Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום האספנות היקר..

קוראים לי נאור ואני חדש פה יחסית (אני מסתובב בפורום כבר תקופה אבל התחלתי להגיב ולהיות מעורב בזמן האחרון)..

מטרת האשכול הזה היא למצוא אדם אשר מוכן "לקחת אותי תחת חסותו" וללמד אותי שיפוץ של רכבים ומכניקה של רכב.

אני לא מעוניין להפריע לאף אחד, אבל אשמח לעזור בשיפוץ רכבים (גם אם בהתחלה זה מתבטא בלהביא את הפלייר וכו')...

אשמח אם מישהו מאיזור המרכז יפנה אלי ויהיה שמח לעזור לי, כמובן שאני אנסה גם לעזור לו.

שיהיה שבת שלום,

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
האם תוכל להגיע לדימונה??:lol: :lol: :lol:

זה לא כל כך רחוק מהמרכז וגם אין צורך בדרכון.

ירון מאיר

ירון,

תודה על ההצעה אבל דימונה קצת רחוק לי (אני גר בבת-ים ומשרת ליד קסטינה שזה 40 דקות נסיעה מהבית שלי ויש עוד שעה עד דימונה)..

אני לא פוסל את ההצעה... יכול להיות שבאמת ארצה לבוא (דימונה זה כמו לטוס לתימן או משהו ;) בצחוק)

תודה על ההצעה..

ד.א

שחכתי לציין את מספר הטלפון שלי:

0544740926

שבת שלום,

נאור.

פורסם

נאור היי

אני בדיוק התחלתי פרוייקט שיפוץ של בלייזר אתה מוזמן להצטרף

אם זה מתאים לך (בפ"ת) את יותר ממוזמן

פנה אלי בה"פ או בטלפון

בברכה רביב

ירון וכמו שאתה מבין מההודעה אני מתחיל לשפץ לראלי

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

אם יש לך מקום "לארח" את האוטו שלי, אשמח ללמד אותך את "רזי המיקצוע", וכמו שאתה יכול ליראות, יש הרבה עבודה...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
אם יש לך מקום "לארח" את האוטו שלי, אשמח ללמד אותך את "רזי המיקצוע", וכמו שאתה יכול ליראות, יש הרבה עבודה...;)

גילי

גילי,

אני מצטער אבל אני גר בקומה שמינית בלי חניה מקורה כך שאין לי איך לעזור לך בנושא...

אני כרגע בודק אופציה לאחסן רכב שאני מעוניין לקנות במוסך של מכר שלי ליד תחנת דלק הסיירים..

אם תהיה תשובה חיובית ולא יהיה אכפת לו אני אודיע לך בשמחה..

לילה טוב,

נאור.

• תוכן חדש...