Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ישנה אפשרות להעלות כלי רכב אשר הורד מהכביש ע"י רשות מקומית, אין לרכב מספר רישוי ולא ידועים בעלים קודמים של הרכב, מצבו הכללי של הרכב טוב וניתן לנסוע בו, מדובר בחיפושית ישנה.

תודה.

פורסם

אני לא רואה איך זה יהיה אפשרי.

לו הית מצליח לאתר את בעלי הרכב באופן כלשהו, היית יכול לקנות ממנו את הרכב (נניח לרגע שהעירייה תמחל לך על החובות או שתהיה מוכנה שתשלמם כדי לשחרר את הרכב ממגרש הגרירה).

אבל אין מסמכים, לא יודעים מי בעל הרכב ואין ממי לקנות. למרבה הצער הגדול במקרים כאלו המכוניות הולכות לגרוטאות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הרכב כרגע מוצע למכירה ממישהו שקנה אותו למכירה אבל אין לו את הרשיונות על האוטו ואין מספר לרכב, האם יש אפשרות לאתר דרך מספר שלדה/מנוע את מספר הרישוי או שזה מוצא ממשרד הרישוי בזמן העיקול?

תודה.

פורסם

זה מה שאני לא מבין.

כיצד מישהוא יכול למכור משהוא שלא שייך לו?

לדוגמא:

אם אני יגיע למכירה, ויגלה לפתע שהרכב שייך לי, האם יש לי הזכות לקחת את הרכב ללא כל בעיה?

מה קורה במידה ואני קונה את הרכב .

ולאחר מספר ימים אני מקבל טלפון מאדם שמוכיח לי כי הוא בעל הרכב (מציג רישיונות כדת וכדין)???

ירון מאיר

פורסם

מה זאת אומרת לא שלו ? אם הוא קנה את הרכב ולא גנב אותו הרכב שלו, לחלקים כמובן.

אם קנית רכב כזה ויגיע במקרה בעלים של הרכב איפה הוא היה כל השנים?.שיקנה את הרכב ממך

ואת הרשיונות הוא הרוויח כי הם אצלו ממילא.

פורסם
מה זאת אומרת לא שלו ? אם הוא קנה את הרכב ולא גנב אותו הרכב שלו, לחלקים כמובן.

אם קנית רכב כזה ויגיע במקרה בעלים של הרכב איפה הוא היה כל השנים?.שיקנה את הרכב ממך

ואת הרשיונות הוא הרוויח כי הם אצלו ממילא.

מה פתאום. רכב שנקנה מהעיריה במצב כזה הוא למטרה אחת שהיא פירוק לחלקים בלבד ובד"כ גם על הקבלה שהעיריה נותנת רשום לפירוק בלבד.

במידה והרכב לא פורק לאחר הקניה ובעליו האמיתיים מצא אותו אצלך אתה לא תואשם בגנבה כי יש לך קבלה מהעיריה אך העיריה תוכל לדרוש ממך את הרכב בחזרה תמורת החזר כספי.

בכל מקרה אין שום אפשרות להוציא לרכב כזה ניירות באופן חוקי ללא מציאת הבעלים והעברת בעלות.

ד"א מדובר על החיפושית הצהובה מכפר סבא?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

זהו, אבל השאלה הנוספת, קצת בניסוח אחר: האם העיריה יכולה בעצמה לעשות לרכב "הורדה מהכביש לצמיתות" דרך משרד הרישוי לפני מכירה לחלקים, או שבמידה, ומישהו קנה כזה אוטו, ומצליח למצוא את הבעלים "הרשמי", ונניח, שיסכים לעשות העברת בעלות- ניתן יהיה להחזיר את הרכב ללא בעיה לכביש (כמובן, אם מדובר ברכב אספנות)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...