Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות כל השירשורים

בכוונתי להביא סו"ס רכב משיקאגו ארה"ב (הרכב כבר מחכה לי שם) . כחבר במועדון ה-5 האם משהו ממועדון ה-5 יכול להדריך אותי ? ( כמו מה העלות של יבוא רכב לארץ . הובלה לנמל בארה"ב , שחרור בארץ ,מיסוי, רישוי , העלאה לכביש .

האם יש משהו שמבצע את העברה DOOR TO DOOR והאם כדאי ? (לא מעאכרים) , במה צריך להצטיד ? )

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

אם אתה רוצה מישהו שיעשה לך את התהליך אתה יכול לנסות לפנות לאחת מסוכנויות הייבוא האישי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
למרות כל השירשורים

בכוונתי להביא סו"ס רכב משיקאגו ארה"ב (הרכב כבר מחכה לי שם) . כחבר במועדון ה-5 האם משהו ממועדון ה-5 יכול להדריך אותי ? ( כמו מה העלות של יבוא רכב לארץ . הובלה לנמל בארה"ב , שחרור בארץ ,מיסוי, רישוי , העלאה לכביש .

האם יש משהו שמבצע את העברה DOOR TO DOOR והאם כדאי ? (לא מעאכרים) , במה צריך להצטיד ? )

הרבה מידע נמצא בשירשור הדביק שבראש הפורום (ובקישורים שבתוכו!). אין הרבה מידע להוסיף מעבר לכך.

ישנם בפורום חברים שייבאו רכב לאחרונה - הם יוכלו לעזור לך (ואני מניח שיפנו אליך בה"פ).

לגבי מישהו שמבצע את ההעברה - יש כאלו. צלצל למשרד המועדון, וימסרו לך פרטים. אתה יכול לנסות גם את האתר הזה: http://oldcars.co.il/php42/ - הוא מוחזק ע"י בחור מוכר והגון בשם אלון שמבצע שרותים כאלו. בקישור "אולם תצוגה" יש את מספר הטלפון שלו.

אגב - מה הכוונה "לא מעאכרים"? תגדיר "מעאכר" בבקשה...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אשמח לסייע מניסיוני בייבוא הקודם והנוכחי שקורה ממש עכשיו.

אני מצטרף לנמרוד ובטוח שתמצא תשובות לשאלות רבות בקישור הקודם ובסיפורי הייבוא של ג. ושל ארנון לפניו

אם עדיין יהיו פרטים להשלים, אתה יותר ממוזמן ליצור קשר בה"פ.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תוכן חדש...