Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה BSA חד בוכנתי 500 סמ"ק שנת 47'. נמצא במצב כללי לא טוב, אבל לא מחריד ורקוב. יש חלודה וההגה איננו במקומו יש הגה של BMX...

המחיר - 8000 שקל. לדעתי יש על מה להתמקח.

TRIUMPH שנת 67' 350 סמ"ק בצבע צהוב במצב כלי יותר טוב מזה של הBSA ולפי המוכר גם במצב נסיעה. גם כאן מדובר בחד בוכנתי. הבחנתי שחסר פילטר אוויר אבל השאר נראה במצב טוב.

המחיר - 7000 שקל, לדעתי יש על מה להתמקח.

שניהם נמצאים במגרש של מכוניות משומשות ומכוניות לפירוק בפ"ת.

פרטים נוספים אליי בה"פ.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לפי דעתי אין 350 סינגל 67

אז זהו שזה היה או 67 או 69..

אני כבר לא בטוח מניסיון שלי להסביר למוכר על למה 7K זה קצת גבוה בהתחשב למצבו, אז איבדתי קצת את הקשב לדבריו..

ממתי יש סינגל 350?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

350 היה רק לפני מלחמת העולם השניה,אני מניח שלא מדובר בדגם כזה אלא

בדגם טווין שהיה נפוץ בארץ בשנות השישים.בכל אופן המחיר מוגזם בהחלט בהנחה שיש לכלים רישיונות מסודרים ,אם לא אז פשוט חבל על הזמן, :!::!:

פורסם
350 היה רק לפני מלחמת העולם השניה,אני מניח שלא מדובר בדגם כזה אלא

בדגם טווין שהיה נפוץ בארץ בשנות השישים.בכל אופן המחיר מוגזם בהחלט בהנחה שיש לכלים רישיונות מסודרים ,אם לא אז פשוט חבל על הזמן, :!::!:

זה סינגל, בטוח ב10000%.

אלא אם כן אתה מכיר מנועי דו עם פלאג אחד...

זה סינגל 100% בזה אין לי שום ספק. לגבי היותו 350 או שנת 67-9 נאלץ לסמוך על המוכר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...