Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר רבות דובר בפורום זה לגביי יבוא אספנות מחו"ל ,היכולות לבדוק שם את המכוניות טרם קנייתם ונושאים רבים המקשים

על הקנייה שם.

מה יחס הרשויות לגביי קניית מכוניות בשיטחי הרשות הפלסטינית? האם ניתן להעיר את התחום מכיוון זה ?

הרי הם מסתובבים ממש באזורינו,אזור השרון הקרוב כ"כ לשיטחי השומרון מלא במכוניות ישנות ומעניינות , ניתן להשיג

דרכם חלקים רבים למכוניות ישנות (ואני מדבר על קנייה חוקית בלבד) ושני הצדדים יצאו נישכרים ?!

אני אישית עובר באזורים אלה כ-5 דקות מכפר-סבא ובתור אוהב מכוניות ישנות מתפעל כל יום ממבחר המכוניות.

מעניינת אותי יתיחסותכם לנושא המדובר

גדי - אישימוטו

פורסם
כבר רבות דובר בפורום זה לגביי יבוא אספנות מחו"ל ,היכולות לבדוק שם את המכוניות טרם קנייתם ונושאים רבים המקשים

על הקנייה שם.

מה יחס הרשויות לגביי קניית מכוניות בשיטחי הרשות הפלסטינית? האם ניתן להעיר את התחום מכיוון זה ?

הרי הם מסתובבים ממש באזורינו,אזור השרון הקרוב כ"כ לשיטחי השומרון מלא במכוניות ישנות ומעניינות , ניתן להשיג

דרכם חלקים רבים למכוניות ישנות (ואני מדבר על קנייה חוקית בלבד) ושני הצדדים יצאו נישכרים ?!

אני אישית עובר באזורים אלה כ-5 דקות מכפר-סבא ובתור אוהב מכוניות ישנות מתפעל כל יום ממבחר המכוניות.

מעניינת אותי יתיחסותכם לנושא המדובר

ממה שקראתי בפורום, אין אפשרות לייבא רכב כרכב מפני שהוא יורד מהמצאי של הרכבים בישראל ואי אפשר להחזיר אותו (שוב פעם זה מה שקראתי בפורום, יכול להיות שאני טועה).

ולגבי ייבוא של חלפים\חלקים, תמצא דרך לעבור את המחסום הצבאי (אם אני לא טועה יש שלושה מחסומים עד שעוברים את הקו הירוק באיזור כפ"ס) ואז אתה מוזמן לקנות.

מה שמעניין באמת,

האם יש מכס על דברים שנקנו בשטחים (שהרי הרשות הפלסטינאית לא נחשבת מדינה).

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
גם אני שאלתי אותה השאלה לפני כמה ימים, מסתבר שאף אחד לא יודע לענות על זה לעומק.

התשובה היא מאד חד-משמעית:

אי-אפשר לייבא רכבים מהרשות הפלסטינית לישראל.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
ממה שקראתי בפורום, אין אפשרות לייבא רכב כרכב מפני שהוא יורד מהמצאי של הרכבים בישראל ואי אפשר להחזיר אותו (שוב פעם זה מה שקראתי בפורום, יכול להיות שאני טועה).

ולגבי ייבוא של חלפים\חלקים, תמצא דרך לעבור את המחסום הצבאי (אם אני לא טועה יש שלושה מחסומים עד שעוברים את הקו הירוק באיזור כפ"ס) ואז אתה מוזמן לקנות.

מה שמעניין באמת,

האם יש מכס על דברים שנקנו בשטחים (שהרי הרשות הפלסטינאית לא נחשבת מדינה).

בברכה,

נאור.

אם אתה מדבר על מכס על חלקים - אין.

מה שכן... יש צו האוסר על רכישת חלקי חילוף בשטחי הרשות הפלסטינאית והכנסתם לישראל...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
ואני מוסיף עוד שאלה שמציקה לי כבר הרבה זמן - האם מישהו יודע אם אפשר לייבא רכב מהרשות הפלסטינית?

מעבר למה שכתבה עליזה יש לי תשובה במילה אחת : לא (נקודה)

ישי

נעים, האם זו לא תשובה החלטית?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני משרת בענתות, שבאיזור יש תנועה של רכבים פלסטינאים והיתה תקופה ששירתי בראמה שזה ממש בשטחים.

