Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים אלו מפורסמות כ-10 מכוניות אספנות מיוחדות ע"י דיוויד מארה"ב המספר טלפון לחו"ל והמחירים

בשקלים .

מי יודע מיהו ? האם מישהו התנסה בקנייה \ שיחה איתו ? נראה לי כמו סוחר .

http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice

גדי - אישימוטו

פורסם

המספר הוא של הארץ וכך גם חלק ממספרי הרישוי - נראה לי שמדובר במישהו שלא שם את התמונות האמיתיות של הרכבים אלא משהו דומה ובמצב טוב יותר.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

לפי מה שאני שמעתי (ממישהו שדיבר איתו) בחור נחמד דילר ישראלי שמטפל בקניית הרכב בחו"ל שולח לך תמונות,

בודק את הרכב וגובה בעבור זה עמלה בערך 2000$. כנראה הסכומים הם מה שיעלה האוטו עד שמגיע לארץ.

פורסם

אתה מריח תחרות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לי יש תחושה שזו איזו הונאה מבית היוצר של אחד הסוחרים.

אישית,לא הייתי מתקרב.

דיברת עם האיש? התרשמת ממנו? קל לזרוק "הונאה !!! סוחר !!!" - אבל כדאי להיזהר לפני שקובעים דברים כאלו על-סמך "תחושה".

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לי יש תחושה שזו איזו הונאה מבית היוצר של אחד הסוחרים.

אישית,לא הייתי מתקרב.

למה הונאה? אולי מישהו מצא לנכון לייבא באופן מסודר מכוניות עבור אלו שמתקשים בתהליך? אני מניח שהוא גובה את העמלה שלו על כך, אז מה? אסור?

אני מוצא יוזמות כאלו מבורכות שכן הן מעשירות את מצאי המכוניות הקלאסיות בישראל.

ליאור.

(אין לי שום קשר למפרסם, ישיר או עקיף).

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אתה מריח תחרות?

פניית היית אלי?

דיברת עם האיש? התרשמת ממנו? קל לזרוק "הונאה !!! סוחר !!!" - אבל כדאי להיזהר לפני שקובעים דברים כאלו על-סמך "תחושה".

קובי,ואם הייתי מדבר איתו אז מה?

בטלפון אתה יכול להתרשם עד כמה הבן אדם באמת רוצה לעזור וכמה שהוא אמין?

למה הונאה? אולי מישהו מצא לנכון לייבא באופן מסודר מכוניות עבור אלו שמתקשים בתהליך? אני מניח שהוא גובה את העמלה שלו על כך, אז מה? אסור?

אני מוצא יוזמות כאלו מבורכות שכן הן מעשירות את מצאי המכוניות הקלאסיות בישראל.

ליאור.

(אין לי שום קשר למפרסם, ישיר או עקיף).

אמרתי שאסור?אני אמרתי את תחושתי ואני לא רואה כל סיבה להתנפלות.

מספיק לי לראות שהתמונות המוצגות הגיעו ישר מGOOGLE ולא תמונות של הרכבים באמת בשביל לדעת שיש פה משהו מסריח.

תריצו חיפוש על הרכבים האלה בגוגל ותראו איזה תמונות אתם מוצאים.

פורסם
קובי,ואם הייתי מדבר איתו אז מה?

בטלפון אתה יכול להתרשם עד כמה הבן אדם באמת רוצה לעזור וכמה שהוא אמין?

לפחות בטלפון אני יכול לשפוט את צורת הדיבור, הפתיחות, רצינות המידע וכו'. זה בוודאי יותר טוב מאיזו "תחושה" לא ברורה, שלפיה ניסית להסיק שזו הונאה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
לפחות בטלפון אני יכול לשפוט את צורת הדיבור, הפתיחות, רצינות המידע וכו'. זה בוודאי יותר טוב מאיזו "תחושה" לא ברורה, שלפיה ניסית להסיק שזו הונאה.

התחושה שלי בעקבות כמות מסחרית של רכבים שפורסמו תוך מספר ימים.

לדעתי משהו פה מסריח.

אבל תנסו ותראו מה אתם רוצים ממני?

פורסם
התחושה שלי בעקבות כמות מסחרית של רכבים שפורסמו תוך מספר ימים.

לדעתי משהו פה מסריח.

אבל תנסו ותראו מה אתם רוצים ממני?

"כמות מסחרית" מפורסמת ע"י מישהו שעוסק במסחר. מה בדיוק רע בזה? האם יש איזה כלל שאומר שאדם פרטי שמוכר רכב אספנות הוא צדיק, ואדם שסוחר ברכבים כאלו לפרנסתו עוסק ב"הונאה עם ריח מסריח"?

הלוואי שהיו כאן בתי עסק שעוסקים במסחר ברכב אספנות, כמו במדינות עם קצת יותר תרבות מוטורית מאיתנו (אנגליה, ארה"ב, ועוד רבות). יש הרבה אנשים שהיו רוצים לייבא רכב אספנות, ואין להם בעיה כספית, אבל הם חוששים מהתהליך, מביזבוז הזמן, מהביורוקרטיה וכו'. זה מצויין שיש אנשים שתמורת סכום סביר מטפלים בכל הנושא ומתווכים בין אנשים ובין החלומות שלהם.

שאלת "מה אתם רוצים ממני" - אנחנו רוצים שלא תקפוץ למסקנות ולא תדביק סטיגמות על סמך "תחושות עלומות".

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

גם במדינה דמוקרטית יש חוקים שמטרתם להגן על שמם הטוב של אנשים.

גם במדינה דמוקרטית, אתה יכול להיתבע על לשון הרע כאשר אתה אומר "יש לי תחושה שמישהו עוסק בהונאה".

ועכשיו בתור מנהל הפורום:

להבדיל מהמדינה, הפורום הזה אינו דמוקרטיה. אנחנו מקפידים בו על כבוד לאנשים, ולא אוהבים האשמות או חשדות שיכולים להטיל דופי רק על סמך "תחושות".

במקום לנסות ולענות שוב, קח כמה דקות ונסה להפנים את העניין.

קובי

מנהל הפורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מסכים עם קובי, לפני שאין מידע מהימן וברור אסור לתת דרור ללשון, וליצור סטיגמה או סוג של הכפשה, אם אתה עדיין לא משכונע עיין היטב בערך המצורף ותבין:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%99_%D7%9C%D7%A9%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A8%D7%A2

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...