Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כאן חבילה עם חלקים לחבר שמשפץ את רכבו. סוף כל סוף הכל נמצא אצלי וכל החלקים נכונים, הגיע הזמן לשלוח !

אז מה כדאי ובאיזו דרך ?

הדואר האמריקאי הרגיל ? UPS ? FEDEX ?

ומה לעשות\לא לעשות בכדי לא להסתבך עם המכס הישראלי ?

תודה מראש !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ברור שהדואר הרגיל USPS עדיף ,מהסיבה שהוא יהיה יותר זול,

אם החבר לא לחוץ בזמן והחבילה גדולה,אז אפשר לשלוח בים שזה יותר זול למשקלים גדולים.

החסרון הוא הזמן שלוקח לחבילה להגיע(עד 4 חודשים).

לגבי המכס לפעמים אין מנוס...

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

כמה הבהרות:

אם לא תשלח קבלה,אז חברך יצטרך להמציא למכס קבלה בשביל לשחרר את החבילה.

קיים איסור יבוא אישי של חלקי רכב משומשים,כך שהתרוץ שהחלק משומש ומלוכלך יכול לגרום לכך שהוא לא יוכל להכניס את החבילה לארץ.

תמיד כדאי להפריד חבילות ולשלוח חבילות קלות עם ערך חבילה נמוך על מנת להיות פטורים מהמכס.

שוב חבילה שערכה+מחיר המשלוח יהיה נמוך מ50 דולר תהיה פטורה ממכס.

אם יש לחבר קרוב שמשרת בצבא הוא יזכה להחזר של 30 דולר(אחת ל4 אם אני לא טועה).

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

קיים איסור יבוא אישי של חלקי רכב משומשים,כך שהתרוץ שהחלק משומש ומלוכלך יכול לגרום לכך שהוא לא יוכל להכניס את החבילה לארץ.

עמית.

עד היום קיבלתי בדואר עשרות חבילות עם חלקי רכב משומשים, ביניהן גם חבילות שהראתי את קבלת הרכישה לאנשי המכס והיה כתוב בהן שמדובר בחלקי רכב משומשים. מעולם לא הייתה בעיה. האם תוכל להסביר, על מה דבריך מסתמכים?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמית, אני מסכים אתך אבל תלוי במוכס. אני פעם שחררתי חבילה ללא קבלה בטענה שקבלתי אותה מחבר שגילה את החלקים במחסן ולא דרש עליהם תשלום (וכאשר הם פתחו את החבילה וגילו ידית הילוכים משומשת ופאנל שעונים משומש עם מק"ט שלא ניתן לאתר באינטרנט הם החליטו לשחרר אותי ללא תשלום).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה שאמר ההוא שם למעלה.:roll:

:-D

החבילה תגיע תוך כמה ימים, מחירים משמעותית יותר זולים מ-UPS ו-FEDEX.

ליאור.

האם זה נכון גם לאירופה???

האם יש למישהו המלצה לגבי חברת שילוח למשלוח כבד מארופה??

פורסם
עד היום קיבלתי בדואר עשרות חבילות עם חלקי רכב משומשים, ביניהן גם חבילות שהראתי את קבלת הרכישה לאנשי המכס והיה כתוב בהן שמדובר בחלקי רכב משומשים. מעולם לא הייתה בעיה. האם תוכל להסביר, על מה דבריך מסתמכים?

דברי מסתמכים על חוקי משרד התחבורה ועל המצב רוח הרע של המוכס באותו היום.

פורסם

הכל תלוי בגודל החבילה.

לפני שנתיים עשתי הזמנה גדולה של חלקים למכוניות על שלט שלי, בסדר גודל של 400 דולר.

ושלחתי אותם לחברה של אמא שלי בארה"ב. היא שלח לי אותם לארץ ורשמה שזות מתנה בשווי 150 דולר ולא לקחו לי מכס.

אבל שוב זה תלוי בגודל החבילה ובמשקל. כי לדוגמה הזמנתי סוללות SUB C מהמזרח ובקשתי מהמוכר שירשום שהערך של החבילה תהיה 50$ אבל היא נתפסה במכ"ס (אני מאמין שבגלל מישקל) והבאתי להם קבלות.

זה תלוי מאוד בגודל והמשקל של החבילה. בכל מקרה יכול לעזור עם תרשום שהתכולה של החבילה היא מתנה.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

• תוכן חדש...