ויצא לי לראות כל מיני מכוניות פלסטינאיות שהיום מאוד נדירים בארץ אבל נפוצים בשטחים כמו המוניות מרצדס הארוכות, פיג'ו, מרצדס ופולקסוואגן ישנות.

יש איסור על הכנסת רכב מהשטחים לארץ והרבה רכבים שמה היו פעם ישראליים.

וגם איסור על הכנסת חילוף, כבר תפסנו כמה פעמים במחסום רכב עם חלקי חילוף מוברחים והנגים נענשו בקנסות של עשרות אלפי שקלים ובהחרמת הרכב לתקופה של עד חודש.

לגבי מי ששאל על מכס, בין הארץ לרשות הפלסטינאית יש חשבונית מס (בערבית זה נקרא מוקסה) לגבי העברת סחורות ויש גם צו אלוף שמורה שהעברת סחורות בין הרשות לארץ ולהיפך תעשה דרך מעברים מסויימים (ביטוניא, שער אפרים, ג'למה, מזמוריא, תרקומיא וברדלה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פעם מישהו כתב פה בפורום (נדמה לי) על מרצדס (פונטון גג נפתח, גם נדמה לי) שהוא קנה בבית לחם (או בית סחור)... סיפור שלם של חיפושים שנמשכו שנים (של היסטוריית הרכב), לא זוכר מי זה היה וגם לא זוכר על איזו תקופה מדובר... אבל עדיין קשור לנושא.

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

הכותב על הפונטון או אותו אחד ששאל על החלקים.

מה מתקדם עם המוסטאנג? מתי נקבל הזמנה לקפה?

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

מה היה הסיום של המרצדס?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

למה אף אחד לא שם את הדברים על השולחן?

מדינת ישראל לא רוצה חלקים ורכבים משיטחי הרשות (אלק רשות) בגלל שחלק גדול מהרכבים שם נגנב מישראל.

מכיוון שבניגוד לרוב העולם ברשות יש רכבים גנובים עם רשיונות ,יכול להיות מצב שרכב גנוב יכנס חזרה לארץ עם רשיון

על שם מישהו אחר.

(ע"ע סקירת אוסף הלוחיות רישוי של נמרוד)

אני מאמין שעם הרבה עקשנות קשיים והוכחות לגבי הרכב יש סיכוי לעשות משהו חד פעמי .

במיוחד אם הרכב הוא לא רכב נפוץ שהיה נגנב על ימין ועל שמאל בארץ.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפני מספר ימים אחי חזר מסיור בירדן (לצורכי סרט על חיפושית ) ומספר שקיים שם אזור סחר חופשי למכוניות,

מגרשים גדולים מלאים במכוניות מכל העולם שנמכרים שם במחירים מצויינים . מבחר גדול כולל מכוניות ישנות

כולל רישיונות . מישהו התנסה ? יודע יותר ?

אשתדל לשלוח תמונות משם בהקדם .

גדי - אישימוטו

פורסם

ניתן לקנות חלקים בזול כמעט לכל המכוניות כולל מכוניות מהשטחים בחוארה ליד שכם,

וכן בחרבתה ליד מודיעין בזיל וזול.

חלקים אפשר להכניס לארץ מכוניות אספנות ניתן לבדוק מול משרד הרישוי.

על פי מה שידוע לי אסור להכניס לארץ.

פורסם

לכל מי ששאל, אני הבאתי את המרצדס הפתוחה מבית לחם. האוטו עם מספר צהוב ועם רישוי ישראלי. כרגע בשיפוץ. המצחיק הוא שבכלל לא היתה בעייה לעבור במחסום מבית לחם לירושלים עם הגרר. אפילו לא הסתכלו עלינו.

פורסם

הוא היה כזה גם כשהיה בבית לחם נכון?

אם כך הוא לא יובא מבית לחם אלא הובא .

יש בכפרים ביהודה ושומרון הרבה רכבים שלא חזרו לכביש מאז הקמת הרשות.

אלו מהם שהיו בעלי רשיון ישראלי אמיתי כנראה ניתנים לקניה ורישוי מחדש ,כל עוד לא נרשמו כרכב שעבר לרשות.

לגבי מה שמעניין אותנו ,סביר להניח שהרבה רכבים ישנים באמת מסתתרים שם ומחכים לגאולה.

אני אישית לא מתכוון לחפש שם ,החיים חשובים לי יותר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...