Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לחבר שלי יש שברולט קווליר קופה שנת 96 והיה לו פילטר פתוח של חברת KNN ועכשיו הוא החליף אותו ורוצה להביא לי אותו לי יש סוזוקי באלנו שנת 96 חיברנו את השרוול של האויר לפילטר וזה תפס טוב השאלה שלי היא ככה האם זה גורם לאיזה נזק כלשהו או שאפשר להעביר חופשי את הפילטר לאוטו שלי?

תודה לעוזרים

פורסם

בגדול , צריכת הדלק שלך תעלה משמעותית

לא יוסיף לך כלום.

ועוד , עשה חיפוש בפורום. הנושא נידון המון המון המון המון.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ממש ממש לא...

המנוע נושם יותר טוב. מטפס בסל"ד יותר בקלות...

אני לא רואה סיבה שבגללה צריכת הדלק שלו תעלה..

רון

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מסכים עם רון.

אם יש תיעול נכון למסנן,יכולה להיות אפילו ירידה קטנה (ממש קטנה) בצריכה.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

צריכת הדלק תמיד תעלה (יותר אוויר יותר דלק ?) , היא לא תעלה ב"משמעותית" כמו שאמר ידיד שמוליק , אבל היא תעלה בבערך 0.5% , זתומרת אם מילאת 230 ש"ח טנק מלא, אתה תמלא 234.7 טנק מלא ;) (בערך ..) ההבדל הוא לא רציני.

פורסם
מילאת 230 ש"ח טנק מלא, אתה תמלא 234.7 טנק מלא ;)

התקנת פילטר פתוח מגדילה את נפח מיכל הדלק :?: :mm_tongu:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לא רק זה אלא גם ש0.5 % מ230 זה קרוב ל1 ומשהו ולא 4 +

:mmangel:

פורסם
שלום לכולם לחבר שלי יש שברולט קווליר קופה שנת 96 והיה לו פילטר פתוח של חברת KNN ועכשיו הוא החליף אותו ורוצה להביא לי אותו לי יש סוזוקי באלנו שנת 6 חיברנו את השרוול של האויר לפילטר וזה תפס טוב השאלה שלי היא ככה האם זה גורם לאיזה נזק כלשהו או שאפשר להעביר חופשי את הפילטר לאוטו שלי?

תודה לעוזרים

פורסם

:roflmao: :roflmao::roflmao:

ענק.

צריכת הדלק שלי עלתה אחרי פילטר אבל זה לא בגלל שנצילות המנוע נפגעה. יש שתי סיבות לעלייה בצריכת הדלק. אחת, כמו שדויד אמר, התלהבות. השנייה היא שעכשיו כשהמנוע נושם יותר טוב יש טעם למשוך את ההילוך וזה בהחלט אומר שתשרוף יותר דלק. אבל אם שומרים על נסיעה רגועה והרגלי הנהיגה לא משתנים אין סיבה לעלייה בצריכת הדלק.

הרי מה זאת אומרת נכנס יותר אויר אז גם יותר דלק. אויר נכנס למנוע ע"פ דרישה (אין פה גדישה בלתי רצונית של מערכת האויר) הפילטר מאפשר למנוע לנשום יותר אויר בסל"ד גבוהה וכך לשמור על נצילות טובה בנקודת עבודה שהיתה לא יעילה קודם.

ולעניין הבאלנו: תרשה לי לנחש, אוטומטית. נכון? אם כן אז באמת חבל לך על הזמן הגיר לא יודע שיש לך פילטר וגם אם פילטר לבד יכל לשפר את המנוע שלך (אני בספק) אז הגיר לא ינצל זאת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

*** עריכה - זו תגובה להודעה מלפני שנה וארבעה חודשים ***

למה לא ינצל !!!

לי יש גולף 2001 אוטומט !! מנוע 2000

אם אני אשים פילטר אוויר פתוח

זה לא יעזור בכלום אתה רוצה להגיד לי ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

לא יאמן שעל נושא כ"כ פופולרי ושנידון בהרחבה בפורום, עדיין מקבלים תגובות כ"כ לא נכונות, אנשים פשוט כותבים שטויות!!!

1. אין עליה בצריכת הדלק,צריכת האויר ושינוי נפח מיכל הדלק (ענק:-P )

2. אין ירידה ביכולת הסינון כמו שרבים חושבים, ההפך הוא הנכון.

3. עליית ההספק מפילטר לבד היא כ"כ זניחה שלא הייתי טורח לחפש אפילו מברג עבור ההתקנה.

מצד שני, זה יפה:-) וזה בחינם!

4. אם כבר, צריכת הדלק יורדת. המנוע שואב אויר לתוכו ע"י ירידת הבוכנה ופתיחת שסטום יניקה. המנוע אמור להתגבר בפעולה זו על ההתנגדות של הפילטר, ומאחר וההתנגדות של פילטרים "פתוחים" יותר קטנה, השאיבה יותר קלה.

בברכה

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דבר ראשון מה זה משנה אם הגבתי אחרי זנה - הרי ערכתי חיפוש כמו שאתם תמיד ותמיד מבקשים לפני פתיחת נושא !!

אבר שני " באגירה " אם החלטת לכתוב משהו

אז למה לא חשבת לענות לי על

זה לא יעזור בכלום ?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם
דבר ראשון מה זה משנה אם הגבתי אחרי זנה - הרי ערכתי חיפוש כמו שאתם תמיד ותמיד מבקשים לפני פתיחת נושא !!

זה לא יעזור בכלום ?

דבר ראשון, באיזה שפה אתה בדיוק כותב? מה אתה מנסה להביע? כי אני לא כ"כ מבין.

דבר שני, פילטר אויר הוא מגניב,יפה ויש לו רעש נחמד, בעיקר תוך כדי נסיעה. בקשר לשיפור הנהיגה/מנוע, שום דבר שתוכל להרגיש, אולי איזה סוסון או שניים,אולי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה לא יעזור בכלום ?

יעזור.

לחשבון הבנק של המוכר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...