Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלפתי זוג צמיגים קדמיים אחרי שנדהמתי לגלות אתמול חתך בדופן הצמיג (פירלי PZERO) שעבר בסה"כ 25,000 ק"מ במשך כשנה ושמונה חודשים.

אתמול תוך כדי מילוי אוויר שיגרתי בשעות אחה"צ, הבחנתי בחתך קטנטן בדופן הצמיג. אחרי מבט נוסף שמתי לב שהחתך הזה נמשך סביב כל הצמיג - ונראה דיי מלחיץ - במיוחד למי שלא נוסע תמיד 100 קמ"ש.... מה שלא ברור לי איך זה קורה אחרי כ"כ מעט זמן ?

הדפנות לא היו משופשפות כ"כ ...

ברצוני להבהיר שהחתך המדובר הוא לא חתך שנוצר ממכה בדופן הצמיג אלא פשוט בלאי (מואץ לטעמי) של הגומי. אחרי פירוק הצמיג - מעיכה קלה הדגישה מאוד את החתך.

אני ביומיום בד"כ נוסע מהר אבל יחד עם זאת לא משתולל כל שני וחמישי במנחתים (השתתפתי בסה"כ ב- 2 מנחתים + קורס נהיגה מתקדמת) ולא מפרפר צמיגים ברמזורים לכן העניין דיי הפתיע אותי.

באותו רגע החלטתי מייד (כצעד בטיחותי) להחליף זוג צמיגים ו-2 טלפונים סגרו את העניין:

1. אנטון ביפו שדרש 535 ש"ח עבור GOODYEAR F1 - במידות: 195/45R16

2. צמיג ישיר שדרש 530 ש"ח על אותו הצמיג.

שמעתי כאן מכמה אנשים שאנטון אמנם זול - אבל לא תמיד מקפיד על כל הפרטים ולכן החלטתי לנסות את "צמיג ישיר". אני חייב לומר - העבודה נעשתה דיי זריז ובמקצועיות - הגלגלים אוזנו - ולאחר מכן ניגשתי למכון כיוון פרונט - שיהיה.

אגב, הצמיגים האחוריים נראה טוב ולכן עדיין לא הוחלפו - אני אשתדל בלי שום קשר למשוך איתם עוד קצת ואז להחליף - אך הם בהחלט נראים טוב משמעותית מהקדמיים ז"ל.

ה- GOODYEAR F1 מרשימים מאוד - ואני מקווה שאני יהנה מהם, ושימו לב שניתן למצוא גם במקומות אחרים צמיגים בזול!

ובבקשה - PIRELLI - לא בשבילי!

פשוט התאכזבתי מהם.

איתי.

פורסם

כשקניתי את האוטו שלי גיליתי את אותה הבעיה בדיוק באחד הצמיגים הקדמיים,קפצתי ליבואן והראתי לו את זה, בלי לחשוב פעמיים הוא החליף לי את הצמיג לאחד חדש .

שים לב, זה מהתקופה שהייתי משקיע בהודעות :

http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-889-280-285282,00.html

פורסם

ואני מ א ו ד מרוצה מהם. מעניין לשמוע איך הם מול הפירלי. אני גם אשמח לדעת כמה עולים צמיגים מקבילים של יוקו\פאלקן במידה הזו.

zx וולקן

פורסם

כאשר הייתי שם בדיוק הופיע הסוכן של PIRELLI ושאל מי ה"פושע" שמחליף PZERO ב- GOODYEAR F1.

כאשר הוא ראה את הצמיגים - הוא גם היה בהלם ופשוט בהה בהם כמה דקות.

הוא שאל אותי כמה ק"מ הרכב עבר, ושעניתי 25,000 - הוא אמר: "אתה בטוח ?"

תראה, בסה"כ הצמיגים האלו נסעו שנה וחצי - קשה לי להאמין שהיו מחליפים לי אותם....

אני מאמין שהיו מאשימים אותי בעניין וסוגרים את זה כך.

אבל זה כבר לא ממש משנה.

פורסם

לי הם לא אמרו את זה, למרות שהרכב היה יותר משנה וחצי על הכביש, זה פשוט בלאי לא טבעי, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

דר"א , מאיפה היה לך P-ZERO ואיך הגודייר בהשוואה אליהם ?

פורסם

רשמים ראשונים מראים כי ה- GOODYEAR משכחים שיבושים ביתר קלות- ובורות שגרמו להשמעת "בום" עם הפירלי, נלקחים עם ה-GOODYEAR ביתר קלות.

ייתכן וזה היה כך גם שהפירלי היו חדשים.... אבל בכל מקרה כרגע זה ההבדל הרציני שאני מרגיש + הבדל בתאוצה.

עם הפירלי בהאצה חזקה בהילוך שני הייתי מרגיש משיכות בהגה ימינה ושמאלה במלחמה על אחיזה בכביש, כאן הדבר כלל לא מורגש והכח עובר לכביש בצורה חלקה ללא שום החלקת גלגל ומלחמה על אחיזה.

רשמים נוספים עוד כמה ימים - אחרי "מבחן" קליל.... :lol:

אגב, הרכב הגיע נעול ב- PZERO - הם לא היו הבחירה שלי, ועד לא מזמן לא היו לי ממש תלונות אליהם - אך כעת - שקרה מה שקרה - ויותר מזה, אני יודע שזה לא קרה רק לי.... זה פשוט מרתיח אותי.

פורסם

החתכים בדופן הצמיג באיזו צורה הם נראים?

(1)חתכים בצורת "בננות" מכיוון הפרופיל אל החישוק.

(2)חתך מעגלי סובב דופן.

אם התשובה היא (1) הסיבה לחתכים היא נסיעה בלחץ אוויר נמוך הפוגעת בדופן הצמיג שבכל מקרה ב"פירלי" היא דופן רכה.

במקרה של (2) הסיבה היא פגיעה במקור חד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ואני בודק לחץ אוויר בצורה מסודרת לפחות פעם בחודש וחצי (במקרה הגרוע) ומכיוון שהרכב אך ורק אצלי - אני יכול לומר בפה מלא שלא היה מצב שהיה לחץ אוויר נמוך....

דבר נוסף, מסתבר שאני לא היחיד שזה קורה לו - גם בצמיגי פירלי אחרים זה קורה (עם דופן גבוהה יותר) -

אבל - זה כבר מאחורי - לפחות בקדמיים :roll:

האחרויים יוחלפו בחודשים הקרובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...