Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס לליאור ברוך:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Low-Rider אמיתי בארץ הקודש!:lol::twisted:8)

DSC02159.jpg

DSC02160.jpg

DSC02161.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

זהו אוטובוס "טרמינל" שמוריד אנשים לפני כבש המטוס.

השערה:

בניגוד לאוטובוס רגיל, שמוריד ומעלה אנשים כשהוא על הכביש, והם על המדרכה, האטובוס הזה מוריד את הנוסעים לא על מדרכה, ולכן הוא אינו מוגבה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

האוטובוס המצחיק הזה- עד לא מזמן עשה שרות בנתב"ג, בתור מסיע אנשים למטוסים. אני מאמין, שכאשר מניעים את המנוע, הוא עולה, אך לא הרבה- להזכירכם, היה בשטח המראות, ושם הנטיה הטבעית- כל דבר שיהיה כמה שיותר נמוך, ע"מ לצמצם את האפשרות לפגוע בכנף של מטוס!

והיום מצא את מקומו בכבוד (או שלא ממש, לפי המצבו העגום) במוזיון האגד בחולון. זה הזמן להזכירכם ולהמליץ לבקר שם- מקום מאאאאוד מעניין, רק חבל, שככל הידוע לי, המקום מתוחזק אך ורק ע"י האנשים הטובים, שעושים את כל העבודות האחזקה בהתנדבות (אגד לא ממש רוצה או יכולה להשקיע כסף במוזיאון), ולכן המצב העגום של חלק מהכלים, הנמצאים שם- אין, כמובן, מספיק זמן ואפשרות לעשות הכל לכמות המתנדבים שיש שם. ויתקנו אותי, אם אני טועה אנשים, הקשורים- ויש כמה כאלה בפורום הזה! ושוב- מקום מאד מומלף לביקור לכל המשפחה, ממש חוויה, במיוחד לעלות לאוטובוסים ישנים ולהרגיש, איך זה היה פעם, עוד לפני, שחלקינו נולד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עוד תוספת,רובם היו מתוצרת NEOPLAN-גרמניה,אני כמעט בטוח שהם היו קשורים לחברת MAN

זוהי תמונה של דגם "קצת" יותר חדש...

neoplan_bus.jpg

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ביקרתי במוזיאון הזה ביום שישי האחרון. הביקור מומלץ ביותר, הכניסה חינם ואם יתמזל מזלכם (כמו שלי), מידי פעם עובדי המוזיאון מניעים את הענתיקות ומוציאים אותן לסיבוב למתוח את העצמות. אפשר ורצוי לבקש להתלוות אליהם, זה דבר שלא זוכים לחוות כמותו כל יום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איזו נוסטלגיה, אני זוכר את האוטובוסים הללו מנתב"ג.

כשהייתי ילד קטן, הייתי בטוח שהם מרחפים כמו בסרטים, מאחר והיו להם כיסויים לגלגלים.

הדבר הנוסף שאני זוכר זה המזגן המקפיא שהיה בהם.

תודה על התמונה!

Passt scho...

פורסם

בשנת 98 שטסתי פעם ראשונה אני זוכר שראיתי אותם לראשונה, עם עוד דגם שנחשב ליותר חדש.

אני לא יודע בדיוק מתי החליפו אותם אבל אני זוכר שבפעם השניה שהייתי בנתב"ג ב-2002 הם כבר לא היו קיימים ובמקומם היו את הירוקים החדשים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הביקור שם באמת מומלץ, ולא רק לאוהבי אוטובוסים.

עובדה- גם אני התלהבתי. (גנה, איפה ההוכחה?)

מה שאני התלהבתי ממנו פחות, ואפילו הרגיז אותי, זה שאין מספיק פיקוח במקום ובאוטובוסים שפתוחים לכניסה שוברים דברים (בסקניה הכחולה שברו את הספידומטר, והרסו את הכיסא בשורה הראשונה), ויש עוד הרבה דוגמאות.

מה שהגיז אותי עוד יותר, שגם לאוטובוסים שלא מרשים להיכנס אליהם- עדיין נכנסים! ולא תגידו רק ילדים קטנים, גם ההורים שלהם!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם המוזיאון לא עמוס מידי, אפשר לשאול את העובדים אם אפשר לעלות לאוטובוסים המשולטים. לי זה הצליח וקיבלתי רשות.

לפי מה שנאמר לי, הם שמו את השלטים בעיקר כי הם לא רוצים שילדים ישחיתו את האוטובוסים, אבל אם באים אנשים מבוגרים, הם לא יעשו בעיות.

וכן, הספידומטר השבור של הסקאניה באמת מעצבן.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הוכחות ביקשת, דימה? האם אתה בטוח בזה? OK, תחזיקו חזק- הנה מגיע נהג אוטובוס האולטימטיבי!:lol::-D8) ועכשיו, שכ"א ישאל את עצמו: האם הייתי עולה אליו לאוטובוס?!:roll::shock::-D:lol::twisted::-o

DSC02162.JPG

• תוכן חדש...