Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש יולי הקרוב תחגוג פיאט 500 חמישים שנה להשקתה.

חובבי הזאטוטה מכל אירופה יקיימו לרגל המאורע מסע "טור-אירופה" שיתחיל בסוף יוני בגרמניה,

יעבור בין היתר בהולנד ובלגיה, ויסתיים באיטליה במפגש ה-500 הגדול מעולם, ובהשקת ה-500

החדשה.

ויני מנג'סת לי שניסע :-P אז השאלות שלי הן כאלה:

1. מהו ההליך להוצאת רכב מהארץ, והחזרתו לאחר כשבועיים?

2. מה עדיף, הטסה או השטה ומהן העלויות והסיכונים (הכוונה היא לא אם יש יותר סיכוי שהמטוס יתרסק,

אלא אם כתוצאה מהמראה-נחיתה למשל יש יותר סיכוי לשריטות)

3. יש עלויות מיוחדות לנסיעה עם רכב "זר" באירופה?

4. הבנתי שטיסות הובלה יש רק לבלגיה. זה נכון?

5. יש מישהו שמתמחה ב"טיולים" כאלה, ויוכל לייעץ ולהסביר?

בקיצור, כל מידע יעזור - איך אומר אורי גלר? זה, חדש גם לי.

תודה :loco:

פורסם

מה שאני יכול להגיד זה סע, עצות אין לי, חוץ מלפנות לאיוון עם היגואר,הוא עשה זאת לא מזמן, אם אתה לא מכיר אותו ניתן לעשות הכרות, סע רועי זו חוויה של פעם בחיים, והעיקר שתהנה. - זאב

zeev

פורסם

היי רועי

בדרך כלל משתתפים שניים במסע כזה. ע"ע איוון ואשתו ...

מאחר ולהבנתי אין מי שיסע איתך,

אני עשוי לחשוב על זה ... :lol:

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני מציע שתחפש על זה בפורום, כי היו לא מעט שרשורים על כך באספנות.

למיטב זכרוני טיסות המטען הסדירות של אל על הן דווקא לאמסטרדם, ענייני פרחים וכו'. בפעם האחרונה ששמעתי המחיר היה 1250 דולר לכיוון, יתכן שחבר הפורום servus יוכל לתת לך יותר מידע. לא יודע מה תוספות הדלק עשו למחיר העכשווי. מבחינת שריטות, הרכב קשור למשטח ונפרק ככה מהמטוס, לא אמורות להיות בעיות מיוחדות, ובכל אופן, יש ביטוח לנזקים, וחברות תעופה הן נוחות יותר בעניין מאשר חברות ספנות ושילוח ימי.

לגבי עלויות, נדון כבר בפורום, אני אשתדל לחפש עבורך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמי שעומד לצאת עם השחרור מצבא הקבע (עוד חצי שנה!!! :) ) לאירופה עם טרנספורטר ובירר על הנושא קצת :

- אז ככה, חברות הספנות זולות יותר - קימות 3 חברות רלונטיות בארץ- כספי , זוננפלד ומנו לסוג כזה של הובלה

לדוגמא: מעבורת (12 ימי הפלגה) לבלגיה - 1000 דולר כולל הכל , רכב אחרי פריקה והוצאה מהנמל - מוכן לדרך!

- צריך לדבר עם הביטוח , לוודא שהוא תופס גם בחו"ל - ואם לא להוסיף לפוליסה

- אין בעיה ליסוע במדינות האיחוד האירופי עם רכב זר כל עוד הוא עם רישוי בתוקף מהמדינה ממנו הוא בא

דיברתי עם אדם שנהג לעשות את הדברים האלה עם קראוון במשך כמה שנים - הוא ממליץ בחום- לוגיסטיקה לא מורכבת מידי

זה דבר נפוץ מאוד ברחבי אירופה

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם
כמי שעומד לצאת עם השחרור מצבא הקבע (עוד חצי שנה!!! :) ) לאירופה עם טרנספורטר ובירר על הנושא קצת :

אני מקווה שהוא לא צבוע כמו בסימלון , אלא שהצביעה התקדמה :-P

תעשה חיים , שהחצי שנה תעבור מהר

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
בקיצור, כל מידע יעזור - איך אומר אורי גלר? זה, חדש גם לי.

תודה :loco:

Find a sponsor/ess or marry a Europeaness period! what ever comes first

Irit

פורסם

חפש את המילה מעבורת בפורום אספנות.

לגבי הטסה, המילה אמסטרדם או "מאמסטרדם" עשויה לעזור.

בתיאבון באבא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תנו לי קצת קרדיט :wink: - את כל השרשורים שאתם מציעים (מעבורת, מאמסטרדם, אמסטרדם, יצוא, ייצוא, טיול,

נסיעה לחו"ל, הוצאת רכב מהארץ...) והקישורים של קובי כבר קראתי.

אולי כדאי שאדגיש. העדיפות היא לטיסה, מהטעם הפשוט שמסגרת הזמן שלי בהלוך-חזור די מצומצמת, ואני לא

יכול להרשות לעצמי בזבוז של יותר מדי ימים "מסביב".

אז אמקד: מישהו פעם שלח רכב לחו"ל בהטסה, ויודע להגיד מה העלויות ואם יש חסרונות מול השטה פרט למחיר?

(בירוקרטיה, סכנות לרכב - בכלל טסים איתו? וכדומה).

תודה :|

פורסם

איוואן רוזן לקח את היגואר שלו בטיסה לראלי האלפים - נכתבה על כך כתבה באחד האבטומובילים האחרונים.

צלצל מחר לסמדר, במשרד המועדון, ובקש ממנה את מספר הטלפון שלו.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
היי רועי

בדרך כלל משתתפים שניים במסע כזה. ע"ע איוון ואשתו ...

מאחר ולהבנתי אין מי שיסע איתך,

אני עשוי לחשוב על זה ... :lol:

אבי.

להזכיר לך באיזה רכב הוא נוסע?

פיאט מארגנים אוטובוס למלווים....

רועי אני מת על האוטו שלך

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...