Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר שיחה קצרה עם אחד הפועלים שעבדו אצלי בבית לאחרונה הוא סיפר לי על תופעה מרנינה בקרב תושבי הצפון, לפיה מוציאים רכבים לירדן לשם ביצוע תיקונים \ שיפוצים \ שחזורים של ממש לרכבים שונים, בהם רכבי אספנות.

הייתי שמח לשמוע - אם למישהו פה יש נסיון עם הדבר או לחלופין, לקבל איזה לינק לאתר עם מידע על חובבי רכב בממלכה האשמית או מקור אחר של אינפורמציה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כבעלים של מרצדס ששקל לעשות שיפוץ ותיקון הרכב קיבלתי קצת חוות דעת על ירדן:

הדעות די חלוקות, עם חלקים לרכבים (לפחות למרצדס) אין להם בעיה, הם יודעים תעבודה, זריזים מאוד, לא יקרים לעומת הארץ.

חשוב לזכור שבכל מקום יש מאלה ואלה, יש גם פחות מקצועיים וגם לא זולים, חשוב לדעת לתקשר איתם ושירגישו איזו מחוייבות לביצוע של עבודה טובה, הייתי מעדיף לקחת דובר ערבית רהוטה שיכול לדבר איתם , או מישהו שכבר היה שם ויודע למי ללכת.

בבעלותי: 5008 שנת 2011, 407 שנת 2006.:lol:

פורסם

שמעתי על התופעה ורציתי להעלותה בפורום.

לא מזמן ביקרתי באחד המוסכים ושמעתי מישהו מדבר על הנושא, לפי דבריו, הוא הוציא לירדן מרצדס מתחילת שנות ה -80 שילם 10 אלף, וקיבל אוטו במצב חדש, כולל ריפודים, צבע ופחחות, וכמובן מכניקה.

האם הדבר הגיוני (תמורת סכום שכזה), יהיה נחמד לשמוע על הדבר הזה ממקור ראשון.

פורסם

שלום וחג שמח.

מיכיון שלמטבע יש שני צדדים כמו שאנחנו מתענינים בשיפוץ רכבים בירדן

הבה לכם דוגמא שהירדנים מתענינים בשיפוצי רכב בישראל ולדוגמא הונדה סיויק ירדני אצלי בשיפוץ ושיפור המנוע.

ההונדה הגיעה אלי לשיפורי מנוע מתקדמים ביותר וחיזוק המנוע למרוצים, ואגב הרכב זכה מקום ראשון במרוץ מכוניות האחרון שהיה בירדן מעקבה לרבת-עמון. להנעתכם כמה תמונות משיפוץ המנוע :lol: .

בברכה בני ל.

CIMG0322.JPG

CIMG0324.JPG

CIMG0398.JPG

CIMG0402.JPG

CIMG0403.JPG

CIMG0503.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני - יפה מאוד !!!

הייתי שמח לקרוא הסברים נוספים על העבודה שעשית.

אגב -מה נסגר עם הלוטוס ששיפצת?

תודה וחג שמח!

פורסם

הלוטוס בהתארגנויות, נותרה עוד עבודה רבה והזמן במשורה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שלום

לאחר שיחה קצרה עם אחד הפועלים שעבדו אצלי בבית לאחרונה הוא סיפר לי על תופעה מרנינה בקרב תושבי הצפון, לפיה מוציאים רכבים לירדן לשם ביצוע תיקונים \ שיפוצים \ שחזורים של ממש לרכבים שונים, בהם רכבי אספנות.

הייתי שמח לשמוע - אם למישהו פה יש נסיון עם הדבר או לחלופין, לקבל איזה לינק לאתר עם מידע על חובבי רכב בממלכה האשמית או מקור אחר של אינפורמציה

רון.

למרצדס או לרכב שלם (מושלם) אני יודע שמבצעים שיפוץ לפרטים ותמונות ה.פ

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם
שלום וחג שמח.

מיכיון שלמטבע יש שני צדדים כמו שאנחנו מתענינים בשיפוץ רכבים בירדן

הבה לכם דוגמא שהירדנים מתענינים בשיפוצי רכב בישראל ולדוגמא הונדה סיויק ירדני אצלי בשיפוץ ושיפור המנוע.

ההונדה הגיעה אלי לשיפורי מנוע מתקדמים ביותר וחיזוק המנוע למרוצים, ואגב הרכב זכה מקום ראשון במרוץ מכוניות האחרון שהיה בירדן מעקבה לרבת-עמון. להנעתכם כמה תמונות משיפוץ המנוע :lol: .

בברכה בני ל.

SRP :shock:

מה גרם לרכב הזה לזכות?

באיזה קטגוריה הרכב זכה?

נראה אטמוספרי למדיי...

קו---------------------------------------

פורסם
הלוטוס בהתארגנויות, נותרה עוד עבודה רבה והזמן במשורה.

תראה, אני לא "מת" על מכוניות משופצות ורובן "לא עושות לי את זה". א-ב-ל הלוטוס הייתה משהו אחר לגמרי, משהו שאפילו לי עשתה "תיקים" בלב.

לכן קצת עדכונים (מתוך התחשבות באלו שמזילים ריר על האוטו :wink: ) - נידרשים !!!

בהצלחה!

פורסם

רוב המשפצים בירדן הם ערבים מכמה סיבות

1) השפה הערבית.

2) בירדן יותר זול מהארץ ואומרים שגם העבודה שלהם טובה אם מוצאים בעל מקצוע טוב.

3) הרבה ערבים (בייחוד ממזרח ירושלים) מחזיקים באזרחות ירדנית, ככה שמבחינת מכס יותר קל להם.

ולידע כללי בירדן יש רכבים על רמה, כבר עברו לי במחסום רכבים של תיירים מירדן שנסעו לירושלים (כבר ראיתי M5 עם לוחיות ירדניות).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...