. היתי מת לראות אותה במציאות.

ידעתי שיש מפגש במנדי'ס. האם המפגש עבר ל-ביג? ביום ו'? באיזו שעה? אנא תשובתך בהקדם על מנת שאוכל לנקוט בצעדים המתבקשים (כלומר להתניע ולהגיע).

ביי.

• תוכן חדש...